Αφού ήμουνα από τους επιβάτες που το ταξίδι τους κατέληξε χθες βράδυ στη Φρανκφούρτη με την ανταπόκριση ακυρωμένη: Είχε πραγματικά πλημύρα παντού, και δεν ήτανε απλά μια καταιγίδα....
Αν και ήμουνα από τους σχετικά τυχερούς. Η δική μου πτήση προς Φρανκφούρτη ήτανε από τις τελευταίες που προσγειώθηκε λίγο πριν άρχισαν οι καταιγίδες. Είχε αρκετές διαταράξεις στην προσγείωση, άρχισε η βροχή στο deboarding, ενώ λίγα λεπτά αργότερα, όταν ήμουνα στο lounge, είχε νεροποντή, και σταμάτησε το handling.
Και ήμουνα και δεύτερη φορά σχετικά τυχερή, γιατί η δική μου ανταπόκριση ήτανε από τις πρώτες πτήσεις που ακυρώθηκαν. Δηλ. σε μία στιγμή όταν υπήρχαν ακόμα δωμάτια στα ξενοδοχεία, δεν είχε ακόμα ουρές κλπ. Ενώ λίγο αργότερα είχε χαμό παντού. Και σήμερα το πρωί, όταν συνέχισα το ταξίδι μου, ουρές παντού, παντού άτομα που πέρασαν την νύχτα στο αεροδρόμιο κλπ.
Και στο ξενοδοχείο Sheraton, όπου πέρασα τη νύχτα, είχε προβλήματα με νερό στα ασανσέρ – τα περισσότερα κανονικά ασανσέρ ήτανε εκτός λειτουργίας, φτάσαμε στα δωμάτια μέσω σκάλες / εξόδους κινδύνου και ασανσέρ για προσωπικά / εμπορεύματα κλπ.