φρικτο

• Thread starter Thread starter pilot767
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας

pilot767

Business-Class-Member
Περιοχή
23street clouds
Δεν ηταν μονο ο αλητης που πεταξε καυτο λαδι στο σκυλακι,υπαρχουν ανα τον κοσμο και αλλοι.

Σας προειδοποιώ πως το βίντεο αυτό είναι πολύ σκληρό
και πως δεν θα το ξεχάσετε σε όλη σας την ζωή
http://www.petatv.com/tvpopup/video.asp ... &Player=wm

Αυτό το βίντεο δείχνει πως βγάζουν το δέρμα των ζώων,
ενώ αυτά είναι ζωντανά,
και τα αφήνουν σε ένα κοντέϊνερ, ζωντανά αλλά δίχως δέρμα,
ώστε α πεθάνουν μέσα σε φριχτούς πόνους.

Όλες οι γούνες ( γούνινοι γιακάδες, επενδύσεις κλπ) που υπάρχουν σήμερα στο εμπόριο
προέρχονται από την Κίνα (λόγω χαμηλού κόστους).
Δυστυχώς οι Κινέζοι ακολουθούν αυτόν τον τρόπο γδαρσίματος,
Δηλαδή, τα γδέρνουν ζωντανά.

Η κινεζική κυβέρνηση δεν ενδιαφέρεται για αυτό το σαδιστικό φαινόμενο.

Ο μόνος τρόπος για να σταματήσει αυτή η απάνθρωπη και σατανική πράξη
είναι να πάψουμε να αγοράζουμε γούνες,
αλλά και όποια άλλα ενδύματα έχουν πάνω τους κάποιο κομμάτι γούνας.

Όταν βλέπετε κάποια να φοράει ένα τέτοιο ρούχο,
να ξέρετε πως κάποιο ζώο γδάρθηκε ζωντανό με τον τρόπο που είδατε στο βίντεο,
για να φοράει αυτή, μια όμορφη γούνα.

Μα ποιός είναι ο λόγος που αφήνεις ένα ζωάκι να έχει ένα τόσο φρικτό θάνατο;΄Γιατί να το γδάρουν ζωντανό; Γιατί να το αφήσουν μετά να ξεψυχήσει τόσο βασανιστικά; Γιατί όσο περνάει ο καιρός οι ανθρωποι να γίνονται χειρότεροι; Ντροπή!!! Μακάρι να ήμουν εκεί και να έκανα σε αυτά τα κατακάθια τα ίδια και χειρότερα!

Δε νομίζω πως μπορούμε να πούμε τίποτα...Δεν βρίσκω λόγια,πραγματικά!Αν αυτοί που κάνουν αυτά τα ανεκδιήγητα πράγματα λέγονται άνθρωποι, τότε ντρέπομαι που είμαι άνθρωπος...Προτιμώ να είμαι ζώο...

ντροπη ντροπη ντροπη ,μολισ το ανοιξα το εκλεισα κατευθειαν,,,απο το κακο στο χειροτερο παμε δυστυχως,οσο και να προσπαθουν καποιοι για κατι καλυτερο

Οτι πιο φρικιαστικο εχω δει πραγματικα. Με εναν μονο τροπο αυτο θα σταματησει οταν τα κρατη απογορεψουν την κυκλοφορια τετοιων ειδων ρουχων. Αλλοιως με μποικαταζ κλπ δεν προκειται ποτε να σταματησει. Θα υπαρχουν παντα ασυνηδητοι που θα αγοραζουν τετοιου ειδους ρουχα...

Δεν σκοπεύω ούτε το δικηγόρο του διαβόλου να κάνω, ούτε αναταραχή να προκαλέσω (και εννοείται ότι ως φιλόζωος - και συγκάτοικος με 4χρονη γάτα 8) - θεωρώ αποτρόπαιες τέτοιου είδους πράξεις)

Από εκεί και πέρα, ας βγούμε και λίγο από τον εφηβικό ιδεαλισμό και ας μπούμε στην πραγματικότητα του κόσμου μας. Το να λέμε "ας σταματήσουν τα κράτη να αγοράζουν" (δεν αγοράζουν τα κράτη αλλά ιδιωτικές μεγα-εταιρίες), δεν λέει τίποτα. Προχθές διάβαζα ότι η Η&Μ, η KappAhl, και δεν θυμάμαι ποιος αλλός θα αποσύρουν από την αγορά μέρος των ρούχων τους γιατί αποκαλύφθηκε ότι το βαμβάκι είχε συλλεχθεί από ανήλικα παιδιά στο Ουζμπεκιστάν. Εδώ "γδέρνουν" (μεταφορικά αλλά και όχι τόσο) παιδάκια, στα ζώα θα κολλήσουν;;;

Ομοίως, σχετικά με το "Αν αυτοί που κάνουν αυτά τα ανεκδιήγητα πράγματα λέγονται άνθρωποι", προτείνω να διαβάσετε το Humanity: A Moral History of the Twentieth Century του Jonathan Glover και μετά να σκεφτείτε ότι υπάρχουν ΑΛΛΟΙ, πολύ χειρότεροι, που κυκλοφορούν ανάμεσά μας και λέγονται άνθρωποι. Κι εγώ, όπως ανέφερα στον πρόλογο, βρίσκω φρικαλέο το ό,τι περιγράφεται (δεν παρακολούθησα το βίντεο), αλλά δεν προτιμώ να είμαι ζώο, ούτε θεωρώ ότι η ανθρώπινη φύση μου εκπροσωπείται από τα εν λόγω άτομα - όπως δεν εκπροσωπείται από π.χ. τον οπαδό του/της (_________εισάγετε όνομα ομάδας) που φωνάζει $#@$(@(@( στο γήπεδο δίπλα σε παιδάκια, πετώντας πέτρες (ή και χειρότερα), και την άλλη μέρα το πρωί πηγαίνει στη δουλειά του, στο σχολείο του, κάθεται δίπλα σας και συμπεριφέρεται σαν φυσιολογικό άτομο

Α, και το να λέει κάποιος "μακάρι να ήμουν εκεί, να δείτε τι θα τους έκανα", όχι μόνο είναι εντελώς άδειο - γιατί είναι εντελώς, εντελώς υποθετικό - αλλά ταυτόχρονα δείχνει, τι;; Ότι είμαστε οι ίδιοι και χειρότεροι από αυτούς;;;

Δε θα το δώ σήμερα! Πρίν από λίγο ξύπνησα και θέλω να μη μου χαλάσει η μέρα! (Κάτι παρόμοιο θα είναι με το πως συμπεριφέρονται και στις φώκιες....)
Αλλά θα επαναλάβω, ότι τη φρίκη τη ζούμε δυστυχώς καθημερινά πχ στους ελληνικούς δρόμους, με τα τόσα διαμελισμένα ζώα. Θέλω να πω, δε χρειάζεται να γινόμαστε ευαίσθητοι γιαυτό που συμβαίνει στην άπω ανατολή, και κατά τα άλλα να αφήνουμε τα κουταβάκια στον κάδο των σκουπιδιών γιατί δεν έχουμε πλέον χώρο ή και τόσα άλλα παραδείγματα. Αυτό λέγεται "υποκρισία"...
Πρέπει να συνειδητοποιήσουμε ότι ένα κατοικίδιο δεν είναι σα τη "μόδα", που ξαφνικά περνάει και μετά πρέπει να το ξεφορτωθούμε! Είναι ευθύνη...

ÐáéäéÜ Üìá âÜëïõìå üëá ôá video ðïõ áðïêáëýðôïõí ðùò ãßíåôå ôï Ýíá ðùò ãßíåôå ôï Üëëï äåí èá ôñþìå/öïñÜìå ôßðïôá! ¸÷åé äåé êáíåéò video ðùò öôéÜ÷íïíôáé ôá burger áðü ôá mcdonalds? Ç ôé ôáÀæïõí ôéò áãåëÜäåò ôïõò ãéá íá ãßíïíôáé óáí ôïí swargenegger ãéá ðáñáãùãÞ ðåñéóóüôåñïõ êñÝáôïò? ¸÷åôå äåé ìÞðùò óå video ôé êÜíïõíå óôéò ÷Þíåò ãéá íá âãÜëïõíå ôï öôåñü ôïõò ãéá ðáðëþìáôá k ìðïõöÜí? óôïõò áëéãÜôïñåò ãéá ôóÜíôåò k ðáðïýôóéá k ãÜíôéá? ÁöÞóôå ôï êáëýôåñá.

Παιδιά το συγκεκριμένο βίντεο μου το είχε στείλει πριν ένα μήνα περίπου ένας φίλος και είχα σοκαριστεί στην κυριολεξία.
Αμέσως το προώθησα σε όλες τις επαφές που έχω στο mail μου για να δουν όσοι περισσότεροι γίνεται αυτήν την κτηνωδία.
Μου θύμισε το ανάλογο με τις φώκιες και τον αποκεφαλισμό τους.
Αν θυμάμαι καλά, η Μπριζίτ Μπαρντώ δεν ήταν που είχε αγκαλιά μια φώκια και έκλαιγε? (Ταγμένη υπερ της προστασίας τους)
Αν μπορεί να βρει κάποιος το εν λόγω βίντεο καλό θα ήταν να το ποστάρει να το ξαναδούμε.
Μόνο οργή μου προκαλεί το εν λόγω βίντεο.

προσωπικα ειχα αποφυγει να δω αυτο το βιντεο πριν λιγες μερες στη δουλεια...σημερα το ειδα ομως. μετα απο τα βιντεο με τον αποκεφαλισμο ανθρωπων στο Ιρακ (που με ειχαν αφησει σε καταθλιψη για καμμια εβδομαδα!) ειναι οτι χειροτερο εχω δει.
δε θα σχολιασω τιποτα αλλο απο το να παραθεσω τη γνωστη ατακα που ακους σε τετοιες περιπτωσεις απο τα διποδα ζωα, οτι και καλα 'τα ζωακια αυτα εκτρεφονται για αυτο το λογο'.