Γαστριμαργικός Πολιτισμός

• Thread starter Thread starter Anonymous
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
A380":2r5j1m00 said:
FATE OSO MPOREITE giati se ligo kairo tha ginoume oloi low cost.... :twisted:
Αμήν και πότε :!: Αλλά μέχρι να γίνει αυτό (να γίνει πραγματικά, όχι όπως είναι σήμερα: λίγο κρασί, λίγο δερμάτινο κάθισμα και...το γεύμα μου), αν είναι να ταξιδέψω με εταιρία που δίνει κανονικό γεύμα, προτιμώ αυτό να τρώγεται. Αλλιώς, ας το καταργήσουν να τελειώνουμε. Αρκεί να πληρώνω και λιγότερο.

George, se ligo 8a andidrasoun oi patatoparagwgoi. Gia prosekse... :?

Μόνο τα αναψυκτικά-ποτά της Α3 είναι αξιοπρεπή. Όσο για τα γεύματα (σε πτήσεις εσωτερικού και εξωτερικού), θα ντρεπόμουν να τα παρουσιάσω σε επιβάτη,ακόμα κι αυτά της διακεκριμένης... Όπως και να το πάρει κανείς, η Α3 επαναπροσδιορίζει συνεχώς την έννοια του πολιτισμού!

btw, to motto tis etairias einai pleon

Thelw na petaksw twra (me fwni 090-45-88-AEGEAN)

to politismos einai parelthon

Κοίτα post που πήγα και ξέθαψα αλλά ταιριάζει γάντι στιν ερώτηση/παρατήρισή μου: Τα γεύματα σε μεγάλες εταιρείες (λέγε με Cathay κλπ) πως καταφέρνουν και παρουσιάζουν τα πιάτα τους σαν να ετοιμάστηκαν την στιγμή του σερβιρίσματος. Κοιτούσα στο airlinemeals (στη business φυσικά) πχ πιάτα με γαρίδες στη μέση ακριβώς του πιάτου με σως σαν μόλις να την έλουσε ανθρώπινο χέρι, κάτι παρόμοιο να γίνεται και σε γλυκά. Άντε πείνασα πάλι πείνασα :)

to prosopiko tou aeroplanou promitheyete apo to catering megales syskevasies me ta ylika px , 80 komatia garides 100 patates brastes ktp
(ola mageiremena) mono zestama theloun kai servirisma sto piato bash odigiwn fysika :wink:

Με αφορμή τη διαφήμιση της Α3 που δείχνει δύο εύσωμες κυρίες να σερβίρουν φαντάρους λέγοντας "κρέας ή ψάρι?" και αναγνωρίζοντας τους vegetarian και αποχαιρετώντας τους στο τέλος "γειας σας,ευχαριστούμε" και καταλήγοντας : "μακάρι όλα να ήταν σαν την aegean"

...να ρωτήσω και εγώ

έχει η Α3 επιλογή γεύματος στις πτήσεις της, δηλαδή το "κρέας ή ψάρι" της διαφήμισης ισχύει :?: :?:

Δεν ξέρω αν ισχύει, αλλά πάντως τέτοιες ...καλλίγραμμες :wink: αεροσυνοδούς δεν θα ήθελα στην πτήση μου.

Μόνο στην Business Class Εξωτερικού προσφερεί επιλογή γεύματος.