Germanwings News

• Thread starter Thread starter Anonymous
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Η 4U ανοίγει βάση στο Αννόβερο με 3 Α-319 και από 29 Απριλίου ξεκινάει πτήσεις για STR,STN,VIE,MXP,BCN,FCO,BUD,PMI,(MOSCOW)VKO,ZAG και τα θερινά προς Σπλιτ, Ντουμπρόβνικ, Ζάνταρ,Ηράκλειο,Μπαστια-Κορσική...

http://www.germanwings.com/de/Unternehm ... nnover.htm

Αυτή την είδηση τη βρήκα πολύ ενδιαφέρουσα:

Σύντομα η Germanwings ξεκινάει πτήσεις FDH-CGN ανταγωνιζόμενη άμεσα τη μικρή Intersky που είναι μια οικογενειακή επιχείρηση. Η αντίδραση της Intersky; Με σύνθημα "Δαβίδ εναντίον Γολιάθ" προαγόρασε όλα τα εισιτήρια στην πρωτη πτήση της Germanwings. Μάλιστα κριτικάρει το γεγονός ότι ήταν διαθέσιμα και αγοράστηκαν 182 εισιτήρια τη στιγμή που τα 319 της παίρνουν μόνο 152 επιβάτες, τονίζοντας ότι η Intersky ποτέ δεν κάνει overbooking.
Το συμβάν σχολιάζεται σε γερμανικές ιστοσελίδες και παραλληλίζεται με την αντίδραση των παλαιών υπαλλήλων της DBA, όταν τότε ξεκινούσε τις πρώτες της πτήσεις η 4U. Οι υπάλληλοι της DBA τότε (2002 νομίζω) είχαν κλείσει μαζικά εισιτήρια για τους εαυτούς τους στην 4U και εμφανίστηκαν στην πτήση φορώντας t-shirts με διαφήμιση της DBA πάνω.

Μου αρέσει η πρωτοτυπία και το χιούμορ μερικών airliners!

Για να πουμε και την αληθεια, το overbooking επιτρεπεται....
Αλλα μεχρι 10%! Το 10% του 152 δεν ειναι σιγουρα 30.... :roll:

Παντως μου αρεσε η αντιδραση της Intersky...!

Δεν είμαι σίγουρος αλλά η εταιρία θα αποτελέσει την δεύτερη χαμηλού κόστους αεροπορική που θα πατήσει στο LHR το αναφέρει η σελίδα του αεροδρομίου στο FB!

Ετσι ειναι..μετά την Vueling και η Germanwings