ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ETIHAD?

excabin

Νέο μέλος (Tourist)
Εγγραφή
26/02/2007
Μηνύματα
11
Likes
0
Περιοχή
Aθηνα
Εχει πεταξει, εργαζεται, κλπ. κλπ.
 
Ναι, αρκετά θα έλεγα.
Το 2005 στο Dubai Airshow είχαμε συνέντευξη με τον CEO της.

Και αν κρίνω από το nick, αν απάρχει μεγάλη προυπηρεσία κάτι μπορέι να γίνει. Εχουν πρότυπα ψηλότερα από την Emirates και κατά προπωσική εκτίμηση μέχρι το τέλος του 2007 θα την "πατήσουν" την Emirates στα πιο κρίσιμα routes.

Είναι 100% στο στύσιμο της εταιρίας Αγγλοι και όλο το πρωσοπικό (πιλότοι, C/A κλπ) είναι Αγγλοι.

Εχουν μόνο wide body αεροσκάφη στον στόλο τους.

Οτι άλλη πληροφορία χρειαστεί μου λέτε και την βρίσκουμε.

excabin":3mbhezxm said:
Εχει πεταξει, εργαζεται, κλπ. κλπ.
 
Elliott LGAV said:
...........όλο το πρωσοπικό (πιλότοι, C/A κλπ) είναι Αγγλοι./quote]

Φίλε Elliott, δεν νομίζω ότι ΟΛΟΙ οι πιλότοι και c/a είναι Άγγλοι. Όλες οι φυλές του Φαραώ πετάνε εκεί. Όπως στην Έμιρατς δηλαδή.

Μέχρι πρότινος υπήρχαν τουλάχιστον 2 Έλληνες κυβερνήτες εκεί (ο ένας πρώην ΟΑ). Τώρα έχει μείνει μόνο ένας νομίζω στο 777.
 
σωστό. Το όλοι είναι σχήμα λόγου. Για να το πω πιο σωστά το ποσοστό στην Etihad των Αγγλών είναι πάρα πολύ υψηλό, σε σχέση με EK,QR. Οι Ελληνες όπως είπες είναι από ΟΑ. Και από ΕΚ θα μπορούσαν. Από μικρότερη εταιρία δεν νομίζω ότι μπορεί να μπει κανείς εκεί. Στην Qatar ίσως. Το Αγγλοι πάει για το θέμα σχέσεων με το management. Είναι αλήθεια ότι παίρνουν από όλες τις εθνικότητες C/A για το θέμα της γλώσσας. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα οι Ινδές, Ιρανές κλπ να βρίσκουν πιο εύκολα δουλειά από ένα C/A της Ε/Ε στις εταιρίες αυτές.

Γενικά είναι πολύ πιο hard από την EK τα πράγματα.

Η Etihad γενικά είναι μία απίστευτη ιστορία!



gonso":2rdj9syw said:
Elliott LGAV":2rdj9syw said:
...........όλο το πρωσοπικό (πιλότοι, C/A κλπ) είναι Αγγλοι.

Φίλε Elliott, δεν νομίζω ότι ΟΛΟΙ οι πιλότοι και c/a είναι Άγγλοι. Όλες οι φυλές του Φαραώ πετάνε εκεί. Όπως στην Έμιρατς δηλαδή.

Μέχρι πρότινος υπήρχαν τουλάχιστον 2 Έλληνες κυβερνήτες εκεί (ο ένας πρώην ΟΑ). Τώρα έχει μείνει μόνο ένας νομίζω στο 777.
 
Elliott LGAV":34vwg8jc said:
..... Οι Ελληνες όπως είπες είναι από ΟΑ. .......Από μικρότερη εταιρία δεν νομίζω ότι μπορεί να μπει κανείς εκεί.

Ο ένας που τυχαίνει να γνωρίζω, δεν προέρχεται από ΟΑ. Προέρχεται από μικρή εταιρεία. Πολύ μικρή εταιρεία . Και γ...ώ τις μικρές εταιρείες. Μόνο ένα αεροπλάνο(767) ! Έχει εκεί μέσα περίπου 3 χρόνια. Δεν λέει και τα καλύτερα λόγια για τις σχέσεις προσωπικού-διοίκησης, αλλά για να είμαι και ακριβοδίκαιος, ποτέ δεν έλεγε και για καμμία εταιρεία που δούλεψε !

Αυτός πιό πολύ για Γερμανικούς δακτύλους μου έχει πεί παρά για Αγγλικούς. Ίσως οι Άγγλοι είναι πιό πολύ μπλεγμένοι στο commercial τμήμα της εταιρείας και οι Γερμανοί στο fleet management.
 
H Etihad είναι ο εθνικός αερομεταφορέας των Εμιράτων. Ξεκίνησες πτήσεις το Νοέμβριο του 2003 και έχει στόλο 21 αεροσκαφών. Έχει όντως υψηλά στάνταρτνς. Προσωπικά μου αρέσει πολύ το όνομα, ξέρει κανείς αν σημαίνει κάτι στα αραβικά;
 
Εtihad στη γλωσσα τους σημαινει "Θελω να φαω λαχανο την ΕΚ" :D :D
 
Lol @ 747 :D :D :D

IATA":hbchq5nm said:
Προσωπικά μου αρέσει πολύ το όνομα, ξέρει κανείς αν σημαίνει κάτι στα αραβικά;

Σημαίνει "Ένωση", προφέρεται Ιτιχάντ (πολύ-πολύ σκληρό "χ" σαν να εκκινείς διαδικασία φτυσίματος ένα πράγμα). Σαν να λέμε η United της Μ.Α. :twisted:
 
Χαχαχα ! Αγαπητέ Elliott, θα μου επιτρέψεις να αποθηκεύσω τη φωτό ως απόδειξη για τη μεγαλειότητα των πιγκουϊνων :D :D Και τι μεγαλειότητα, μέχρι και 743 επισκιάζει !

Βασικά, μια ex με αποκαλούσε με διάφορα υποκοριστικά του συμπαθούς αυτού πτηνού και μου "κόλλησε", τόσο σε φίλους/ες, όσο και προσωπικά σαν μασκότ...Οπότε το χρησιμοποιώ τακτικά... (χαρτομάντηλα για τα δάκρυα συγκίνησης δεν έχω να σας δώσω :oops: )
 
Top