GOLDAIR CHARTERING

• Thread starter Thread starter aakunz
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
H Goldair ειναι μια μεγαλη και αξιοπρεπει Ελληνικη εταιρια που εχει διξει το τι ειναι μεσα στα πολλα χρονια της πορειας της. Αντιπροσοπευει αεροπωρικες εταιριες οπως την American Airlines εχει το Handling εταιριων οπως η Lufthansa και η British Airways. Πιστευω οτι ξερει τη κανει, οτι το εχει μελετηση καλα και ελπιζω οτι θα παει και καλα!

@ makedona:O Kuoni den einai Ellhnikos T.O alla Elvetikos kai malista apo toys pio megaloys se ayth th xora.
Sthn idiokthsia toy anhkoyn 2 Elvetikes aeroporikes etairies:
A)H Charter Edelweiss air
B)H Low cost Helvetic
Edo apla exei toyristika grafeia opos akrivos kai o TUI poy eite ekprosopoyn toys T.O kai ta programmata toys sthn Ellada eite kanoyn aneksarthta programmata poy mporei na exoyn sxesh kai me alla pragmata ektos toy Chartering.
H Goldair einai mia kalh etairia sto eidos ths kai ayto dinei elpides oti h nea etairia poy etoimazei tha exei epityxia.

CaptainChris":1k958i48 said:
H Goldair ειναι μια μεγαλη και αξιοπρεπει Ελληνικη εταιρια που εχει διξει το τι ειναι μεσα στα πολλα χρονια της πορειας της. Αντιπροσοπευει αεροπωρικες εταιριες οπως την American Airlines εχει το Handling εταιριων οπως η Lufthansa και η British Airways. Πιστευω οτι ξερει τη κανει, οτι το εχει μελετηση καλα και ελπιζω οτι θα παει και καλα!
alla pios einai apo piso apo thn goldair kai exe kai polles metoxes ths?
erotisi opoios apanthsei tha exei doro!!!!!

Ti dwpo? KAtse va parw tov Taso tnlefwvo...:P ;)

Η Aegean ρε Στέφο... :D

Τουλάχιστον πίσω από την Goldair Handling

Den 8a diafwnisw ka8olou gia to ergo kai ta epaggelmatika apotelesmata tis Goldair. Apla omws ofeilw na pw oti den einai tour operator. Yparxei diafora.

TIS METOXES TIS PERISOTERES EXEI O MR GOLEMHS .... KAI OXI H A3 ...

METOXOS EPISHS EINAI O MR VASILAKIS EPISHS MEGALOMETOXOS THS A3...KAI THS HERTZ ....
DYO DIAFORETIKA PRAGMATA.....

THN BA DEN THN EXEI H GOLDAIR ALLA SWISSPORT....
H GOLDAIR EKTOS APO LH EXEIS KAI SAUDIA ARABIA AEROFLOT MALEV LOT AMERICAN ..SE MERIKES EINAI ANTIRPOSOPOS KAI SE MERIKES HANDLING KAI SE MERIKES KAI STA DYO .
STHN SKG EXEI KAI AZ

OSO GIA TO CHARTER POU LETE THA AKOUGOTAN KATI STO AERODROMIO .... PREPEI NA EINAI POLY RADIO ARVILA ....KAPOIOI ALLOI MALLON SKEFTONTAI GIA CHARTER ...

IATA/TASOS":hmh2xbfg said:
OSO GIA TO CHARTER POU LETE THA AKOUGOTAN KATI STO AERODROMIO .... PREPEI NA EINAI POLY RADIO ARVILA ....KAPOIOI ALLOI MALLON SKEFTONTAI GIA CHARTER ...

΄
Έχω το φαξ στα χέρια μου φίλε, δεν τα κατεβάζω απο το κεφάλι μου :3: . Αλλού είναι η ουσία. Παντού ακούμε αναγγελίες για νέες κινήσεις στον αεροπορικό χώρο. Το θέμα είναι κατά πόσο υλοποιούνται.

aakunz":1pvtswbb said:
IATA/TASOS":1pvtswbb said:

΄
Έχω το φαξ στα χέρια μου φίλε, δεν τα κατεβάζω απο το κεφάλι μου :3: . Αλλού είναι η ουσία. Παντού ακούμε αναγγελίες για νέες κινήσεις στον αεροπορικό χώρο. Το θέμα είναι κατά πόσο υλοποιούνται.
sosta ayta poy les polla legontai kai synhthos gineta to 5% h kai katholoy :( :D :(

Ελληνικό τσάρτερ

Επιχειρηματική ευκαιρία στο χώρο των ναυλωμένων πτήσεων (τσάρτερ) διέγνωσε ο όμιλος Goldair (συμφερόντων Στ. Γκολέμη) και αποφάσισε να δημιουργήσει τμήμα με την επωνυμία «Goldair Chartering». Το πρώτο βήμα της εταιρείας στη συγκεκριμένη αγορά -η οποία θεωρείται «αχίλλειος» πτέρνα του ελληνικού τουρισμού- είναι «αναγνωριστικό», καθώς θα χρησιμοποιεί, αρχικά, ένα αεροσκάφος τύπου MD-88, 165 θέσεων.

Τσάρτερ από τον τόπο σου κι ας είναι μόνο ένα...

http://www.enet.gr/online/online_hprint.jsp?q=goldair&a=&id=94212864