GREECE AIRWAYS

• Thread starter Thread starter KARTER
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Η Air Greece δεν υφίσταται πλέον, την απορρόφησε η Aegean, άμα ξέχασες.. ;) Η Greece Airways δεν βλέπω να μένει για πολύ ακόμα στο παιχνίδι (ούτε καν safety card του Α320 δεν έχω! :evil: )

Το SX-BLX στη Γλασκοβη stored και χωρις κινητηρες.. Τελικα η "προφητεια" μου βγηκε αληθινη... :wall: :5: :rant:

Με αυτους που εκαναν κουμαντο εκει μεσα, τι αλλο περιμενες? Παντα ηταν "μαγαζακι" μερικων μερικων αυτη η εταιρεια. Κριμα παντως, γιατι υπηρχε πολυ αξιολογο προσωπικο που δυστυχως εμεινε παλι χωρις δουλεια, παρα τις φιλοτιμες προσπαθειες του να βοηθησει την GRE

Re: emergency se aeroplano ths greece airways

ξέρετε αν γινονται προσληψεις για αεροσυνοδους τωρα?

Edited: Μεταφέρθηκε στο σωστό θέμα.

Re: emergency se aeroplano ths greece airways

Προς όλες τις φερέλπιδες αεροσυνοδούς: Η Greece Airways ΔΕΝ έχει άδεια λειτουργίας ΑΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ ΔΙΟΡΙΣΜΟΥΣ

Σχετικό link http://www.eccefpolis.gr/newsshow.asp?new=66&cid=2

Το Lima X-Ray ειναι ακομη στο ΕGPF (28/3/2008) σε μια "ντεμι" κατασταση, παρατημενο απ'οτι φαινεται...... Ξερει κανεις τι παιζεται?

Το SX-BLW σε μια από τις επισκέψεις που είχε κάνει στην Αθήνα.

Re:

Akis":2wgdb1pg said:
Πέρα από το παραπάνω Α320, στα μέσα Ιουλίου θα έρθει ένα επιπλέον Α320. Πρόκειται για το σημερινό UR-UFB με cn 027 που θα γίνει SX-BLY.

idea3el.gif
.oO(αληθεια το νηολογιο δοθηκε ποτε η ειναι ntu? - ρωταω για τη γνωστη βαση δεδομενων, μεχρι τωρα το εχω ntu)