H BlueAir στη Ελλάδα

• Thread starter Thread starter spotterakis
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Re: H BlueAir στη Θεσσαλονίκη

Χαχαχαχα να σαι καλά γελάσαμε με την καρδιά μας! Τι μπάχαλο! cabin crew και τέτοια πράγματα φαντάζομαι δεν έχουν σε αυτή την εταιρεία.

Πάντως μόνο και μόνο το γεγονός οτι πέταξες με το L1011 πρέπει να το θεωρείς μεγάλη τύχη που να το βρείς σήμερα άντε καμιά luzair.

Και ας επιστρέψουμε στο θέμα μας... :wall:

Re: blue air

demetresmachattos":1249puux said:
Γεια σας! Εχω κλείσει εισιτήρια με την Blue air από Πάφο για Θεσ. Από ότι γνωρίζω πρόκειται για ρουμάνικη low cost εταιρεία. Γνωρίζετε κάτι σχετικά με την εταιρεία κυρίως όσον αφορά την ασφάλεια των πτήσεων της; Ο στόλος της από μια μικρή έρευνα που έκανα είναι περίπου 18 χρονών. Αυτό πρέπει να με αγχώνει?

Τις προάλλες (προηγούμενη Πέμπτη) είχε δρομολογήσει το καινούριο 737-800 στη Θεσσαλονίκη(τόση κίνηση πια η Πάφος?)..οπότε μπορεί νασαι τυχερός..αλλιώς σκέψου ότι το πολύ πολύ θα πετάξεις με 734 ή 733 σαν αυτά της Α3 και ΟΑ..Στα 6 χρόνια που πετάει δεν είχε ποτέ δυστύχημα-φτου φτου να μην την ματιάσω.. :D

Από τις 25/10/2009 η εταιρία και στο δρομολόγιο STN-SKG

JOR147 SKG - STN 09:00 - 10:20 1-3-5--
JOR131 STN - SKG 12:15 - 17:30 1-3-5--

Τιμές αρχίζουν στα 65 € RT incl. tax!!! :great:

Φεύγει η Αιγαίου από το "Σταν" και 'ερχεται η Μπλου :D Αντε και μια σύνδεση για Βρυξέλλες να κάνει και Λάρνακα, την έπιασε την καλή...(Νομίζω θα μπορούσε κανοντας W pattern flights στους προορισμούς αυτούς με αφετηρία το Βούκου)..Ακη, δεδομένου ότι τις μέρες 2,4,7 θα πετάει για Πάφο και Βουκουρέστι,να υποθέσω ότι και στο 1,3,5, πάλι θα έρχεται από Βουκουρέστι , οπότε ουσιαστικά θα πετάει για Βουκουρέστι Χ6!!!?? Σηκώνει τόσα δρομολόγια με 737 όταν η ΤΑRΟΜ βάζει Ατάρια?

Μια διόρθωση..Την Παρασκευή η επιστροφή από Λονδίνο είναι 1745-2255 http://www.blueair-web.com/index.php?lo ... le&LANG=RO

πολύ καλή τιμή.
65 € για θεσσαλονίκη-λονδίνο.
έχει ταξιδέψει κάποιος με αυτή την εταιρεία?
εντυπώσεις?

να την εμπιστευτουμε για το ταξιδι Θεσσαλονικη-Λονδινο?

στο θεμα ασφαλειας πτησης αναφερομαι.

:o καλημερα σας!!! ειμαι νεο μελος κ θα ηθελα την βοηθεια σας. Προσφατα ανακαλυψα οτι η blueair πεταει κ απο Θεσσαλονικη, αλλα για να κλεισεις μεσω internet πρεπει να εχεις ταυτοτητα που να ληγει (απο τις καινουριες). Εγω εχω με λατινικους χαρακτηρες αλλα δεν εχει ημερομηνια ληξης! Πως μπορω να το κλεισω? (νομιζω το ιδιο εχει γινει κ με την easyjet)

Οι ελληνικέ ταυτότητες 'λήγουν' 10 η 15 χρόνια μετά την έκδοσή τους, κ μπορείς να χρησιμοποιήσεις αυτή την ημερομηνία. Νομίζω με την easy το είχα κάνει κ δεν είχα πρόβλημα. Καλού κακού έχε κ ένα διαβατήριο να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο.

Σ'ευχαριστω πολυ! Δυστυχως δεν εχω βγαλει καινουριο διαβατηριο ακομα! θα προσπαθησω να επικοινωνησω τηλεφωνικως με το αεροδρομειο για να ρωτησω κ κει! καλο απογευμα.. :o