Hellas Airlines!

• Thread starter Thread starter pilotathens
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Θεωρώ οτι το εγχείρημα θα μπορούσε να έχει κάποια επιτυχία εάν μπορούσε να προσελκύσει επιβάτες εκτός περιοχής Θεσσαλιας Εξηγούμε. Ταξιδεύω λόγω δουλειας και αναψυχής στην Κεντρική Ευρώπη. Δεν με ενοχλεί καθόλου να πετάξω από Volos Hahn εάν είναι αυτό σε λογική τιμή. Αλλά με ποιό τρόπο θα πάω άνετα στο Βόλο? Με το αυτοκίνητο μου που δεν ξέρω εάν θα παρκάρω και που και με τι κόστος? Με το να αλλαζω 2 και τρια λεωφορεία από Αθήνα?
Για δείτε λίγο πως εξυπηρετείται το HAHN? Ενα αεροδρόμιο στο πουθενά αλλά με αξιοπρεπείς συνδέσεις με την ¨ενδοχώρα"
Συμπέρασμα. Δεν αρκεί να βάλουμε αεροπλάνα να προγραμματίζουμε πτήσεις εάν δεν έχουμε εξασφαλίσει οτι οι επιβάτες μπορούν να φτάσουν εύκολα στο αεροδρόμιο μας

θα ηθελα να ρωτησω τους φιλους και ειδικα εσας που εχετε γραψει για την νεα(διαφορετικη)αεροπορικη εταιρεια hellas airlines,και φυσικα την αγαπητη χχχ.μπορει τα ερωτηματα σας να εχουν βαση.πιστευω οτι ο προεδρος της hellas airlines διαβαζει τα σχολια σας.πειτε μου ομως γιατι η ryanair παει στον Βολο?γνωριζει καποιος τι πληρωτητες εχει?θα μου πειτε ειναι πτησεις τσαρτερ,συμφωνω.γιατι να μην εχουμε μια εταιρεια,τοτε, και εμεις η οποια θα ειναι διαφορετικη και να φερνει τουριστες απο την Ευρωπη?οσο για τα δρομολογια του εσωτερικου εκει οντως εχω και γω τις αμφιβολιες μου...

Θεωρώ ότι δεν μπορεί να γίνει σύγκριση Hellas Airlines και Ryanair για τους πιο κάτω λόγους (σύμφωνα πάντα με όσα έχω διαβάσει για την εταιρεία):
1) Για τη Ryanair ο Βόλος είναι summer seasonal ενώ για την Hellas Airlines βάση. Και το καλοκαίρι σίγουρα υπάρχει αρκετός εισερχόμενος τουρισμός για Πήλιο, Σποράδες κλπ. Για το χειμώνα δεν γνωρίζω αλλά σίγουρα οι τουρίστες είναι σαφώς λιγότεροι.
2) Η Ryanair έχει ένα πολύ δυνατό brand name με βάση το μοντέλο που «πουλά»: Φτηνές πτήσεις και «δημιουργία» τουρισμού, του στυλ: «Θα πάω διακοπές στο χ μέρος γιατί εκεί πετάει η Ryanair ». Ως εκ τούτου αξιώνει και εν τέλει λαμβάνει σημαντικά ποσά ως επιδοτήσεις
3) Η Ryanair χρεώνει τις αποσκευές και με το παραμικρό λάθος που θα κάνεις θα σου «πιει το αίμα με το καλαμάκι», στοιχεία που αυξάνουν κατά πολύ τα έσοδά της!Η Ηellas airlines σου δίνει δωρεάν την αποσκευή και εξαγγέλει και τακτικές «κοινωνικής πολιτικής» με φτηνούς ναύλους για φοιτητές, φαντάρους κλπ
4) Η Hellas airlines διαφημίζει σταθερούς και φτηνούς ναύλους. Αν κλείσεις τελευταία στιγμή εισιτήριο ή για περίοδο υψηλής ζήτησης με τη Ryanair, ενδεχομένως να σου κοστίσει περισσότερο παρά αν έκλεινες με legacy carrier. Kαι φυσικά οι ναύλοι δεν είναι φτηνοί για όλες τις θέσεις του αεροπλάνου.

παιδια αλλο τσαρτερ, αλλο seasonal πτησεις, μην γραφουμε οτι θελουμε...

Παιδιά μήπως έχει κάποιος νέα για τον αν τελικά βρήκαν χειριστες :?: Επειδή έκανα αίτηση και περιμένω ακόμη... Μήπως απαντήσανε κάποιου αλλου :?:

Η εταιρεία δεν έχει ακόμα δημοσιοποιήσει ακόμα διεύθυνση,έδρα ούτε σταθερό τηλέφωνο.Πως μπορεί να συμβαίνει κάτι τέτοιο;
Επίσης,ποιοι είναι οι επενδυτές;

ειναι θεμα χρονου να ανακοινωσει την εδρα,και τα τηλεφωνα της η hellasairlines.σχετικα με τους επενδυτες ειναι 15 ελληνοαμερικανοι και 3 αμερικανοι.αν και δεν θυμαμαι σχετικα με τους μετοχους- επενδυτες της aegean να εχουν γινει γνωστα τα ονοματα των πραγματικων επενδυτων!!!!!!πιστευω οτι η hellas airlines θα κανει την διαφορα στην χωρα μας.θα ειναι η μεγαλη εκπληξη στις αερομεταφορες.καντε λιγακι υπομονη!!!!

Προσπάθησα να ανεβάσω έναν πίνακα με τα στοιχεία αφίξεων των τουριστών αλλά δεν τα κατάφερα,η Δωδεκάνησος,Κρήτη ,Αθήνα Θεσσαλονίκη έχουν την μερίδα του Λέοντος.

Αγαπητέ συγκυβερνήταATR,η ερώτησή μου δεν ήταν πόσοι είναι αλλά ποιοι είναι.Το σχέδιο μου αρέσει πάρα πολύ όμως δε μπορεί να μην έχει έδρα.Η εταιρεία έχει συσταθεί;