Hellas Airlines!

• Thread starter Thread starter pilotathens
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Το να έχεις ή να λες ό,τι έχεις "περισσότερα χρήματα διαθέσιμα" δε σε κάνει καθόλου προσεκτικότερο,φίλε Air-giorgos.
Ούτε καν ξέρουμε ακόμα πόσα έχει διαθέσιμα η Hellas.Για τους παλαιότερους στη συζήτηση,η αποτυχία της Athens προβλέφθηκε πολύ νωρίς,δυστυχώς.Όπως είπες όμως πολύ σωστά,τα δεδομένα και η συγκυρία είναι έτσι και αλλιώς διαφορετικά.Και κάτι σχετικά με τις επιδοτήσεις κρατικής υπηρεσίας ("άγονες" γραμμές):Δε θα υφίστανται για πάντα.

Τέτοια συγγραφική δεινότητα, OMG :shock: :oops: Όσο για το περιεχόμενο, στέκομαι ενδεικτικά σε ένα:
We plan to start our service with 2 aircrafts,20 flts a day to our destinations domestic ... Each destination will serve by 5-6(Domestic)flts a day,so don't need to spend extra expences. (sic)
Πραγματικά, εύχομαι, αυτή η κάκιστη πρώτη εντύπωση που απεκόμισα να είναι μία άτυχη στιγμή...

Αμαν ρε flou με το βιντεακι εχω λιωσει. :lol: :lol: :lol: Που είναι το like button;;

Από αγγλικά σκίζουν στην Hellas, αλλα και το πληκτρολόγιο που χρησιμοποίησαν μάλλον είχε χαλασμένο στο spacebar.

Τι να πω, μακάρι να βγει καλή η εταρία αλλα με τέτοιο πλάνο δύσκολο το βλέπω.

Εμένα τα Αγγλικά μου θυμίζουν λίγο greek kamaki

Ελπίζω, βέβαια, να τα πάει καλά η εταιρία

Hellas airlines and the minds at the fences

''H νέα Αεροπορική Εταιρεία Hellas Airlines, με έδρα το αεροδρόμιο της Ν. Αγχιάλου, παραχωρεί συνέντευξη Τύπου ''
απο http://www.mycitynet.gr/web/article.php ... subsubcat=
για να δουμε λοιπον , αναμενουμε με αγωνια!