Hellas Airlines!

• Thread starter Thread starter pilotathens
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Κ που το ξέρεις εσύ φίλε μου volos;;;
Ήσουν παρών εκεί ή σου το είπαν πάλι οι δημοσιογραφικοί σου κύκλοι;
Ήθελα να ήξερα,γιατί τόση κακία απέναντι στην εταιρεία;Σου έταξε δουλειά κ δεν σε πήρε τελικά;Απορρίφθηκες από την αρχή;Τί έγινε;
Στην θέση σου θα χαιρόμουν για ένα τέτοιο εγχείρημα.Πόσο μάλλον αν γινόταν στην πόλη μου.
Ο καιρός θα δείξει αλλά σε γενικές γραμμές, από ό,τι έχεις γράψει όλο έξω πέφτεις. Όπως για πχ όταν έγραφες ότι ούτε εταιρεία ούτε τίποτα δεν έχει κ το ΦΕΚ τελικά υπήρχε από τις 4/10 κ κυκλοφόρησε στις 2/11.
Έγραφες ότι ούτε είχαν πάει στο αεροδρόμιο να δούνε τον αερολιμενάρχη κ από ό,τι έμαθα εγώ από έναν φίλο μου ελεγκτή που ξέρει τον αερολιμενάρχη,έχουν πάει εδώ κ 3μήνες.Κ έχουν ξαναπάει.
Οπότε,αν είναι αυτές οι πηγές σου,πες του να αλλάξει επάγγελμα.
Το μόνο εύκολο σ'αυυή την χώρα είναι να τα "χώνουμε" με αερολογίες...
Προσωπικά,δεν πτοούμαι κ θεωρώ ότι θα πετύχει κιόλας κ θα χαίρομαι που θα είμαι μέλος της.
Όσο για το 12%, γιατί να μην το κάνει κ να μην ισχύει;Πολύ καλό κίνητρο είναι για τους εργαζόμενους.Τώρα αν εσύ έχεις πρόβλημα με αυτό,φτιάξε εσύ μια εταιρεία κ προσέλαβε μας όλους εδώ μέσα κ μην μας δώσεις ποσοστό.
Αφού βλέπεις ότι δεν το έχεις,αστό να πάει...Μέχρι κ οι διαχειριστές έσβησαν τα προηγούμενα σχόλια σου...
Ο καιρός θα δείξει για την εταιρεία αν είναι φούσκα ή όχι...Σίγουρα όμως δεν θα είσαι εσύ αυτός που θα το κρίναι γιατί πολύ απλά δεν έχεις επιχειρήματα.

iPhone.png
Sent from a mobile device
iPhone.png

Όσο για το 12%, γιατί να μην το κάνει κ να μην ισχύει;

Με το συμπάθειο κιόλας και εύχομαι να πάρετε τους μεγαλύτερους μισθούς και ποσοστά, αλλά εσύ δεν καταλαβαίνεις γιατί κάποιος εργοδότης δεν θα το έκανε; Αεροπλάνα (θα) έχει η εταιρεία όχι συνεταιρισμό γάλακτος.

Επειδή μάλλον δεν έχεις καθόλου επιχειρήματα διότι δεν μου απάντησες τίποτα,να σου πω κάποια πράγματα γενικά για εταιρείες να μαθαίνεις.
Γονείς δικηγόρους έχω αλλά κ φίλους.1)Το πιο πιθανόν είναι να έγινε ΕΠΕ για λόγους ευκολίας της ίδρυσης.Για να πιάσει γραφεία,να τα εξοπλίσει κλπ.Η ΕΠΕ σαν κεφάλαιο θέλει 4500€.Έτσι,μετά λογικά,θα προχωρήσει σε μετατροπή σε ΑΕ διότι είναι απαραίτητη προϋπόθεση για την ΥΠΑ κ με κεφάλαιο 100.000 (το γράφει στην ιστοσελίδα της η ΥΠΑ ότι χρειάζεται τόσο κεφάλαιο).ΑΝ το κάνει λοιπόν κ βάλει στο καταστατικό αυτό το κεφάλαιο,τι σημαίνει;ΌΤΙ θα έχει μόνο 100.000;Δεν νομίζω.Όταν γίνει ΑΕ θα μπουν κ όλοι οι μέτοχοι.Επίσης, στην ΑΕ ο νόμος λέει ότι τα 2/3 των ατόμων πρέπει να είναι Ευρωπαίοι πολίτες.Ο Ραλάκης είναι Ελληνοαμερικάνος.Ίσως να έψαχνε τα άτομα,να τα βρήκε κ γι'αυτό τώρα να την κάνει ΑΕ...Κατάλαβες;
2)Επειδή φαίνεται να μην έχεις καθόλου γνώσεις,σε πληροφορώ ότι το 1989 η σημερινη Aegean (δεν λεγόταν έτσι) σαν ΕΠΕ ξεκίνησε κ όταν εξαγοράστηκε το 1992(αν θυμάμαι καλά) έγινε ΑΕ...Κ που το ξέρω αυτό;Το καταστατικό υπάρχει στο Πρωτοδικείο Αθηνών κ είναι έγγραφο δημόσιο που σημαίνει με αίτηση δικηγόρου μπορεί κάποιος να το δει.Τότε, το 1989 δεν υπήρχε ηλεκτρονικό ΦΕΚ κ κλπ.
3)Προσωπικά για θέση αεροσυνοδού έκανα αίτηση.Το βαλίς που λες,δεν το ξέρω.Στο Domotel xenia πήγα για συνέντευξη.Τί είπαν στο βαλίς δεν μπορώ να το ξέρω.Φαντάζομαι πως ούτε κι εσύ όμως,εκτός αν ήσουν εκεί οπότε εκθέτεις την εταιρεία...κ αν σου είπαν ότι θα ενταχθείς στο δυναμικό της,τότε 3 φορές χειρότερα γιατί δαγκώνεις το χέρι που θα σε ταΐζει.

iPhone.png
iPhone.png

Εσύ δηλαδή έχεις υπογράψει σύμβαση εργασίας αλλά δεν εργάζεσαι ακόμα για την εταιρεία;

new(hope)cabincrew":1k9wzgxq said:
3)Προσωπικά για θέση αεροσυνοδού έκανα αίτηση.Το βαλίς που λες,δεν το ξέρω.Στο Domotel xenia πήγα για συνέντευξη.Τί είπαν στο βαλίς δεν μπορώ να το ξέρω.Φαντάζομαι πως ούτε κι εσύ όμως,εκτός αν ήσουν εκεί οπότε εκθέτεις την εταιρεία...κ αν σου είπαν ότι θα ενταχθείς στο δυναμικό της,τότε 3 φορές χειρότερα γιατί δαγκώνεις το χέρι που θα σε ταΐζει.

iPhone.png
iPhone.png

Δεν θέλω να σου χαλάσω το όνειρο αλλά προσγειώσου... αεροπορική εταιρία με βάση τον Βόλο, που θα κάνει τριγωνικές μέσω Αθηνών και θα κατακτήσει την Ευρώπη στην Ελλάδα του 2013 ΔΕΝ υπάρχει... σότο με το κιλό πουλάει ο δικός σας κι εσείς το καταπίνετε αμάσητο...

Εγώ οκ δεν τεκμηριώνω αυτά που γράφω ..οκ
Εσύ πως τεκμηριώνεις ? με το… αν , ίσως, θα,, λογικά.., πιθανόν, για να , νομίζω..?

Το καταστατικό της Aegean δεν το γνωρίζω, γνωρίζω όμως τι έγινε στο Βαλίς που ήμουν πάρων.
Μας μάζεψε όλους του διοικητικούς προσληφθέντες , 60-70 άτομα . μας μοίρασε μια κόλα α4 , και καλά η σύμβαση, εκεί που έπρεπε να γραφεί σημαντικά στοιχειά είχε κενό. Όπως ημερομηνία έναρξης της σύμβασης , ονοματεπώνυμο, μισθό…

Και όταν ο κόσμος ρώτησε τον κ. ραλακη γιατί έχει κενό απάντησε να υπογράψουμε στο πεδίο μου λέει¨ έλαβα γνώση κ τα υπόλοιπα στο μέλλον…

Επίσης ανακοινώσε τα ονόματα μας στο σαιτ του, μας έδωσε τίτλους χωρίς να το γνωρίζουμε….

Τώρα πιο χέρι να δαγκώσω που μου λες… εγώ δε βλέπω κανένα χέρι φίλε μου να δαγκώσω

Φίλε hope και άλλες εταιρείες ξεκίνησαν με ΦΕΚ αλλά στο τέλος..........έκλεισαν η πτώχευσαν ,μην τους υποστηρίζεις με τόσο φανατισμό γιατί μπορεί στο τέλος να στραφείς εσύ ο ίδιος εναντίον τους με το ίδιο πάθος που τους υποστηρίζεις τώρα.Πάντως ούτε άδεια από την ΥΠΑ εκδοθηκέ μέχρι στιγμής (έλεγαν για 1η Δεκέμβρη) και βέβαια αεροπλάνα δεν κοσμούν με την παρουσία τους το αερδρόμιο του Βόλου μέχρι στιγμής.
Το έχω ξαναγράψει και να καταφέρει να πετάξει προσωπικά πιστεύω ότι δεν έχει μέλλον γιατί δεν είναι σοβαροί, ο Ραλάκης είναι σαν μην ξέρει το αντικείμενο καθόλου και αυτά που λέει είναι δεν τα πιστεύει ούτε ο ίδιος.Θεωρώ απίθανο να ξεκίνησουν Γεννάρη γιατί είμαστε Δεκέμβρη και ακόμα δεν έχουμε δει αεροπλάνα ούτε για δείγμα.

volos":6bcxtynk said:
Εγώ οκ δεν τεκμηριώνω αυτά που γράφω ..οκ
Εσύ πως τεκμηριώνεις ? με το… αν , ίσως, θα,, λογικά.., πιθανόν, για να , νομίζω..?
Το καταστατικό της Aegean δεν το γνωρίζω, γνωρίζω όμως τι έγινε στο Βαλίς που ήμουν πάρων.
Μας μάζεψε όλους του διοικητικούς προσληφθέντες , 60-70 άτομα . μας μοίρασε μια κόλα Α4 , και καλά η σύμβαση, εκεί που έπρεπε να γραφεί σημαντικά στοιχειά είχε κενό. Όπως ημερομηνία έναρξης της σύμβασης , ονοματεπώνυμο, μισθό…
Και όταν ο κόσμος ρώτησε τον κ. ραλακη γιατί έχει κενό απάντησε να υπογράψουμε στο πεδίο μου λέει¨ έλαβα γνώση κ τα υπόλοιπα στο μέλλον…
Επίσης ανακοινώσε τα ονόματα μας στο σαιτ του, μας έδωσε τίτλους χωρίς να το γνωρίζουμε….
Τώρα πιο χέρι να δαγκώσω που μου λες… εγώ δε βλέπω κανένα χέρι φίλε μου να δαγκώσω

Από έμπιστες πληροφορίες:

1ον: Δεν ήταν 60- 70 άτομα, ήταν περιπου 35.
2ον: Σας μοίρασε και υπογράψατε μια υπεύθυνη δήλωση "Μη αποκάληψης στοιχείων της εταιρίας σε τρίτους ακόμη για μετά από 5 χρόνια αφού φύγεις από την εταιρία". (ΕΣΥ μάλλον έχεις φύγει ήδη τη στιγμή που γράφεις αυτά και βλέπουν ποιός είσαι... ). Επίσης το άλλο χαρτί που υπόγραψες ήταν σύμβαση με την Μονοπρόσωπη ΕΠΕ που ήδη γίνεται Α.Ε. (Δες έναρξη RAYNAIR που έγινε μόνο με μια λίρα 1$)
3ον: Δεν έχει ανακοινώσει ονόματα στο website ακόμη. ! Η σύμβαση όταν εχει ημερομηνία ισχύει μόνο για 30 ημέρες. Δες το.
4ον: Εκεί άκουσες και πράγματα (ΑΝ ΗΣΟΥΝ ΕΣΥ ΕΚΕΙ) που εγω βλέπω πως δεν τα ξέρεις (@@@@) :cry:

Εχει δίκιο το μέλος "new(hope)cabincrew" σε αυτά που γράφει πιο πάνω.

Υπάρχουν επενδυτές από μεγάλη αμερικανικη εταιρία απ' όσο είδα κάπου στο διαδύκτιο και επίσης κάνουν και τα ίδια πράγματα εκεί με ότι θα κάνουν και στην ελλάδα.

Πλησιάζουν και οι γιορτές...

Πρόσεχε αυτούς που δαγνώνουν !!!

Ειλικρινα παιδια με κανετε και γελαω με ολα αυτα που βλεπω....... και ο μονος λογος που κρατιεμαι ειναι επειδη ειναι ΠΟΛΥ τραγικα. :roll:

Οι αντιπαραθεσεις Θα ελεγε κανεις οτι εχει εξελιχθει σε αερομαχια πανω απο το Αιγαιο!!!! :wall:

Εχετε γραψει 18 σελιδες σχολια για μια εταιρια που ακομα καν δεν εχει πεταξει??? :wall:
Καταλαβαινω την αγωνια που οτι "δεν εχω δουλεια", "μαμα δωσμου κανα ψιλο για καφε" κλπ κλπ. :with:

Αλλα ΕΛΕΟΣ!!!

Οι προσπαθειες σας στην συγγραφη θα ηταν ισως λιγο ποιο επιτυχημενες αν την στοχοποιουσατε στο βιογραφικο σας. :great:
Και ενταξει οι πιλοτοι ειναι λιγο "φαφλαταδες" (σορρυ για το μπηξιμο παιδια). :)

Αλλα απο την καμπινα περιμενα λιγο περισσοτερο επαγγελματισμο, και κριτικη σκεψη. :?
Ισως τελικα δεν εχουν αδικο μερικοι κακοηθεις που μας λενε "Φροτζους/Φροτζες" :shock:

.......σορρυ για την παρεμβαση

καλες αερομαχιες!!! :deadthread:

ρε παιδια, συγνωμη για την κακια, αλλα οι περισσοτεροι υπερασπιστες της hellas εδω εχουν ελαχιστα σχολια στο forum και γενικα δινουν την εντυπωση οτι γραφτηκαν επι τουτου...
Σορρυ, αλλα το ιστορικο των περισσοτερων σχολιαστων, κραχτων της hellas, ειναι γνωστο (απο τα post τους τουλαχιστων) και γνωριζουμε ολοι πως ουτε πληρωμενοι ειναι ουτε σχετιζωνται με καποιο ανταγωνιστη.
Για τους υπερασπιστες της, αντιστοιχα, δεν ειναι τοσο προφανες...
Και ειδικα η ενταση με την οποια υπερασπιζωνται τη εταιρια προσπαθωντας να βγαλουν ολους τους υπολοιπους πρακτορες και πληρωμενους, ειναι καπως υποπτη....
Ριξτε λιγο τους τονους παιδια, γιατι πραγματικα, σε συνδιασμο με το γργονος οτι εχετε κανει ενα ή δυο ποστ και μονο σε αυτο το νημα, σας κανει να χανετε καπως την αξιοπιστια σας