Hellas Airlines!

• Thread starter Thread starter pilotathens
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
πριν λιγο δεχτηκα τηλεφωνο απο μελοσ τησ ομαδος που οργανωνει τις συνετευξεισ , το οποιο με ενημερωσε πωσ ο κυριος ραλακης διαβαζει τα παντα εδω μεσα και θα τα λαβει υπ οψιν του...

φυσικα κ παραδεχτηκα τι username εχω και πωσ δεν ενδιαφερομαι να συνεργαστω με την φιασκο εταιρια του.... εχω ομωσ ολο το δικαιωμα να γραφω και να λεω οτι ξερω και οτι μαθαινω.... η ελευθερια λογου δε μας στη κοψει ενασ ψευτης,,,που γεμιζει ελπιδες ανεργο κοσμο που κατεφτασε απο ολη την ελλαδα να κερδισει μια θεση εργασιας.

η εικονεσ που εχω να αγκαλιαζοντε οικεγενειεσ εξω απο το ξενοδοχειο επειδη μια κοπελα βρηκε την υποτιθεμηνη δουλεια..... δε θα τη ξεχασω ποτε μου... ειναι απλα ντροπη να παιζουν με τισ ελπιδεσ των νεων...

volos":2f9no6g3 said:
ο κυριος ραλακης διαβαζει τα παντα εδω μεσα και θα τα λαβει υπ οψιν του...

κ. Ραλάκη, πλεόν ζητάω ΕΠΙΣΗΜΑ να ανοίξετε δρομολόγιο LGTS-EHAM & LGTS-VHHH (μόλις μεγαλώσει ο στόλος σας) ΦΥΣΙΚΑ με 150€ ΜΟΝΟ όπως υποσχεθήκατε. Και οι spotters έχουν ψυχή.

Επίσης ζητάω AVOD IFE, γευμα 5 πιάτων, λινά τραπεζομάντηλα, mood lighting και λίγα είναι...

Ναι έτσι έμαθα κι εγω.....

Ξανά από αξιολόγηση το Προσωπικό της εταιρίας το οποίο όσοι "πέρασαν από συνεντεύξεις θα ΞΑΝΑπεράσουν απο την αρχή".

................. Θα γίνει "του Κουτρούλη ο Γάμος, έχουν να κλάψουν μανούλες.... !"

:bash:

1)
3ον: Δεν έχει ανακοινώσει ονόματα στο website ακόμη. ! Η σύμβαση όταν εχει ημερομηνία ισχύει μόνο για 30 ημέρες. Δες το.
2)
Υπάρχουν επενδυτές από μεγάλη αμερικανικη εταιρία απ' όσο είδα κάπου στο διαδύκτιο
Αμείωτο το κέφι στο κοσμικό κέντρο διασκεδάσεως!
Wannabe vs ExWannabe σε ένα ανεξάντλητο γλέντι μέχρι πρωίας υπό τα βλέμματα των έκπληκτων θαμώνων!
Και μετά αναρωτιόμαστε γιατί μας γ....νε τρωικανοί,ΔΝΤ κλπ.

όσοι "πέρασαν από συνεντεύξεις θα ΞΑΝΑπεράσουν απο την αρχή".

καλησπέρα κι από εμένα! ανακοινώθηκε κάπου αυτό;

Να του υπενθυμίσω του Ραλάκη ότι πήρε πάρα πολύ κόσμο και μάλιστα χωρίς δεύτερες συνεντύξεις,το ξέρω από φίλες μου που τις πήραν ΑΜΕΣΩΣ χωρίς καμία επανεξέταση του βιογραφικού,δηλαδή δεν υπήρξαν δεύτερες συνεντεύξεις.Αλλη μια ανακρίβια,καλό θα ήταν κύριε Ραλάκη να μιλάτε λιγότερο και να κάνετε περισσότερα έργα για να μας βουλώσετε τα στόματα.

Δεύτερες συνεντεύξεις? Τί λες ρε Καραμήτρο? Και θα ξανακουβαλήσεις τόσο κόσμο στον Βόλο, που του είπες ότι θα έχει δουλειά (αφού πέρασε το βιογραφικό τους από αξιολόγηση, συνέντευξη από ολόκληρη επιτροπή), για να τους δεί τώρα μία κυρία που θα πεί αν της κάνουν και αν ναί τότε θα υπογράψουν σύμβαση? :rant:
Αφιερωμένο στον κ.Ραλάκη http://www.youtube.com/watch?v=7XtIPzOxWsA :with:

Πάντως έχω απογοητευτεί,πραγματικά εδώ στην Ελλάδα έρχεται όλη η σαβούρα και ανοίγει υποτίθεται επιχειρήσεις αλλά θα μου πείτε ποιος σοβαρός θα έρθει στην Ελλάδα;Κρίμα για την γεννιά μας 20-40 ετών που είναι αντιμέτωπη με μια καμμένη γη αγοράς εργασίας.
Προβλέπω να ξεπερνούν την HELLENC IMPERIAL οι δημοσιεύσεις εδώ μέσα και όχι άδικα.Την μια κουβαλάς άνεργους από όλη την Ελλάδα για να πιάσουν δουλειά και την άλλη τους λες να ξαναπάνε(αν ισχύει κάτι τέτοιο βέβαια) για συνέντευξη για να ξαναδώσει πράσινο φως μία υπέυθυνη άσχετη.
Οι κωλοτούμπες του Ραλάκη συνεχίζονται ούτε ο Σαμαράς να ήταν.

:!: Σήμερα η εταιρία ανακοίνωσε και πτήση Frankfurt - New Aghialos στα 145 ευρουδάκια... ένα μπουκάλι δηλαδή στα... μπουζούκια....

:!: Ακούγεται από blogs ότι η συγκεκριμένη εταιρία είναι "παιδί" μιας εταιρίας που έχει την έδρα της στο Λουξεμβούργο, και ότι φυσικά η επόμενη βάση της θα είναι στη Γαλλία. Βλέπουμε.....

Πάντως αν θέλει κάποιος να στείλει μήνυμα στον κ. Ραλλάκη, μπορεί τώρα και μέσω Facebook !!!!

https://www.facebook.com/voliotis.voliotakis

:arrow: Σήμερα η εταιρία ανακοίνωσε και πτήση Frankfurt - New Aghialos στα 145 ευρουδάκια... ένα μπουκάλι δηλαδή στα... μπουζούκια....

:arrow: Αααα, να μην ξεχάσουμε να κλείσουμε πτήσεις online από τις 15 Δεκεμβρίου 20.. :great:

Παιδιά εσείς που επιλεγείκατε τελικά θα ξαναπάτε στο Βόλο να σας ξαναδούν γιατί... σας αγαπάνε... και το ξανασκέφτονται !!!

:) :( :) :( :) :(