Αυτή τη στιγμή πετάνε περίπου 1000 κάτι MD 80 και 90 όλων των τύπων. Αν ήταν ιπτάμενα φέρετρα θα άκουγες ένα κάθε μέρα! Θα συμφωνήσω με το σύντροφο aakunz στα περί «Ευαγγελάτου».
SORRY για το off-topic. (Σταυρώστε με! Σταυρώστε με!)
Από τις 00:01 της ίδιας μέρας (θεωρητικά.. κατά τη 1 νομιζω τα ανεβάζουν) μπορείς να δεις στο site της Ολυμπιακής με ποιο αεροπλανο ειναι προγραμματισμένη να γίνει η πτήση.. Βέβαια μπορεί να περιμένεις άλλο και να σου έρθει άλλο τελικά γιατί υπήρξε κάποια αλλαγή την τελευταία στιγμή.
Το SXBVD "θεωρητικά" είναι προγραμματισμένο να πετάει συγκεκριμένα δρομολόγια. Παρόλα αυτό μπορεί να αλλάξει, είναι δυναμικός ο προγραμματισμός. Γενικά, κοιτώντας το site των ΟΑ έως και μερικές μέρες πριν θα έχεις μια σαφή εικόνα.. Ενημερωτικά, το 320 πετάει την ΟΑ163|4 κάθε --3-5-- ("θεωρητικά" πάντα)
Καλήμερα και Χρόνια Πολλά..Στο δρομολόγιο Βερολίνο- Αθήνα στις 6 Ιανουαρίου μου βγάζει ότι γίνεται με Α320 αλλά στην αεροπορική εταιρία μου βγάζει :Transeast Airlines . 4 και 5 Ιανουαρίου μου βγάζει Α320 και ΟΑ. Τώρα για Transeast Airlines έψαξα και βρήκα ότι είναι ή ηταν μία εταιρία που χρησιμοποιεί τον κωδικό Τ4.. Μπορεί να μου πει καποιος τι συμβαίνει...!!!!?
SUN 06JAN08 BERLIN AREA /ATHENS *OA
1 TXL ATH 1150 1540 @OA 162 Y2 M0 L0 N0 SC K0 Q0 EC B0 TC#320C
OPERATED BY HELLAS JET
Είναι Hellas Jet, μην ανησυχείς, απλά δεν έχουν ενημερωθεί τα αρχεία με τους κωδικούς. Εγώ βλέπω την Τ4 ως Hellas Jet και την HJ ως Asian Express Airlines PTY Ltd.