Hellas Jet news !

• Thread starter Thread starter dtrach
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Ειναι αληθεια η φημη που ακουσα σημερα οτι η διοικηση της Hellas Jet τα εσπασε με την διοικιση της EuroAir, και οτι δεν θα ξανασυνεργαστουν? Ξερει κανεις περισσοτερες λεπτομερεις;

Υπάρχει ένα συμβόλαιο,το οποίο λήγει στα μέσα του Οκτώβρη.

Το να πετας τους επιβατες σου με αεροπλανα που αναρωτιεσαι πως πετανε δεν ειναι και τοσο καλο για μια εταιρεια που προσπαθει να ορθοποδησει οποτε ειναι λογικο φανταζομαι που τα τσουγκρισανε. Δυο περιστατικα σε ενα μηνα δεν ειναι λιγα... :?:

Εχθές ταξίδεψα με το SX-BVL σε πτήση της ΟΑ από Κω για Αθ! Το αεροσκάφος είναι πολύ ωραίο με δερμάτινα γκρι μονόχρωμα καθίσματα, ταπετσαρίες μοβ με λουλούδια, μικρές οθένες lcd μπροστά από τα καθίσματα που δείχνουν τη διαδρομή κλπ. Και το βασικότερο! Το πλήρωμα της Hellas Jet που για ακόμη μία φορά ήταν ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ!

manos_p και γω σήμερα πέταξα στις 20:20 απο Αθήνα για Κω πτήση της ΟΑ με αεροπλάνο της Hellas Jet. Μια χαρά μου φάνηκε. Το airbus ήταν μισογεμάτο και δεν είχαμε καθυστέρηση...

Χθες πηγαίνοντας προς το αεροδρόμιο μου φάνηκε (με την άκρη του ματιού μου και για κλάσματα του δευτερολέπτου, δεν μπόρεσα να δω καθαρά) ένα MD-80 με πλήρη λογότυπα της Hellas Jet σταθμευμένο στην νότια πίστα. Υπάρχει τέτοιο αεροπλάνο; Ή ήταν απλά... οφθαλμαπάτη;

Ορισε το "πληρη".. Και το καθετο σταθερο επισης; Αν ηταν μπλε με πορτοκαλι εκεινο, τοτε ειδες το SX-BEV To SX-BEU ειναι με τα πληρη χρωματα της EuroAir ακομη

Υπάρχει.
Είναι ένα MD της Euroair, το οποίο είχε υπογραφεί συμφωνία να εκτελέσει πτήσεις της HEJ . Πρόσφατα αυτό το αεροσκάφος εκτελούσε πτήσεις για την Volare. Τώρα δεν γνωρίζω ποιος το έχει κάνει leasing. :?

Εννοώ ότι έχει το λογότυπο της Hellas Jet στην ουρά η οποία είναι λευκή, και τα γράμματα HELLAS JET μπροστά είναι μεγάλου μεγέθους και όχι μικρά πάνω από τα παράθυρα.

Θα είναι αυτό που λέει ο manos_p.