Αυριο Δευτέρα 5/3/2007 έρχεται επιτέλους 1 Α320 από την Λετονία (το μεσημεράκι θα είναι στο LGAV) αλλά δεν ξέρω κατα πόσον θα είναι ένα απο αυτά που είχε ήδη ειχε χρησιμοποιήσει η T4 όταν έκανε τα περσινά δρομολόγια από HER (Σποτερς θέλουμε φωτος....) Εάν όλα πάνε καλά, θα μπει στο AOC της Τ4, να δουμε μόνο τί registration θα πάρει....
Το ΑΟC της είναι απλά suspended, δεν έχασε μόνιμα την άδεια της από όσο ξέρω.
Το D-AXLC ναι έχει επεστρέψει στην FRA εαν δεν κάνω λάθος διότι το προέβλεπε το συμβόλαιο με την StarXL German Airlines, υπάρχει όμως ακόμα το option να επιστρέψει εάν χρειαστεί (και καλά έκαναν αφού δεν υπήρχε πτητικό έργο για 2 σχεδόν μήνες, χώρια τα πάγια έξοδα).
Δρομολόγια έχουν ακουστεί όντως για Βαρκελώνη, Λυων, Μπολόνια και Λιβύη (σίγουρα κάτι άλλο ξεχνάω αλλά δεν μπορώ να το θυμηθω τώρα).
Μέχρι τις 15 Μαρτίου θα μπορεί πλέον το ιπτάμενο προσωπικο (καμπίνα/πιλοτήριο) να "ξεκουράζεται" σπίτι του, κάθως από τις 15/3 και μετά φαίνεται ότι θα υπάρχει αρκετό πτητικό έργο ξεκινόντας με κάποια εσωτερικά δρομόλόγια (6legs πτήσεις), μέχρι και σχολεία και 5ήμερες έχουν ακουστεί ότι είναι στο πρόγραμμα.
Το recurrent training έχει σχεδόν ολοκληρωθεί για το ιπτάμενο προσωπικό και μένει μόνο το A/C visit, όταν και εφόσον έρθει το αεροπλάνο βέβαια.
Για αυτούς/ες που ενδιαφέρονται δημοσιεύτηκε και αγγελία για πρόσληψη cabin crews με βάση το HER όμως αλλά δεν γνωρίζω συγκεκριμένη εφημερίδα, ουτε ημερομηνία (μήπως κάποιος την πήρε γραμμή?). Πάντως μείνετε συντονισμένοι γιατί το ενδεχόμενο πρόσληψης ΚΑΙ με βάση την Αθήνα είναι μεγάλο και όχι απαραίτητα με συμβάσεις ορισμένου χρόνου
Τα γραφεία πάντως δέχονται καθημερινά emails και επισκέψεις ατόμων που ενδιαφέρονται να ενταχθούν στο ιπτάμενο προσωπικό της εταιρείας.
Επίσης υπάρχουν σκέψεις να υπάρχουν πλεόν πωλήσεις onboard αλλά δεν έχει διευκρινιστεί εαν θα είναι μόνο για duty free προιόντα Η θα βασίζεται στο πρότυπο EasyJet ή Eurocypria.
Για να δούμε, για να δούμε λοιπόν....
[Οι πήγες μου είναι από το εσωτερικό της HEJ, μακάρι να μπορούσα να τις αναφέρω]