Hellas Jet news !

• Thread starter Thread starter dtrach
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Παιδιά από "θα" έχουμε χορτάσει στη Θεσ/νικη..ας γίνιε πρώτα και βλέπουμε..τα CRJ-900 θα εκτελούν δρομολόγια από Θεσ/νίκη για πού? Οσο για το προηγούμενο αρθρο με την Euroair ξέρει κανείς ποιοι είναι αυτοί οι αγγλοι-ελβετοί που την πήραν και τι δρομολόγια θέλουν να ξεκινήσουν? εννοώ λο-κο ή κανονικά και ποιας εταιρίας?θαναι η Euroair, θα μετονομαστεί?...τι αγωνία..θα δούμε ασπρη μέρα σαυτή την ξεχασμένη πόλη?

spotterakis":105vxmhc said:
τι αγωνία..θα δούμε ασπρη μέρα σαυτή την ξεχασμένη πόλη?

Μπορεί να είμαι off topic αλλά ειλικρινά με έχει κουράσει αυτή η γκρίνια περι "ξεχασμένης" , "παραμελημένης" κλπ πόλης.
Αν δηλαδή έχει παράπονα η Θεσσαλονίκη τι πρέπει να κάνουν οι λοιπές μικρότερες πόλεις????

Αντί γκρίνιας καλό θα ήταν να πάρουν οι Θεσσαλονικείς την τύχη τους στα χέρια τους.
Η Κρήτη για παράδειγμα , που και πιο απομεμακρυσμένη είναι και πιο ....."ξεχασμένη" είναι από το......."Αθηνοκεντρικό Κράτος" , έχει δημιουργήσει τις δύο μεγαλύτερες Ελληνικές Ναυτιλιακές εταιρείες (Μινωικές , ΑΝΕΚ) ενώ έχουν αρχίσει την ζωή τους αρκετές Αεροπορικές Εταιρείες (Air Greece , Cretan Airways , Aegean , Sky Express ).

Αγαπητέ spotterakis και λοιποί φίλοι από την πόλη τα λέω αυτά γιατί η πόλη αυτή είναι μέσα στην καρδιά μου .
Την επισκέπτομαι αρκετά τακτικά και (πλέον) έχω και συγγενικούς δεσμούς.
Ενώ οι δυνατότητές της (καί λόγω θέσης ) είναι τεράστιες , η ανάληψη επιχειρηματικών πρωτοβουλιών για δημιουργία ανταγωνιστικών επιχειρήσεων είναι στο μίνιμουμ ............................
ΓΙΑΤΙ?????

Δε διαφωνώ καθόλου σε αυτά που λες. Αντιθέτως με βρίσκεις σύμφωνο 100%. έχει μαλλιάσει η γλώσσα μου να τα λέω στους συντοπίτες μου και εγω να τα λέω εγώ να τα ακούω..
Στο γιατί υποθέτω φταίει το γεγονός ότι για μία επιχειρηματική κίνηση σε αυτή τη χώρα, και με τέτοιο ρίσκο όπως της αεροποριας, χρειάζεται άπειρη γραφειοκρατία,χρόνια αναμονής,μελετών,γνωμοδοτήσεων και εγκρίσεις εγκρίσεων για τα πάντα,τα οποία ΟΛΑ περνάν από την Αθήνα (bytheway,το ξερεις ότι λειτουργούμε χωρίς αερολιμενάρχη, αλλά με αερολιμενάρχη βου)..ΚΙ επειδή αυτή η κατάσταση έχει κουράσει,δηλ. να περιμένεις π.χ. μια σφραγιδα από τον τάδε αρμόδιο της τάδε επιτροπής του τάδε υπουργείου για κάτι που αφορά εξολοκλήρου τον τόπο σου,είναι αποθαρρυντικό..Επίσης κατά καιρούς έχουν πέσει άπειρα λεφτά νότια και εδω αναβροχή..και φυσικά παίζει και το κλασικό κορακας κορακου μάτι βγάζει.. οι πράκτορες των γραφείων εδώ αντί να ομονοούν και να συμπορεύονται πετάν στιλέτα ο ένας στην πλατη του άλλου..εξ ου και η κατάρρευση της πρωτοβουλίας ναρθει φετος το καλοκαίρι η Vueling στη Θεσ/νίκη..γενικώς επικρατεί μια ωραία ατμόσφαιρα..

Σήμερα δημοσιεύτηκε ο ισολογισμός της εταιρείας στη Ναυτεμπορική.

Η εταιρεία δείχνει αύξηση κύκλου εργασιών από €18,8 εκατ. σε €30,4 με πολύ καλύτερο μικτό κέρδος (€9,7 εκατ. από €2,8 εκατ το 2007) και κλείνει με κέρδη €600,510 σε αντίθεση με τις ζημιές €1,6 εκατ. το 2007.

Χρειάζεται δουλειά ακόμα για να καλύψουν τις ζημιές ύψους €48,7 εκατ. που κουβαλάει η εταιρεία από τις πρώτες 5 χρήσεις της.

H OA δικαιούται μέρισμα? :mrgreen:
Αν όχι φέτος, σίγουρα του χρόνου...

xa εδω γελαμε.Αρα αφου η εταιρια ειχε κερδη γιατι εμενε ο κοσμος απληρωτος???????????? :with:

Ο λογος που ζει ακομη αυτη η εταιρια ηταν ενας και απλος, ο κοσμος της...,δεν ειναι τυχαιο οτι τα acmi στα δικα της α/φοι ηταν κατι δεδομενο.Η ποιοτητα
των πληρωματων,μηχανικων και οχι μονο εφτιαξε ενα ονομα που εκανε σοβαρες εταιριες να τους προτειμουν.Τωρα μαθαινω φευγει ο κοσμος που ειχε στησει
την εταιρια και κανεις εκ τησ διοικησης δεν νοιαζετε.Δεν λεω.... ουδεις αναντικαταστατος αλλα οχι και ετσι βρε παιδια.

Μακαρι να πανε ολα καλα γιατι τη θεωρω με διαφορα την ποιο σοβαρη απτις μικρες,οχι βεβαια οτι σημαινει κατι αυτο

Πάντως μια φίλη η οποία εργάζεται στην εταιρία μου είπε ότι πλέον ο κόσμος πληρώνεται κανονικά.

Χτες εμαθα παντως οτι το "Κιλο" εφαγε πουλι στον κινητηρα κατα την απογειωση και η πτηση ματαιωθηκε.

Αν ισχυει κατι τετοιο τοτε αλλος ενας κινητηρας εκτος για την HJ....... δυσκολιες μου μυριζουν.

Σήμερα ήταν προγραμματισμένο εκτός των άλλων να κάνει την ΟΑ910 14:45 (ATH-SKG) που ακυρώθηκε χωρίς να ειδοποιήσουν τους επιβάτες ....
Έγινε ένας χαμός και τελικά θα πετάξουν 18:15