Hellenic Imperial Airways

• Thread starter Thread starter KOSTAS AGQ
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
alex96":yw4h2uf4 said:
Δε κρίνω το πόσο καλά ή όχι λειτουργεί.Η εξήγηση που έδωσες οτι κάνει πτήσεις μεταξύ άλλων χωρών,πλήν Ελλάδος,είναι γεγονός.Και είναι αυτές αρκετές.

Ξέρεις να μάς πής κάποιες από αυτές,όμως;

Καί πότε τίς κάνει,όταν υπάρχουν αυτόπτες μάρτυρες που έχουν δεί τά αεροπλάνα της καθηλωμένα εδώ στό LGAV γιά μεγάλα χρονικά διαστήματα;

Καλό θα είναι όταν γράφουμε μια άποψη να την τεκμηριώνουμε. Πότε κάνει η συγκεκριμένη εταιρία πτήσεις αναρωτιέμαι! Εγώ κύριοι, λόγω της δουλείας μου, ταξιδεύω αεροπορικώς τουλάχιστον 1 φορά κάθε δεκαπενθήμερο, και μπορεί και πιο συχνά. Τα συγκεκριμένα αεροπλάνα της HIA βρίσκονται σταθμευμένα στις ίδιες θέσεις στάθμευσης, σχεδόν, αν όχι πάντα, σε κάθε επίσκεψή μου στο αεροδρόμιο. Πότε κάνουν αυτά τα περιβόητα δρομολόγια και μάλιστα σε πτήσεις εκτός Ελλάδας και προφταίνουν και γυρίζουν.... Κύριοι η εταιρία αυτή δημιουργήθηκε μόνο για την απόκτηση άδειας πτήσης στην Ευρώπη. Στο μέλλον, έχει γραφτεί ότι θα πάρει κάποια 737-800, 900 για να εκτελεί ενδοευρωπαικές πτήσεις (κυρίως Λονδίνο). Αυτά τα ολίγα.

Hastaroth,δε γνωρίζω αριθμούς με ακρίβεια.Αυτό που γνωρίζω είναι οτι κάνει πολύ περισσότερες πτήσεις απο αυτές οι οποίες είνα ευρέως γνωστές άρα έχει και περισσότερα εισοδήματα.Αυτό έγραψα και στη προηγούμενη σελίδα όπου παρέθεσα χαρακτηριστικά παραδείγματα.

Η γραμμή δεν θα ξανανοίξει ποτέ, γιατί αν ήταν θα άνοιγε πολύ πριν το μουντιάλ για να εξυπηρετήσει τις ανάγκες των ομογενών. Αρπαχτή, όπως είχα πει και παλιότερα. Δεν σας κρύβω ότι μόλις έμαθα ότι αποκλείστηκε η εθνική μας έψαχνα συνεχώς να βρω πληροφορίες για το κλείσιμο της γραμμής από την ΗΙΑ. Είμαι βλέπετε κακοπροέραιτος άνθρωπος!
Η ανακοίνωση της ΗΙΑ βγήκε για να μην καταβάλουν άμεσα τα οποιάδηποτε χρήματα σε αυτούς που δεν πέταξαν. Βέβαια ότι ισχύει για όλες τις εταιρίες ισχύει και για την ΗΙΑ οπότε τις αποζημιώσεις θα τις δώσει κάποια στιγμή. Απλά θα το πηγαίνει από βδομάδα σε βδομάδα. Ανακοίνωση έναρξης, ακύρωση προγραμματισμένης πτήσης, κτλ. Μετά πιάνει Αύγουστος... οπότε ένα δίμηνο θα ταλαιπωρηθούν οι όποιοι άτυχοι επιβάτες των αυτοκρατορικών αερογραμμών.

Αφού δεν πετάτε που δεν πετάτε...δεν πάτε για ψάρεμα; Ζέστανε ο καιρός! Μην ξανακούσω ότι πετάει τακτικά η ΗΙΑ θα ξαναβγάλω μαλλιά!!! :lol:

Αν και ελπίζω να βγω ψεύτης πιστεύω οτί ο φίλος greeklad έχει δίκιο...Όσο για το οτί η εταιρεία θα αρχίσει τακτικές πτήσεις για Νέα Υόρκη από αρχές Ιουλίου, το αφήνω ασχολίαστο. Φυσικά θα ήθελα πραγματικά να δω την εταιρεία αυτή να έχει επιτυχία, αλλά με βάση τα μέχρι τώρα βήματά της είναι από απίθανο εως όνειρο θερινής νυκτός... :(

Μήπως έχει κανα πρωτάθλημα, συναυλία, γεγονός κλπ στην Νέα Υόρκη μέσα Ιουλίου....; :twisted:

Και να έχει λες να τους αφήσουν να πάνε;Δεν εννοώ οι "ανταγωνιστές",έτσι;
Τα τσάρτερ στα οποία αναφέρθηκα γίνονται "αλλού" όπου οι προδιαγραφές είναι "διαφορετικές"........

Όπως αναφέρατε οι προλαλήσαντες, θαύμα ήταν που οι πτήσεις κράτησαν για τόσο χρονικό διάστημα. Λογική η εξέλιξη, καθώς πως γίνεται να είναι κερδοφόρο το δρομολόγιο , όταν χρησιμοποιείς Β742 (υπερβολική προσφορά θέσεων) και το πιο σημαντικό όταν η δυνατότητα να κλείσεις εισιτήριο είναι μόνο μέσω του σάιτ (ούτε στο amadeus ούτε σε κανένα σάιτ μπορείς να αγοράσεις εισιτήριο).Αυτός προσωπικά είναι και ο λόγος που πιστεύω πως πρόκειται για αρπαχτή όπως άλλωστε οι περισσότεροι.
Γενικά, προσωπική μου άποψη είναι πως οι διοικήσαντες ακολουθούν λάθως στρατηγική.Πως γίνεται να ξεκινάς longhaul όταν δεν έχεις καθόλου feed??
Εγώ έμαθα ότι ξεκινάς απο τα χαμηλά και πας στα ψηλά.όχι το αντίθετο.
Τέλος, ελπίζω να πετύχει.Αλλά όταν δεν την εμπιστεύονται και δεν την πιστεύουν άνθρωποι του χώρου , πως γίνεται να το κάνουν οι επιβάτες?

alex96":ob1hwecl said:
Hastaroth,δε γνωρίζω αριθμούς με ακρίβεια.Αυτό που γνωρίζω είναι οτι κάνει πολύ περισσότερες πτήσεις απο αυτές οι οποίες είνα ευρέως γνωστές άρα έχει και περισσότερα εισοδήματα.Αυτό έγραψα και στη προηγούμενη σελίδα όπου παρέθεσα χαρακτηριστικά παραδείγματα.

Κι'εγώ επαναλαμβάνω την ερώτησή μου:έχεις συγκεκριμένες πληροφορίες γιά τίς πτήσεις αυτές που δέν είναι και τόσο "ευρέως γνωστές" ή απλώς το λές έτσι;

Επίσης:
alex96":ob1hwecl said:
Τα τσάρτερ στα οποία αναφέρθηκα γίνονται "αλλού" όπου οι προδιαγραφές είναι "διαφορετικές"........

Δηλαδή τί τσάρτερ είναι αυτά;Πτήσεις γιά την CIA;Δουλεμπόριο;

Αν ισχύη κάτι τέτοιο,πάλι έκνομη δραστηριότητα δέν είναι;

Αλλά και πάλι,όταν υπάρχουν άτομα που λένε ότι τα βλέπουν τα αεροπλάνα γιά μεγάλα χρονικά διαστήματα στο LGAV,πότε τίς κάνουν αυτές τίς πτήσεις;