Hellenic Imperial Airways

• Thread starter Thread starter KOSTAS AGQ
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Δυστυχως υπαρχει οντως μεγαλη κακια μεσα σ αυτο το φορουμ κ την εχω εισπραξει κ εγω μερικες φορες,τυγχανει να εχω καποιες αποριες κ αυτο σε μερικους ξερολες μεσα εδω δεν αρεσει.Οπως πιο πανω που ρωτησα τι fuel consumption εχει το 747....κ απαντηση φυσικα δεν πηρα!!!Να ειναι καλα βεβαια παντα ολοι κ φυσικα κ HIA....Παντα με σεβασμο hooker21.

eleni_ch":jxw4fkr0 said:
...Ειμαστε παντως ολοι Ελληνες και προφανως θα θελαμε να πεταμε με μια Ελληνικη εταιρεια σε υπερατλαντικους προορισμους...

Εγώ πάντως ανάμεσα σε Hellenic Imperial και Swiss (το παράδειγμα είναι τυχαίο, όπου Swiss μπορείς να βάλεις Lufthansa, British Airways, Air France, KLM, ακόμα ακόμα και Iberia) επιλέγω το δεύτερο.

Με μια μικρή αναζήτηση βρήκα αυτό
Δες εκεί που γράφει Boeing 747 Fuel Facts και Fueling a 747.
Παρόμοιο θέμα και εδώ

hooker21":fm5pqdpm said:
Δυστυχως υπαρχει οντως μεγαλη κακια μεσα σ αυτο το φορουμ κ την εχω εισπραξει κ εγω μερικες φορες,τυγχανει να εχω καποιες αποριες κ αυτο σε μερικους ξερολες μεσα εδω δεν αρεσει.Οπως πιο πανω που ρωτησα τι fuel consumption εχει το 747....κ απαντηση φυσικα δεν πηρα!!!Να ειναι καλα βεβαια παντα ολοι κ φυσικα κ HIA....Παντα με σεβασμο hooker21.

Αγαπητέ χρήστη hooker21 σου απαντώ στο επισυναπτόμενο post σου όχι για να σε ειρωνευτώ αλλά για να σου εξηγήσω πως κάθε forum είναι "τόπος" συζήτησης και ανταλλαγής απόψεων και όχι απαραίτητα wikipedia όπου λύνονται όλες οι απορίες. Μην ξεχνάς πως κάποιες από τις απορίες του εκάστοτε μέλους μπορεί να απαιτούν εξεζητημένες γνώσεις ενώ κάποιες άλλες να έχουν απαντηθεί σε άλλες σελίδες και άλλα posts στα οποία πολλά μέλη βαριούνται ή αμελούν να ανατρέξουν.

Τελείως φιλικά

Και να και η διαφήμιση της ΗΙΑ που κυκλοφόρησε στη Νέα Υόρκη σε 420 σημεία και 25.000 εφημερίδες!

Attachments

• SEL. 104.pdf
    SEL. 104.pdf
    1.003,2 KB · Προβολές: 449
  • image0011.jpg
    image0011.jpg
    110,5 KB · Προβολές: 1.626
  • image0022.jpg
    image0022.jpg
    83 KB · Προβολές: 1.611
  • image0033.jpg
    image0033.jpg
    91,5 KB · Προβολές: 1.667
...με το γνώριμο προσωπικό και τους πιλότους από την Ολυμπιακή Αεροπορία...

έχουν γίνει προσλήψεις;

Wow...100 σελίδες! Υπάρχει μεγαλύτερο thread? Μεγάλη η χάρη της ΗΙΑ...

Δε μας αφήνουν να "αγιάσουμε":

Η διαφήμιση δείχνει ένα 340 με ουρά από 747.
Το nerd στη business...
Η προσφορά με τις βαλίτσες θυμίζει πιτσαρία "στις 3 η 1 δώρο"...

Τα υπόλοιπα τα αφήνω ασχολίαστα, αν και ο πειρασμός δε με αφήνει. Μ' αρέσει πάντως που υπάρχουν άτομα που πιστεύουν στη σοβαρότητα του όλου εγχειρήματος, εκτός κι αν ζουν αλλού (στην Ελλάδα η αισιοδοξία απειλείται με εξαφάνιση).

Σύντροφε υπερπράχτωρ:

1.Το 340 με ουρά 747 δείχνει τίς θαυματουργές ικανότητες τής εταιρείας αυτής.Μέχρι και υβρίδιο αεροπλάνο μπορεί να φτιάξη.

2.Το nerd δείχνει την πληρότητα αλλά και το ποιόν τού επιβατικού κοινού που θα μεταφέρη η ώς άνω εταιρεία.
(Και μόνο που φέρνω στο νού μου αυτήν την φωτογραφία πάντως,με πιάνει υστερικό γέλιο...)

3.Η προσφορά με τίς βαλίτσες με παραξένεψε λιγάκι:τί εννοεί άραγε ο ποιητής;ότι οι πρώτες δύο βαλίτσες που θα εμφανιστούν στο check-in την ημέρα έναρξης τών δρομολογίων θα φορτωθούν δωρεάν,ενώ γιά όλες τίς υπόλοιπες οι επιβάτες θα πληρώνουν εισιτήριο;

Η αισιοδοξία είναι θετική στάση ζωής,το χαζοχαρούμενον όμως (τών πιστευόντων στην σοβαρότητα τού εγχειρήματος) δέν είναι....

Οσο αναφορά τις προσλήψεις χειριστών τςλειώνουν εντός εβδομάδας.