Hellenic Imperial Airways

• Thread starter Thread starter KOSTAS AGQ
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Νομιζω οτι την ιδια φωτο την εχω δει και σε ξενη ιστοσελιδα, αλλα δεν θυμαμαι ποια. Σε αγγλικη γλωσσα παντως..

Αν την εχεις δει στο skyliner,Στεφο, ο ανθρωπος μου εστειλε mail κανονικα ζητωντας την αδεια μου. Ετσι οπως πρεπει. Δεν ειχα λογο να αρνηθω! Αλλα οι τυποι στον Επενδυτη, προφανως δεν ξερουν διαδικασιες. Δεν πειραζει, θα τις μαθουν δε χαρντ γουεϊ.
Ακη, δες τα πμ σου, και σορυ για το οφφ τοπικ.

πρεπει να την εχει δει το ματι μου στο airliners.net!!!

Η συγκεκριμένη φωτογραφία δεν υπάρχει στο airliners.net. Επίσης, δεν αποκλείεται να την έδωσε η ίδια η ΗΙΑ στην εφημερίδα για δημοσίευση. Σ' αυτή την περίπτωση, βέβαια, βγαίνουν και κάποια συμπεράσματα για τη σοβαρότητα της Hellenic Imperial. Ολόκληρες "Αυτοκρατορικές Αερογραμμές" και να κλέβουν φωτογραφίες... :roll: Για να δούμε πού θα πέσει το φταίξιμο...

kai ego pisteuo oti i HIA eklepse tin fotografia tou Alexandrou. I Nautemporiki einai sobari efimerida pou sigoura kseroun tous kanones tou copyright.

alex2":1h6ovi2s said:
kai ego pisteuo oti i HIA eklepse tin fotografia tou Alexandrou. I Nautemporiki einai sobari efimerida pou sigoura kseroun tous kanones tou copyright.

Δεν αναφέρονται στη Ναυτεμπορική (που είναι σοβαρή εφημερίδα), αλλά στον Επενδυτή.

seven4seven":2zeosrf7 said:
Αν την εχεις δει στο skyliner,Στεφο

To Skyliner (τουλαχιστον στη μορφη που το χρησιμοποιω εγω) ειναι γερμανικο. Εγω το ειχα δει σε σελιδα με αγγλικο κειμενο, και αμα θυμαμαι καλα πρεπει να ητανε καποια σελιδα απο την Αλβιωνα με νεα, αλλα γενικου περιεχομενου και οχι αποκλειστικα αεροπορικου!

Ας επιστρέψουμε όμως πάλι στο θέμα μας. Ο seven4seven θα προβεί στις κατάλληλες κινήσεις και για ότι θα μας χρειαστεί εμείς θα του σταθούμε σύντροφοι.

http://www1.airliners.net/discussions/g ... n/3099759/

Διαβαστε αυτο το τοπικ για τιν ΗΙΑ, και δειτε πως μερικοι εχουν λυσσαξει οτι ειναι μουφα η φωτο...!
(Κατα τ αλλα, εχουν δικιο και για το χαλια βαψιμο, και για το ασχημο και τεραστιο νηολογιο)

Agapiti mou fili exo akousi merikes fimes akoma sxetika me tin HIA.
Exoune pali skalosi alla tora me tin adia emporikis ekmetalefsis! I kakies gloses lene oti isos na exei epemvi i amerikaniki presvia giati fovounte oti ta kefalea tou Iordanou proerxonte apo tous kakous sto Iran!
Fanatazeste kolima? An ine etsi ,poli fovame oti den tha paroun tin adia pote!
As elpisoume oti ine mono fimes ke oti telika tha doume afta ta 747 na petane stous ellinikous ouranous.

filika from the ground