Hellenic Imperial Airways

• Thread starter Thread starter KOSTAS AGQ
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Θέλω να μάθω απο αυτούς που την κατηγορούν εάν κάνει προκυρηξη για θέσεις εργασίας θα στείλουν βιογραφικά. Εγω εαν κατηγορούσα θα ντρεπόμουν να στείλω βιογραφικό.Εγω νομίζω οτι εαν έκανε προκύρηξη οι περισσότεροι απο αυτούς που την κατηγορούν θα πηγαίναν με τα τέσσαρα
Περιμένω τους αφορισμούς και τις ειρωνίες που θα γραφτούν παρακάτω

Aγαπητοί σφοι, αφήστε επιτέλους τη μεγάλη αυτοκρατορική οικογένεια να απλώσει τα φτερά της πάνω από τον κόσμο. Σας χαλάει ε; Δεν αντέχετε να βλέπετε μία νέα αρχή να κυβερνά τον αεροπορικό μας χάρτη. Σας ξέρω εσάς. Φταίτε!!!! Αλλά που θα παέι... Δεν θα πετάξει εκείνο το λατρεμένο Α343 πάνω από τον καταγάλανο ουρανό της Αττικής (κάποιο άλλο καλοκαίρι ίσως..); Θα πετάξει. Και τότε θα νιώσετε τόσο μικροί που τα vortex του απλά θα σας εξουδετερώσουν μια για πάντα.

Ζήτω οι Αυτικρατορικές
Ζήτω οι Γερανοί
Ζήτω το Μωβ

αφοριστικά δικός σας

Βασιλιάς Σούλης ο II
Μοναρχικό Εμιράτο της Μολδοβλακείας

ΥΓ: Ζητούνται επιβάτες έμπειροι και με περίσσιο θάρρος για στελέχωση αεροσκαφών δια πτήσεις άνω των 9 ωρών σε συνθήκες χλιδής. Τα εύρετρα δεν αποδίδονται από κανέναν και η εταιρεία δεν φέρει ευθύνη για κατάχρηση του μωβ χρώμματος στα αεροσκάφη της.

100 εκατ. ευρω εχει επενδυσει ο αραβας σ αυτην την εταιρεια ρε παιδια,μην την αποπερνεται ετσι....Οσο για το πρωτο θεμα τα ειπαμε απο την Κυριακη,οι ανθρωποι κανουν πολυ καλο μαρκετινγκ μεσω της εφημεριδας,τοσες χιλιαδες φυλλα πουλαει. :twisted:

OA701":2f8ytghs said:
Λοιπόν, ώρα να αποστομώσω τους γνωστούς-αγνώστους λασπολόγους του φόρουμ και του παρόντος thread, συστήνοντας τους να διαβάσουν το εξαίσιο και αμερόληπτο διαφ... έεε... άρθρο του Πρώτου Θέματος για την HIA
:arrow: http://www.protothema.gr/files/1/kyriakatikoPDF/329bs.pdf (παρακλώ γυρίστε στη σελ. 15)

"$3.000 κοστίζει αυτή τη στιγμή ένα αεροπορικό εισιτήριο οικονομικής θέσης για Νέα Υόρκη μετ’ επιστροφής - κόστος που πλέον θα μειωθεί" :wall:

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!! Γιατί τόσο καιρό έχω κολήσει στα 2800 και δε μπορώ να πάω :lol: :thx: Α ρε αμερόληπτη δημοσιογραφία.... :wall:

ragmar":u6shzbje said:
Θέλω να μάθω απο αυτούς που την κατηγορούν εάν κάνει προκυρηξη για θέσεις εργασίας θα στείλουν βιογραφικά. Εγω εαν κατηγορούσα θα ντρεπόμουν να στείλω βιογραφικό.Εγω νομίζω οτι εαν έκανε προκύρηξη οι περισσότεροι απο αυτούς που την κατηγορούν θα πηγαίναν με τα τέσσαρα
Περιμένω τους αφορισμούς και τις ειρωνίες που θα γραφτούν παρακάτω

Φίλε μου νομίζω δεν το θέτεις σωστά. Είμαι άνεργος και έχω ATPL και rating στο 340. Φυσικά και θα στείλω βιογραφικό. Ακόμα και 500 ευρώ να αρπάξω μέσα στη γενική αρπαχτή, καλά θα μου είναι. Ακόμα και 30 ώρες να βάλω στο πτυχίο μου, πάλι καλά θα είναι. Ό,τι και να τσιμπήσω για καλό.

Πάμε στην άλλη πλευρά όμως. Είμαι μια χαρά στη δουλειά μου. Δεν έχω λόγο να την αφήσω, εκτός αν σιγουρευτώ πως θα πάρω και λαγούς και πετραχήλια. Και ακούω πως η ΗΙΑ αγοράζει αεροπλάνα και ανοίγει προορισμούς. Παρατάω τη δουλειά μου και τη βόλεψή μου, το μισθό και τη σταθερότητά μου, για το πολλά υποσχόμενο όνειρο που ακούει στο όνομα Hellenic Imperial Airways ναι ή όχι; Αν μου πούνε να σκάσω 30 χιλιάρικα για να πάρω τον τύπο, το ρισκάρω ή όχι; Αν θες την απάντησή μου, όχι. Παρόλο που ακόμα δεν έχω κατηγορήσει την ΗΙΑ ούτε στο φόρουμ, ούτε αλλού...

Σύντροφοι,είσθε κακεντρεχέστατοι και αυχάριστοι.Επί πέντε συναπτά έτη οι Ελληνικές Αυτοκρατορικές Αερογραμμές προσφέρουν δωρεάν σκίαστρα στους εργαζόμενους στην πίστα τού υπερ-hub τών Αθηνών,ιδίως τους θερινούς μήνες που εκρήγνυται ο τέττιξ (κοινώς σκάει ο τζίτζικας) πάνω στο καυτό tarmac.Και τώρα που,επιτέλους,κάποια από τα σκίαστρα αυτά θα κάνουν μερικές αρπαχτές στην άλλη άκρη τού Ατλαντικού,εσείς εξάγετε (άνευ δασμών και φόρων) όλη την χολήν και όλην την χαιρεκακίαν σας.Εκατόν τόσες σελίδες με τους άθλους αυτής τής εταιρίας δέν σάς έχουν πείσει ακόμη διά την σοβαρότητά της.Και στο Πεκίνο θα πηγαίνη,και στο Ντουμπάϊ θα πετάη,και στο Πούκετ επίσης.Σάν τον Πέτρο,τον πελεκάνο τής Μυκόνου,που πήγαινε παντού (μέχρι που τον βίασε εκείνος ο ανώμαλος και απεβίωσε το άμοιρον πτηνόν).

Μετά τιμής
Τευτομπόχος ο Α',βασιλεύς τής Βορδουρίας.

ΥΓ.Εννέα και σήμερα till the great day...

Για τα λάθη της ιστοσελίδας δεν είναι υπεύθυνη,άμεσα,η αεροπορική εταιρεία αλλά η εταιρεία που σχεδιάζει τη σελίδα και είναι αυτή: x2interactive
Σίγουρα όλα αυτά θα διορθωθούν.Έχουν κάνει λάθος ίσως που την έβγαλαν αμέσως στον "αέρα" και δεν έκαναν δοκιμές.Ίσως την ξεκίνησαν και αργά.Η αεροπορική θα κριθεί μόνο από τους προορισμούς της,τις τιμές της και την εξυπηρέτηση της σε πρώτη φάση,και μετά με τη σελίδα της.Μακάρι να στεριώσει και θα αλλάξει η σελίδα σίγουρα.Προσπαθεί σε μια δύσκολη οικονομική περίοδο κάτι που προσπάθησαν και άλλοι υπό καλύτερες συνθήκες και απέτυχαν.

Δεν συμφωνώ. Η σοβαρή εταιρία στις λεπτομέρειες κρίνεται. Όταν το site είναι άρπα-κόλα, η διαφήμιση άρπα-κόλα, πως είναι δυνατό να περιμένεις σοβαρότητα και συνέπεια από το αεροπορικό κομμάτι της εταιρίας. Και φυσικά αντιλαμβάνεσαι και στο κομμάτι συντήρησης, το οποίο ...δεν φαίνεται και τόσο πολύ στον άπειρο επιβάτη τι θα γίνεται. Όχι δεν φταίει ούτε η διαφημιστική εταιρία, ούτε η εταιρία που φτιάχνει το site. Αν ασχολείσαι με το συγκεκριμένο χώρο, τότε θα πρέπει να ξέρεις ότι ο πελάτης ...σου πρήζει το συκώτι μέχρι το site που θα σηκωθεί τελικώς ή το σποτ που θα βγεί στον αέρα, να είναι του γούστου του, για να δικαιολογηθεί και η αμοιβή του "δημιουργού". Μόνο αν το ποσό που έχει καταβληθεί για διαφήμιση ή site είναι πενιχρό, τότε και οι απαιτήσεις του πελάτη είναι ελάχιστες.
Με άλλα λόγια, δεν πρέπει να είσαι μάντης για να καταλάβεις ότι πίσω από την όλη ιστορία κάποια αρπακτή πάει να γίνει. Ακριβώς όπως λές, σε δύσκολους καιρούς δύσκολα κάνεις τέτοιο εγχείρημα, όπου άλλες εταιρίες σοβαρές έχουν αποτύχει. Επομένως ή κάποια αρπακτή παίζεται ή ξέπλυμα χρήματος. ...The choice is yours :)

http://www.youtube.com/watch?v=xeURROPn ... ure=fvwrel

Γιατί βρε παιδιά τι το κακό έχει τούτο το αεροπλανάκι . . . Μοιάζει με τα Boeing της Lufthansa . . . Μία ευχή να δόσω το jumbo να το δούμε και στην Θεσσαλονίκη, πράγμα απίστευτο . . . όσο αναφορά το τηλεοπτικό σπότ της εταιρίας δεν έχω λόγια . . . .
(Και εγώ αν είχα ATPL και TYPE στα 340 θα πήγαινα φίλα VASSDEL :great: )

Ο Αχιλλεύς ο Αθάνατος