Hellenic Imperial Airways

• Thread starter Thread starter KOSTAS AGQ
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Φιλε μ η πτήση συγκεκριμένα είχε 200 οικονομική και 6 business και παιδιά όχι τόση κακια είναι μια καλή προσπάθεια!

Ρε παιδιά τι εννοείτε να γίνει εκπαίδευση πληρώματος στα 340?δηλαδή οι πιλότοι θα κάνουν type στα 340?ή μιλάμε για τους φροντιστές?

thanos.8":10qchq70 said:
Φιλε μ η πτήση συγκεκριμένα είχε 200 οικονομική και 6 business και παιδιά όχι τόση κακια είναι μια καλή προσπάθεια!
Παιδια μια χαρα ειναι η πληροτητα των 200 ατομων στην οικονομικη για πρωτα δρομολογια δεδομενου και το «γκαντέμιασμα» που ειχε φαει οτι δεν θα πεταξει ποτε... να μην πω οτι ειναι και ΣΟΥΠΕΡ η πληροτητα!!!
Μια φιλη μου πεταει 3 με 7/7 ATH-LGW οποτε θα μαθω τι πληροτητες ειχε και για Λονδινο...
Παντως μην τρελαθουνε τωρα ξεκινησε..
Μια χαρα θα παει!!!

E, αποφασίστε, 25 ήταν ή 200;

Ντροπή εδώ μέσα με την κακία μερικών. 25 ή 200 ήταν οι επιβάτες; Ντροπή σε αυτόν/ή που έγραψε 25 ή σε αυτόν/η που έγραψε 200 για να μας παραπληροφορήσει. Καλά τόσο πουλημένοι είναι εδώ μέσα στην Delta; Τι συμφέρον έχουν μερικοί που λοιδορούν τόσο. Αμάν ποια εάν η ΗΙΑ είναι τόσο χάλια θα ψοφήσει από μόνη της.
Ας τους να ζήσουν καλό για την Ελληνική οικονομία κάνουν, τόσο ξεφτίλα και ανθελληνισμός εδώ μέσα. Ντροπή

Καλο ειναι να δωσουμε μια ευκαιρια σε αυτην την εταιρια να καταφερει κατι σοβαρο εστω και εαν ειχε ενα παρελθον που δεν με συγκινησε ....

Τι 200 τι 25 τι 340 το θεμα ειναι οτι ξεκινησε την γραμμη...Ας ελπισουμε να την κρατηση

Δώστης μια ακόμη ευκαιρία... σαν το ανέκδοτο με τις ξανθιές δεν ακούγεται? Κι εγώ που νόμιζα ότι οι Αυτοκράτορες ήταν από άλλο ανέκδοτο...

Α, και ντροπή στους ανθέλληνες του φόρουμ... αν είναι δυνατόν να μην στηρίζουν το πλυντήριο των Ιορδανών που σε λίγους μήνες θα κατακτήσουν την υφήλιο... αίσχος τους!!

η φράση του sx-petros "ας δώσουμε μια ευκαιρία" δείχνει μια αλαζονική φιλοσοφία των "ειδικων" του φόρουμ
εγω λέω να κάνουμε δημοψήφισμα.Μπορεί και να μην δώσουμε ευκαιρία? Οπως και με την SEEA τον καιρό της παντοδύναμης Ολυμπιακής-ΥΠΑ
οπως και με την Venus και την Apollo?Στην athens δώσαμε ευκαιρία? τι έγινε.Στα υδροπλάνα δώσαμε?Υπάρχει σύνδρομο "ΣΑς το έλεγα εγώ?"
Ειδικά αυτήν την σελίδα του φόρουμ έχουν γραφτεί 117 σελίδες ανακρίβειες.Αν μποροούσε να γίνει στατιστική ηλικίας μελών θα βλέπατε πλειοψηφία 15άρικα που
έχουν το σύνδρομο "εμένα ο θείος μου".Οταν αρχίσαν δε να κατηγορούν τους τύπους των αεροσκαφών και να θίγουν και θέματα ασφάλειας των πτήσεων τότε ξεχείλισε το ποτήρι.
Οι εραστές της αεροπορίας έχουν ένα και μοναδικό αξίωμα "ότι πετάει και κουβαλάει επιβάτες ειναι ασφαλές"Για βρείτε μου τα τελευταία δέκα χρόνια ποιό ατύχημα ειχε αποκλειστικά συμβάλοντα παράγοντα την ελλειπη συντήρηση.Πόσα ειχαν συμβάλοντα παράγοντα την ηλικία του αεροσκάφους?Πόσα επιβατικά DC-3 πετάνε στην λατινική αμερική?
Τινα πούνε 182 742 ,150 dc10 μόνο η northwest εχει 50 dc-9-30 και πετάει μια χαρά.Κάποτε ο stelios μόλις ειχε πάρει 737-300 στην διαφήμισή του έκανε μια μικρή νύξη για την ασφάλεια των υπολοίπων όταν η british πετούσε L-1011 και τον υποχρέωσαν να επαναδημοσιεύσει συγνώμη. Και εαν δεν πάει καλά η γραμμή θα φταίει που την συκοφαντήσαμε η που μας έχει πάρει και κοντεύει να μας σηκώσει η κρίση και δεν ξέρουμε τι μας ξημερώνει αύριο.

Aγαπητέ belavia, θα σε διαβεβαιώσω ότι οι πατριωτικές σου κορώνες λίγο θα επηρεάσουν την αντικειμενικότητά μας. Επίσης σε ένα τέτοιο ταξίδι υπάρχουν δύο σκέλη απ' όσο γνωρίζεις. Ας μας ενημερώσουν οι "ειδικοί" ποιά πτήση είχε 25 και ποιά είχε 200. Ή τέλος πάντων πόσο είχε η κάθε πτήση. Γιατί εδώ μέσα έχετε τζαζέψει πολλοί και δυκολεύεστε να δείτε κάποια πράγματα καθαρά. Για όσους θέλουν να ξεχνάνε το ιστορικό κάθε παρουσίας στο ελληνικό αεροπορικό γίγνεσθαι, εμείς θα είμαστε εδώ να τους επαναφέρουμε στην πραγματικότητα. και χωρίς κόπο. Για να σε αντιμετωπίσουν σοβαρά θα πρέπει να είσαι σοβαρός. Προσπάθησε ξανά.

δικός σας

Έχει αρχίζει και γίνεται κουραστική η συζήτηση για τη Hellenic...έλεος πια!!!!