Hellenic Imperial Airways

• Thread starter Thread starter KOSTAS AGQ
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Εγώ το τσουνάμι το βλέπω.
Αλλά αν μου πεις ότι η εταιρια έχει πρόβλημα επειδή δεν την πληρώνουν άλλοι τοτε το δέχομαι.

Οσο για τα δάνεια να εύχεσαι να τα παίρνει ο κόσμος για να τα κάνει βίλλες.(υπάρχουν και άλλες περιπτώσεις...)

Επίσης φαίνεται η νοοτροπία υπαλήλου που έχεις. Δηλαδή ότιδεν είσαι υπεύθυνος για ανθρώπους που τους εμπιστεύτηκες και σε εμπιστεύτηκαν
Κάτι τέλευταίο την ελεύθερη αγορά την νιώθεις όταν κάνεις κάτι μόνος σου.

Ειλικρινά σου εύχομαι καλές (και προγραμματισμένες) πτήσεις.

Για να επιστρέψουμε στα αεροπορικά
Πως γίνεται να μιλάμε με τον όρο αεροπορική για μία εταιρία που έχει συνεχώς τα α/φη της στο έδαφος δεν το καταλαβαίνω

Είναι μήπως ευκαιρία για την εταιρία η αποχώρηση της THAI και της Singapoure(εμμεσα) να αρχίσει να κοιτάει και ανατολικά;

docORL,απορώ για το εξής:Πως γίνεται να έχεις για λογότυπο το σήμα της AIRBUS ενώ εκθειάζεις τα 747 και τα χαρακτηρίζεις αυτά σχεδιασμένα για αεροπόρους;Κατανοώ την αγάπη,την ανάγκη,τη τρέλα του να θέλει κάποιος να πετά.Το να υπερασπίζεται τα ανυπεράσπιστα δεν είναι λογικό.Αν θυμάμαι καλά το θέμα (πόσο καλή,αξιόπιστη,αδικημένη είναι η ΗΙΑ),θέλω να ρωτήσω:της απαγορεύτηκε να πετάξει από το AMS όπου είχε μεταβεί για συντήρηση;Και αν ναι,για ποιο λόγο;Επίσης,το 747 δεν έγινε καλό αφος από την ΗΙΑ.Ήταν και από πριν.

Αν και ειπα οτι δεν θα ξανα-απαντησω σε τετοια ερωτηματα, το κανω για τελευταια φορα..
Το σημα της ΑΒ υπηρχε απο χρονια ....οταν πεταγα 340 στην ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ. Μου αρεσει να το βλεπω, και θα παραμεινει εκει, ασχετα αν προσωπικα προτιμω την ΒOEING..διοτι μου θυμιζει τις ωραιες στιγμες που περασα τοτε στην Εταιρια αυτη.
Σε οτι αφορα τα υπολοιπα, μπορεις να ρωτησεις στο τμημα δημοσιων σχεσεων της ΗΙΑ, και πιστευω οτι θα σου απαντησουν, αν οντως ισχυουν ολα αυτα.

Το πιο γρήγορα αναπτυσόμενο νήμα για την πιο αργά αναπτυσόμενη αερογραμμή! :wink:

Δεν θέλω να αντιταχθώ στην πολιτική της αερογραμμής ούτε να προσβάλλω αυτήν και τα στελέχη/εργαζόμενους της, αλλά πιστεύω ότι ήταν μια αξιόλογη παρατήρηση

Τέλος να πω ότι θαυμάζω την εταιρεία που δίνει την δυνατότητα σε εμάς τους σπότερς να απολαμβάνουμε τα 742 και στους πιλότους της την δυνατότητα να πετάξουνε(όταν πετάνε...) ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ :thx:

GeorgeSolo":26w052h6 said:
την εταιρεία που δίνει την δυνατότητα σε εμάς τους σπότερς να απολαμβάνουμε τα 742 και στους πιλότους της την δυνατότητα να πετάξουνε(όταν πετάνε...) ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ :thx:

Δίνει βέβαια και στούς εργαζομένους στην πίστα την δυνατότητα να βρίσκουν ίσκιο το καλοκαίρι και καταφύγιο απ'την βροχή τον χειμώνα,αλλ'αυτό είναι άλλο θέμα.....

ΚΑΛΟ, ΚΑΛΟ!
Πολλοι ομως απο εμας θα θελαμε να εχουμε τα χρηματα του κ. Ταλαλ που βγαζει....απο τις "ομπρελλες" και τα "σκιαδια" της πιστας του ελβελ.

Ναι,βρε άνθρωπε,εντάξει.Όλοι συμφωνούμε.Μεγάλα λόγια μπορεί να μη λέει;Μια εταιρεία τσάρτερ-χατζ-αρπαχτών είναι.Μέχρι εκεί.Τι μπλέκει με Νέες Υόρκες,Λονδίνα,Α340,αρκουδάκια κλπ;Αφού δε τα κάνει!Α,επίσης τα λεφτά του κ.Ταλάλ τα έχει ο ίδιος.Όχι οι εργαζόμενοι.

Σωωωωωπα! Εσυ ξερεις κανενα αφεντικο, να μοιραζει τα χρηματα του με τους εργαζομενους του? :D
Δευτερον, δικια του ειναι η εταιρια, οτι θελει κανει. Δικαιωμα του ειναι , οπως και δικο σου δικαιωμα ειναι να μην ταξιδεψεις ποτε με την ΗΙΑ.
Τριτον, οποιου δεν του αρεσει το κλιμα εκει μεσα, φευγει και παει αλλου να βρει κατι πιο καλο. Σωστα?
Αν μου την φορεσει και εμενα, θα παω αλλου. Υγεια να υπαρχει, και τα ratings active, ψωμι υπαρχει και αλλου....Προς το παρον, ειμαι ευχαριστημενος εδω.

docORL":3qtnp6vw said:
Δικαιωμα του ειναι , οπως και δικο σου δικαιωμα ειναι να μην ταξιδεψεις ποτε με την ΗΙΑ.
Σαφώς πελατοκεντρική τοποθέτηση! Μάλλον σας έμεινε από την Ολυμπιακή... Μάλλον ο τρέχων εργοδότης σας βασίζεται στους τακτικούς επιβάτες όσο κι εσείς, γι'αυτό κι είστε ικανοποιημένος εκεί που βρίσκεστε.

Πρωτα απ ολα σας ευχομαι καλες και ασφαλεις πτησεις

Η ΗΙΑ χρωσταει ακομα σε αρκετους πελατες εδω (ΗΠΑ) και ολοι αναγκαζονται να περνουν τηλεφωνο στην Αθηνα καθως το Αμερικανικο τηλεφωνο δεν λειτουγει πια
και μια ευγενεστατη κοπελα να λεει χιλια συγγνωμη....θα επικοινωνησουμε μαζι σας το συντομοτερο.......
Η μονη μου απορια ειναι πως μπορει μια εταιρια να επιβιωσει εφ οσον φερεται με αυτον το τροπο στους επιβατες...και να λεει οτι θα ξαναεπιστρεψει το 2012...αν ειναι ποτε δυνατον

Κριμα