Hellenic Imperial Airways

• Thread starter Thread starter KOSTAS AGQ
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Χαχα sold out ??? Εγω τα βλεπω να εκαναν φτερα απο το προγραμμα ...
Αν βγαλει ποτε κανεις ακρη με αυτη την εταιρεια εγω θα γινω αστροναυτης ... :with: :with: :with:

Καθώς περνάνε οι μέρες, έχω την αίσθηση πως οι πτήσεις που αναφέρονται ως sold out είναι αυτές που απλά δεν εκτελούνται :wall:

π.χ. για αύριο η πτήση της JED φαίνεται στο real-time του ΑΙΑ να φύγει, αντίθετα με το BHX

Τζέντα IMP HT 342 17/06/2009 13:20

Επιτέλους γυρνάνε! Οι άλλοι έχουν μείνει ακόμα στην Καζαμπλάνκα; :P

Ποσες μερες turnaround εχουν προγραμματισει, αραγε? :with:

Γιατί αυτούς που φέρανε (αν φέρανε) από την Καζαμπλάνκα από τις 17/6 και τους "επιστρέφουν" σήμερα;
CMN IMP HT 109 05/07/2009 15:30
20 ημέρες να δουνε και την Αθήνα.. Μια χαρά!

Εν το μεταξύ όσοι είναι απο καιρόοο στην Τζέντα δεν θα έρθουν ούτε σήμερα:
Τζέντα IMP HT 342 06/07/2009 13:20 Ακυρώθηκε
:?

Τα αεροπλάνα απότι βλέπω στο αεροδρόμιο δεν κουνιούνται

12/7/2009 είδα πληρώματα (πολλούς πιλότους btw) της Αυτοκρατορίας έξω απο το κατάστημα της swatch στο κοσμοδρόμιο.Λίγο αργότερα το μεσημεράκι είδα ένα απο τα 742 με τα "νέα" χρώματα να σηκώνεται heavy προς άγνωστο προορισμό,δημιουργώντας εντυπωσιακό water blast (είχε προηγηθεί βροχή πριν).Σήμερα το πρωί 13/07/2009 αναχωρώντας για Κύπρο είδα τα 2 αεροσκάφη με τα "νέα" χρώματα στην ουρά παρκαρισμένα στον Βενιζέλο (2 δεν έχουν βαφτεί με μωβ στην ουρά btw?).Ήταν το δρομολόγιο για Τζέντα που πριν λίγες μέρες ακυρώθηκε?

Χαιρετισμούς απο την Κύπρο,όπου λιάζομαι με θέα L1011 και dc-10 της RAF στο Ακρωτήρι :D

Οπως αναμενόταν χτες (25/7) ξεκίνησαν και τα δρομολόγια απο το Birmingham. Πρώτη πτήση το ΒΗΧ-ΑΤΗ που έγινε με το SX-TIE και αναμένεται εντος ολίγου να φτάσει στην Αθήνα. Οπότε τώρα και τα 3 δρομολόγια που είχαν ανακοινώσει, φαίνεται να λειτουργούν πλήρως.

Απο αυτα που διαβαζουμε εδω...Ε δε θα ελεγα οτι λειτουργουν!
Μαλλον "λειτουργουν"...