Hellenic Imperial Airways

• Thread starter Thread starter KOSTAS AGQ
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Μπορεί μια πτήση να γινεται με το 747

Πάω στο Gatwick να δω την Hellenic Imperial! Είναι 70 χλμ. μακριά, και είναι χάλια spotting μέρος , in comparison με Heathrow, αξίζει; :banana:

Μη βιαστείς να πας. Η μέχρι τώρα εμπειρία έχει δείξει πως όσοι πίστεψαν στα δελτία τύπου της "Αυτοκράτειρας", έμειναν με τη μηχανή/εισιτήριο στο χέρι...

Καλησπέρα στη παρέα !

έχω 2 ερωτήσεις περί ΗΙΑ οι οποίες μπορεί να είναι ψιλοάκυρες ή εν πάσει περιπτώσει ότι του φανεί του λόλο-Στεφανή :)

1) τα 747 της εταιρίας είναι τα πρώην 200άρια της Lufthansa ;

2) τα Α340 που θα αρχίσουν τις πτήσεις προς JFK τελικά θα είναι τα πρωην της ΟΑ ή από άλλη εταιρεία ;

αυτά και τις ντομάτες μία μία παρακαλώ :) ξέρω ότι θα μου πείτε "διάβασε το τόπικ" αλλά από ένα σημείο και έπειτα ζαλίστηκα κι έβλεπα διαφορα airbus και boeing να πετάνε μέσα στο δωμάτιο μου :)

Κώστας

Η ενασχόληση με την ΗΙΑ δεν είναι απλό πράμα. Χρειάζεται θέληση και υπομονή Κάνε Κουράγιο και μελέτα το τόπικ. Είμαστε νομίζω όλοι ψυχή τε και σώματι δίπλα σου
Ειλικρινώς

Tα SX-TIB & SX-TIE είναι πρώην LH με ονόματα Bonn & Stutgart αντίστοιχα, μετά πέρασαν στην Ιορδανική Air Universal για Hadj (είναι ευλογημένα αεροπλάνα), τα SX-TID & SX-TIC ξεκίνησαν από την ΑΝΑ, πέρασαν στην Air Universal και κατέληξαν στη ΗΙΑ.

Μα τι αίσχη είναι αυτά που διαβάζω... το ξαναλέω... δεν υπάρχει κανένα SX-TIE... το αεροπλάνο είναι και θα είναι για πάντα SX-DIE...

***Και τα/τo 340 ειναι της Gulf Air.

Αληθεια ποτε θα το/τα θαυμασουμε ζωγραφισμενα με τον περηφανο γερανο? Ξερει κανεις τιποτα?

αυτά πως προέκυψαν τώρα??
ξέρουμε συχνότητα κλπ?