Hellenic Imperial Airways

• Thread starter Thread starter KOSTAS AGQ
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
1) Δεν νομίζω ότι είμαι απόλυτος σ' αυτό που γράφω. Το ότι οι εταιρίες της ΙΑΤΑ θεωρούνται ασφαλείς είναι γεγονός αδιαμφισβήτητο. Ότι υπάρχουν και εταιρίες εκτός ΙΑΤΑ που είναι ασφαλείς δεν νομίζω ότι τίθεται σε αμφισβήτηση. Δεν αναφέρω ότι όσες είναι ΙΑΤΑ είναι ασφαλείς και οι άλλες όχι. Φυσικά η αναφορά μου στους όρους ασφαλιστηρίων ατυχημάτων και ζωής ασφαλιστικών εταιριών σχετικά με τις καλύψεις, αυτό είναι γεγονός επίσης αδιαμφισβήτητο!

2) Ως προς τις αεροπορικές εταιρίες που αναφέρω στην Αμερική ενδεικτικά αναφέρω Southwest πρόσφατα, AIr Alaska παλιότερα, και μην αναφερθώ περαιτέρω σε εταιρίες τύπου ValueJet κτλ.

Εμφανίζονται οι πτήσεις της Hellenic Imperial στο Amadeus μόνο που το όνομα της εταιρίας είναι Aeromist Kharkiv. Και για μέσα Ιούλη από Λονδίνο με επιστροφή 200 λίρες πολύ καλά έναντι 256 λιρών της Αιγαίου.

Airdrifter":4lg0tkc1 said:
Έμαθα ότι 24 με 30 Ιουνίου θα επιχειρούν το δρομολόγιο του JFK με τα 742...

Να υποθέσω ότι το/τα Α340 είναι στο φαναρτζίδικο ακόμη και βάφονται ; και ειπαμε ότι παρασκευή είναι η πρώτη πτήση ; άντε να δούμε..πάντως δεν με χαλάει να δω 742 να απογειώνεται :thx:

Ναι, ισχύει ότι οι συγκεκριμένες πτήσεις θα γίνουν με τα ολοκαίνουργια αυτοκρατορικά και ηρωικά 747-200.
Επίσης, οι πτήσεις από Αθήνα για Αμέρικα για 25.06, 29.06, 02.07 φαίνονται στο σύστημα ως ακυρωμένες.

Επίσης, η πανηγυρική έναρξη προγραμματισμένων πτήσεων προς το αυτοκρατορικό Λονδίνο μετατίθεται για την 1 Ιουλίου.

Άντε και καλά μας Hajj!

Iσχύει πως οι πτήσεις ακυρώθηκαν γιατί δεν θα μπορούσε να έρθει στα εγκαίνια ο Αυτοκράτορας Κωνσταντίνος Ζ' ο Πορφυρογέννητος??

Βασικά έλειπε η αυτοκράτειρα Θεοδώρα, ο αυτοκράτορας Ακιχίτο και ο αυτοκρατορικός πιγκουϊνος. Τώρα που το σκέφτομαι, αυτός ο τελευταίος θα τους έκανε για μασκότ/σύμβολο αντί για τον γερανό/ερωδιό/φλαμιγκο δεν ξέρω τι να αυτό που έχουν...

Τί ώρα ξεκινάει την Παρασκευή η πρώτη πτήση γιά JFK από το υπερ-hub;Να δώ άν προκάνω (που έλεγε και γνωστός πολιτικός) να πάω να δώ το ολοκαίνουργιο 742 στην πρώτη του απογείωση μετά από πολύ καιρό,γιά την άλλη άκρη τού Ατλαντικού...

Γιατι βρε, εμεις οι ερωτευμενοι που θα βρεθουμε για βολτα αν η κοπελα μας ειναι κοντα στο αεροδρομιο? :roll:
αμα το συνδιασω και με αεροπλανο της ΗΙΑ που πεταει τοτε νομιζω οτι αξιζει και με το παραπανω το ραντεβου (διοτι ΗΙΑ και να μη κανει σκια στο αεροδρομιο δεν εχω δει ΠΟΤΕ!)...

Τι θα συμβουλεύατε ρε παιδιά εσείς που ξέρετε κάτι παραπάνω; Έχω κλείσει 2 εισιτήρια για Λονδίνο για τον Ιούλη. Αξίζει να περιμένω να ελπίζοντας να πραγματοποιηθούν κανονικά οι πτήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα ή να ακυρώσω τα εισιτήρια; Και σε περίπτωση που δεν τα ακυρώσω και τελικά ΔΕΝ πραγματοποιηθεί η πτήση υπάρχει περίπτωση να βγάλω καμία άκρη με αποζημιώσεις και τα λοιπά δικαιώματα που ισχύουν σε τέτοιες περιπτώσεις;

Παιδια γιατι πια τόσο μένος και ειρωνια για μια προσπάθεια που θα είναι καλή για όλους?
Ειλικρινά λες και σας παίρνει χρήματα απο την τσέπη η το φαί σας.....