Hellenic Imperial Airways

• Thread starter Thread starter KOSTAS AGQ
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
εαν προσεξετε καλα η πρωτη πτηση θα γινει με Β742 αρα το 340 ακολουθει τις επομενες

Άλλο ένα ενδιαφέρον νέο...
Οι πτήσεις της Hellenic Imperial θα μεταφέρουν cargo της Ολυμπιακής.
Πολύ συμφέρουσα συμφωνία και για τους δύο. :wink:

Παντως οι πρωτες πτησεις Ιουλιου ATH-LGW που ξεκινουν απο 208 EUR ειναι πολυ καλη τιμη! (και διαφημιση...)
Εψαχνα για μια φιλη μου αρχες Ιουλιου και οτι εβρισκα (nonstop) ξεκινουσε απο 430 EUR και με ενδιαμεσο σταθμο απο 320 EUR

Αφού τα αεροπλάνα είναι άδεια και το δρομολόγιο καινούριο! Είναι δυνατόν να πουλήσει ακριβά; Κι οι Α3/ΒΑ/U2 θα πουλούσαν στην ίδια τιμή (ή και φθηνότερα), αν προσπαθούσαν να προωθήσουν τις κρατήσεις. Προφανώς όμως δεν έχουν τέτοια ανάγκη.

Καλη εναρξη και Καλη επιτυχια λοιπον,
μπας και δει και η τσεπη μας... κανενα οικονομικο οφελος αφου ο ανταγωνισμος θα ειναι μεγαλυτερος!

ATH-LGW 4 Ιουλίου επιστροφή εντός της εβδομάδος €110 κομπλέ.
Κρίμα δουλεύω…… :rant:

Με μια υποσημείωση. Στα 110 πρόσθεσε και τους φόρους οπότε το σύνολο φτάνει τα 208.15.

Απίστευτο... Ψάχνω απεγνωσμένα εισιτήρια για αυτές ΑΚΡΙΒΩΣ τις μέρες και είναι στα 450+. Να κλείσω τώρα με τους HIA ή θα μείνω με το εισιτήριο (μια και γράφουμε δημόσια) στο χέρι...; Είναι πολύ σημαντικό ταξίδι, οπότε δυστυχώς δεν είναι για ρίσκο.....

x4r7s":12xwescc said:
Φίλε μου στο κείμενο που παραθέτεις από πού καταλαβαίνεις ότι είναι ακυρωμένες? Είμαι λίγο noobas! ^^
Απο το οτι το συστημα δεν τις εμφανιζει καν...! :twisted:

menelaos":16b8zw59 said:
Απίστευτο... Ψάχνω απεγνωσμένα εισιτήρια για αυτές ΑΚΡΙΒΩΣ τις μέρες και είναι στα 450+. Να κλείσω τώρα με τους HIA ή θα μείνω με το εισιτήριο (μια και γράφουμε δημόσια) στο χέρι...; Είναι πολύ σημαντικό ταξίδι, οπότε δυστυχώς δεν είναι για ρίσκο.....

Εγω νομιζω οτι ολα θα πανε μια χαρα!!!
Εξαλου σε 2 μερες που ξεκινησουν τα δρομολογια απο & προς New York θα ξερουμε και σιγουρα!!!