Hellenic Imperial Airways

• Thread starter Thread starter KOSTAS AGQ
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Καλές και ασφαλείς πτήσεις με Βoeing 747-200 και Αirbus A340-300 εν έτει 2011... Λυπάμαι πολύ αλλά δεν το βλέπω...

Μα και η Ολυμπιακή 340-300 δεν είχε και πέταγε για Νέα Υόρκη πρόπερσι.

Δηλαδή φίλε μου , οι LH, AF, SAA και όλες οι άλλες αεροπορικές εταιρίες που πετούν με Α343 εν έτει 2011 δεν είναι ασφαλείς???

Για μένα όσες εταιρείες πετάνε με αεροπλάνα 20ετίας(Α343) δεν είναι καθόλου ασφαλείς και τις αποφεύγω σαν τη "χολέρα". Πόσο μάλλον όταν πετάνε αεροπλάνα 40ετίας(Β742)...

Πρόβλημά σου. :D

chgalacher":3a1c7so2 said:
Για μένα όσες εταιρείες πετάνε με αεροπλάνα 20ετίας(Α343) δεν είναι καθόλου ασφαλείς και τις αποφεύγω σαν τη "χολέρα". Πόσο μάλλον όταν πετάνε αεροπλάνα 40ετίας(Β742)...
μην είμαστε και άδικοι..τα 340 μιά χαρά αεροπλάνα είναι!!Η Delta δηλαδή νομίζεις πετάει με πιο σύγχρονα?
ΟΚ..όσο πετάει με τα 747-200 δεν μπορώ να πω πως θα ένιωθα μεγάλη ασφάλεια..αλλά όταν με το καλό έρθουν τα 340 γιατί όχι?

Μην είμαστε υπερβολικοί..μια χαρά αεροπλάνα είναι το Β742 :thx: ας ειναι 4οετίας..αν συντηρείται σωστά δεν έχει πρόβλημα..δλδ τα Α346 που χρησιμοποιούν αρκετές ευρωπαικές και κοντεύουνε τη 10ετία τί είναι ; παλιά ;

Εχουμε κανενα βιντεάκι από την απογείωση των αυτοκρατωρικών από LGAV ή JFK ; άντε καλά ταξίδια να έχουνε..

chgalacher":3l6m6zbx said:
Καλές και ασφαλείς πτήσεις με Βoeing 747-200 και Αirbus A340-300 εν έτει 2011... Λυπάμαι πολύ αλλά δεν το βλέπω...

Αμα για σενα τα 340 10ετιας της ΟΑ η της LH με την συντηρηση που ειχαν απο πισω σε προβληματιζουν μαλλον πρεπει να περνεις το βαπορι. Το μονο τους προβλημα ειναι οτι πλεον δεν ειναι τοσο οικονομικα αλλα για ultra long haul προορισμους εξυπηρετουν καλυτερα. Τωρα περι ορεξεως...
Οσο για τα Jumbo... :6:

chgalacher":qncwn4yq said:

Αδερφέ μου να εισαι καλά γιατί τώρα κατάλαβα πως οι LH,BA,AF,KLM,EK πετάνε με σαράβαλα!!!Well done mate!!! :wall:

Φιλε μου την επόμενη φορά να πεταξεις μονο με αεροσκαφη που βγ'ηκαν μια εβδομαδα απο τα hangars και δεν εχουν γραψει ουτε εναν κυκλο