Hellenic Imperial Airways

• Thread starter Thread starter KOSTAS AGQ
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Να και trip report
http://gogreece.about.com/gi/rating/rev ... %20Airways

1 out of 5
Worst airline ever,November 1, 2011
By alvmg
"This airline cancelled all the flights to/from London and after over 4 months I still haven't got my refund back. I strongly recommend for everyone not to book any flight with them. Moreover although they sell tickets to London they do not deal with any kind of booking problems and you are advised to call Greece. It's a nightmare!!! Please never book tickets from them I don't want anyway to go through what I am going now."
Was this review helpful to you?YesNo
1 out of 5
Terrible Experience-stay away!,September 6, 2011
By MikeD8
"This has got to be one of the worst airlines. I went to JFK at 9 pm for a flight that was supposed to leave at 11 pm. We left at 5:30 am!!! The plane should be put in a museum. I have travelled with 747s in the 80s and 90s, but never anything like this!! Very, very old airplane. Many of the passengers were panick stricken and wanted to get off the plane. Some were even hysterical, because there was a "mechanical problem," with the plane. Additionally, not enough blankets and the food was terrible."
4 of 4 people found this review helpful.
Was this review helpful to you?YesNo

Υπερβολές κιτρίνου τύπου...

1. Οι περισσότεροι εδώ μέσα θα δίναμε πολλά λεφτά για να πετάξουμε με αεροπλάνα της δεκαετίας του 70 και του 80... το ότι είμαστε οριακά η πλειοψηφία του ταξιδιωτικού πληθυσμού δεν σημαίνει τίποτε... η υπόλοιπη θλιβερή μειοψηφία απλά δεν εκτιμά το ασφαλές και το ωραίο... επειδή είναι ηλίθιοι αυτοί δεν θα τρελάνουν κι εμάς... σας ρωτάω, αν είχατε να διαλέξετε ανάμεσα σε ένα 727 και σε ένα 320 π.χ υπήρχε περίπτωση μία στο εκατομμύριο να διαλέγατε το 320? η ΗΙΑ δίνει στους αχάριστους τους Αμερικάνους την ευκαιρία να κάνουν ένα απίστευτο βίντατζ ταξίδι στο χρόνο κι αυτοί την θάβουν... τι αχαριστία Θεέ μου...

2. Εδώ όλη η Ελλάδα σας έχει βάλει φέσι ρε κωλοεγγλέζοι κι εσείς στην ΗΙΑ κολλήσατε... και σιγά το φέσι ρε... πως κάνετε έτσι για 200-250 ευρώ... σε τράπεζα δανείσατε ρε... θα τα πάρετε πίσω, τον κόκκινο Μαη και με τόκο... τσίπιδες ε τσίπιδες... λεφτά υπάρχουν ρεεεεεεεεεεε...

3. Τα αεροπλάνα της ΗΙΑ είναι υπερσύγχρονα... είναι μόλις τριανταβάλε ετών και δεν έχουν πέσει ποτέ... από εκεί μετά... οι πτήσεις έγιναν το καλοκαίρι που σκάει ο τζίτζικας... τι να τις κάνετε τις κουβέρτες ρε? κρύωσε ο κώλος σας καλοκαιριάτικα? Αλλά έτσι για να λέτε... Για το φαγητό... σιγά τους γκουρμεδιάριδες που δεν τους άρεσε το φαί... εκεί στο Αμέρικα κάνα χάμπουργκερ με μαγιονέζα και κανένα χοτντογκ της συμφοράς τρώτε... λες και έχετε φάει τίποτε καλύτερο και σας χάλασε το φαί της ΗΙΑ... νούμερα ε νούμερα...

από COMPUTERISE την Σήμερα, 10:29
Εδώ όλη η Ελλάδα σας έχει βάλει φέσι ρε κωλοεγγλέζοι κι εσείς στην ΗΙΑ κολλήσατε...

Και εγώ κ**ο Εγγλέζος είμαι... Απλά ξέρω και Ελληνικά.

Άμα είναι να εκφράζεσαι με αυτόν τον τρόπο, κράτα τις απόψεις σου για τον εαυτό σου "Φίλε".

Δυστυχώς Aerophile, είσαι αρκετά καινούριος στο forum και δεν είσαι συνηθισμένος στον γλαφυρό τρόπο γραφής του συντρόφου Ιδεολογικού COMPUTERISE.
Ο εν λόγω σύντροφος, γράφει ΟΤΑΝ πρέπει και πάντα βάζει τα πράγματα στη θέση τους με τον ιδιαίτεραο τρόπο γραφής του. Όσοι τον γνωρίζουμε και δια ζώσης, να ξέρεις ότι περιμένουμε την ώρα που θα παρέμβει όταν τα πράγματα ξεφύγουν.

Όσο για τον χαρακτηρισμό που σε ενόχλησε, λάβε το ως φιλοφρόνηση μιας και όλοι οι "πολιτισμένοι" Ευρωπέη μιλάνε με τον ίδιο τρόπο για τη Χώρα μου και τους κατοίκους της.

Φιλικά, ένας Έλληνας που ξέρει και Αγγλικά...

Τόσο καιρό που κοροϊδεύετε την κατάσταση της HIA καλά ήταν ε; Ένα προς ένα τα θέματα για τα οποία παραπονέθηκαν αυτοί οι καταναλωτές τα έχετε κατακρίνει εσείς οι ίδιοι εδώ μέσα. Όταν όμως κάποιοι Άγγλοι καταναλωτές εξέφρασαν και αυτοί την άποψή τους για την εν λόγο εταιρία, πάνω σε θέματα που έχουν θιχτεί και εδώ μέσα άλλαξε το πράγμα ε;

Έβαλε τα πράγματα στην θέση του; Πως; Το κείμενο δεν είναι τίποτα περισσότερο από μια επίθεση προς έναν ξένο λαό, και είναι τελείως παράλογο. Και Άγγλος να μην ήμουν πάλι προσβλητικό θα το έβρισκα.

Εθνική διάκριση κάνει και εσύ το υποστηρίζεις γιατρέ μου. Μπορεί να είμαι νέος στο φόρουμ αλλά νέος στην Ελλάδα δεν είμαι. Έχω γνωρίσει και άλλους σαν τον Computerise και σένα.

Οι τύποι που έγραψαν τα σχόλια, δεν έθιξαν την Ελλάδα, ούτε την πολιτική θέση της στην Ευρώπη. Ο Computerise όμως κατάφερε και τα έκανε όλα αυτά με την αδικαιολόγητη αντεπίθεση του.

Δεν ξανά σχολιάζω, και αρκετά ασχολήθηκα, και παρακαλώ τούς συντονιστές να σβηστούν όλα τα σχετικά σχόλια γιατί όχι τίποτα άλλο, τρέφω πολύ σεβασμό για αυτό το φόρουμ και δεν γίνεται να επιτρέπονται τέτοια σχόλια που έχουν μόνο ένα σκοπό και αυτός είναι να προσβάλουν.

Aerophile":2kk9byec said:
... Ο Computerise όμως κατάφερε και τα έκανε όλα αυτά με την αδικαιολόγητη αντεπίθεση του...
Δε θέλω να τον υπερασπιστώ, δεν το χρειάζεται άλλωστε, αλλά να είσαι σίγουρος ότι ΔΕΝ ήταν αντεπίθεση.
Εγώ το εξέλαβα ως επιβεβαίωση, με ειρωνική γραφή, των όσων αληθών ανέφεραν οι κατακρίνοντες τη ΗΙΑ στις συγκεκριμένες αναφορές τους.

Που λέτε σε ένα μήνα έχουμε Χριστούγεννα ......

Λέτε να ετοιμάζετε η ΗΙΑ να ξεκινήσει ξανά τα δρομολόγια για JFK ? :twisted: :twisted:

http://www.hellenicairways.com/gr-suspe ... mber-2011_

Α ξέχασα.....
Εδώ αναγράφουμε πληροφορίες και ανταλάζουμε απόψεις για την αγαπημένη Hellenic Imperial Airways

Ευχαριστώ..

Ήμουν σίγουρος ότι θα βρίσκονταν ξενοκίνητοι λακέδες τις πλουτοκρατίας για να κατηγορίσουν μια Ελληνική εταιρία που είναι υπόδειγμα συνέπειας και ασφάλειας...

Είναι σαφές πως βρισκόμαστε μπροστά σε μια Αμερικανοαγγλική οργανωμένη επίθεση που σα σκοπό έχει να κατασυκοφαντίσει μια γνήσια λαϊκή Ελληνική εταιρία για να προωθήσει τα ξενόφερτα συμφέροντα... τόσα χρόνια οι Αμερικάνοι ιμπεριαλιστές μαζί με τα Εγγλέζικα τσιράκια τους νέμονται τον αεροπορικό πλούτο της χώρας μας και τώρα που βλέπουν πως μια Ελληνική εταιρία κολοσσός τους χαλάει τα σχέδια εκτοξεύουν τόνους λάσπης ενάντιά της... εφευρίσκουν γελοία επιχειρήματα για κουβέρτες και φαγητά και έχουν το θράσος να διαμαρτύρονται όταν τους ξεμπροστιάζουμε... ε όχι αγαπητέ aerophile δεν θα σου περάσει... σε καταγγέλω σαν ξενόφερτο πράχτορα που σκοπό έχεις να αποσταθεροποιήσεις εσύ και οι ιμπεριαλιστές πατριώτες σου όχι μόνο τα αεροπορικά δρώμενα της χώρας που σε φιλοξενεί αλλά όλη την οικονομίας της... Η λυσσαλέα επίθεση που έχει εξαπολυθεί τον τελευταίο καιρό από αεροπορικά φόρουμς του εξωτερικού και από τα ντόπια παπαγαλάκια τους, βλέπε aerophile, ενάντια στις λαϊκές κατακτήσεις έχει σκοπό να μην αφήσει τίποτα όρθιο στο λαϊκό εισόδημα, στις συντάξεις, στους μισθούς, στις παροχές, στα δικαιώματα των εργαζομένων.... όλοι εμείς σε αυτό το φόρουμ μαζί με τους εργάτες και το λαό θα αντιπαλέψουμε την άγρια πολιτική της μείωσης των πτήσεων από τΙς ΗΠΑ και τις μεθοδεύσεις των ιμπεριαλιστών που μας έχουν φλομώσει στα 320... σύντροφοι αντιδράστε, αρνηθείτε να ταξιδεύετε με καπιταλιστικά ερείπια τύπου 380 και 777 και απαιτήστε την άμεση αντικατάστασή τους με ένδοξα ΤU-154 και IL-62... μόνος δρόμος είναι αντίσταση και πάλη μέχρι την τελική νίκη, μέχρι την οριστική αποτίναξη του ζυγού των ραδιενεργών 767 της ΒΑ... σηκωθείτε από ντιβάνια, καναπέδες, καρέκλες, ξαπλώστρες, ανάκλιντρα και εμπρός στον αγώνα!! Ζήτω η ΗΙΑ και ο Ταλαλάκος που τους έπιασε Κώτσους και τώρα τρώει τα φράγκα τους κεμπάπ και φαλάφελ στην παλιά πόλη της Ιερουσαλήμ...

σηκωθείτε από ντιβάνια, καναπέδες, καρέκλες, ξαπλώστρες, ανάκλιντρα και εμπρός στον αγώνα!! Ζήτω η ΗΙΑ και ο Ταλαλάκος που τους έπιασε Κώτσους και τώρα τρώει τα φράγκα τους κεμπάπ και φαλάφελ στην παλιά πόλη της Ιερουσαλήμ... :thx:
χπονι

ξεχασες τα μπαουλοντιβανα

ειχα καιρο να γελασω ετσι ΕΥΓΕ!