Hellenic Imperial Airways

• Thread starter Thread starter KOSTAS AGQ
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
η ΗΙΑ θα ειναι μια απο τις πιο αξιοπιστες αεροπορικες εταιριες στο κοσμο.και συντομα θα ειναι στους αιθερες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

gp pilot":107fiuao said:
η ΗΙΑ θα ειναι μια απο τις πιο αξιοπιστες αεροπορικες εταιριες στο κοσμο.και συντομα θα ειναι στους αιθερες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Sorry που παρεμβαίνω αλλά σήμερα είναι Πρωτομαγιά όχι Πρωταπριλιά 8)

να δω τι θα πεις τελος του μηνα οταν θα δεις την εταιρεια να πεταει!!!!!!!!! aas59

"Κάλλιο αργά παρά ποτέ!", θα πω εγώ. Και σίγουρα όχι πως είναι "μια από τις πιο αξιόπιστες αεροπορικές εταιρίες στο κόσμο"! Με ένα και δύο αεροσκάφη δεν γίνεσαι η πιο αξιόπιστη αεροπορική στον κόσμο! Ας ήμαστε ρεαλιστές!

tskiad":24jv4wpm said:
να δω τι θα πεις τελος του μηνα οταν θα δεις την εταιρεια να πεταει!!!!!!!!! aas59
Θα πώ καλοτάξιδη και θα ευχηθώ να αναπτυχθεί και να στεριώσει δημιουργώντας νέες θέσεις εργασίας .

Υ.Γ: Χαλαρώστε βρε παίδες , το χιούμορ δεν έβλαψε ποτέ κανένα .....

gp pilot":29edbh62 said:

Αυτό ας το πεί το επιβατικό κοινό, όταν και αν υπάρξει. Μέχρι τότε, ας ειδοποιήσουμε τη Singapore Airlines, Emirates, British κλπ κλπ ότι ...κινδυνεύουν :wink:

tskiad":sco08zk7 said:

Στο τέλος ποιού μήνα δεν μας είπατε όμως!!! Κουράστηκσ να διαβάζω τις συνεχείς αναβολές στην έναρξη των πτήσεων. Μακάρι να είναι αληθεια ότι τελικά θα πετάξει γιατί πολύς κόσμος το περιμένει πώς και πώς (επαγγελματικά εννοώ). Καλή τύχη και καλές πτήσεις στους ιπτάμενους της ΗΙΑ!!!!!!

Νομίζω πως το βρήκα...

Ο κ. Λιάπης εξέφρασε τελευταία της επιθυμία για σύνδεση με Τόκιο.

Αφού υπάρχει το 747 ας κινηθεί και προς τα κει 8)

Το παραπανω ισχυει? Αν ισχυει ειναι πολυ καλα νεα! Μακαρι να δουμε την νεα εταιρια να πεταει σε νεες αγορες!

:banana: wake up, little Susieeee, wake up! :banana:

Κάπου το θέμα με τις νέες superεταιρειες έχει καταλήξει γελοίο. Δεν αναφέρω ονόματα, οποιος παρακολουθεί το forum είναι ενημερωμένος. Από τους μεν δεν θέλω όμως να ακούω κριτικές αρνητικές - πως να κριτικάρεις ένα προϊόν που δεν είναι ακόμα στη διάθεση του κοινού, και από τους δε, δεν θέλω να ακούω ότι θα είναι υπερεταιρία, εταιρεία πρότυπο κλπ κουραφέξαλα. Οποιος εννοεί σοβαρά κάτι, δεν το διατυμπανίζει με 2 "θα" σε μια πρόταση, αλλα το δείχνει! Οποιος έχει cojones δε μιλάει, πράττει! (κάποτε το είχα πει και πάλι αλλα αστο...)