A
Anonymous
Guest
Εγώ δυστυχώς, σε αντί8εση με κάποιες "αεροπορικές" εταιρίες, έχω μόνο συλλογές από jumbos της Ηerpa. :cry:
majic":idlkr6co said:what i want to say is ... i really dont understand where they want to reach just bad thing and ..etc .
iwant to enjoy this site and share with each others all about this field(aviation)
jerry":wnqb1gsj said:Μην αγχώνεστε... Λευκό με μπλε ουρά είναι
http://www.planepictures.net/netshow.php?id=606892
Εντύπωση μου έκανε δε που το έχουν σε φυσσούνα (Α37). Εκεί θα μείνει? Θα επιβιβάσει? Θα πετάξει?
αυτα που ξερω τα παιδια που ηταν πανω ειναι 2 απο swissport με σκουπαseven4seven":3ii2f38p said:Μεσα στο AUB εχει safety cards απο Air Universal, PIA και Iran Air (οποτε προφανως εχει κανει πολλες πτησεις hadj για πολλες εταιρειες).
Credits στον φιλικοτατο μηχανικο που ηταν επανω![]()
Ανεβασα μια φωτο του JY-AUB,μου την εστειλε ενας φιλος απο EHAMdreamer":2gsb71k5 said:καμμια φοτο του τριτου μελους του στολου της TWA εεεεε συγνωμη, της HIA ηθελα να πω υπαρχει?????
majic":1u6nhr3e said:αυτα που ξερω τα παιδια που ηταν πανω ειναι 2 απο swissport με σκουπαseven4seven":1u6nhr3e said:Μεσα στο AUB εχει safety cards απο Air Universal, PIA και Iran Air (οποτε προφανως εχει κανει πολλες πτησεις hadj για πολλες εταιρειες).
Credits στον φιλικοτατο μηχανικο που ηταν επανω![]()