Hellenic Imperial Airways

• Thread starter Thread starter KOSTAS AGQ
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Εγώ δυστυχώς, σε αντί8εση με κάποιες "αεροπορικές" εταιρίες, έχω μόνο συλλογές από jumbos της Ηerpa. :cry:

μεχρι τελος του μηνα θα πεταει,τωρα προς τα που δε γνωριζω!

majic":idlkr6co said:
what i want to say is ... i really dont understand where they want to reach just bad thing and ..etc .
iwant to enjoy this site and share with each others all about this field(aviation)

Άσε... καμία βελτίωση... ούτε τα Αγγλικά σε πάνε...

Σοβαρά τώρα. Πράγματι μιλάς εξ ονόματος της ΗΙΑ; Η αυτά που γράφεις (κι εσύ μαζί με αρκετούς ακόμη) είναι προϊόντα εικασιών και ονείρων; Όχι ότι είναι κακό αυτό, απλά από περιέργεια ρωτάω…

jerry":wnqb1gsj said:
Μην αγχώνεστε... Λευκό με μπλε ουρά είναι

http://www.planepictures.net/netshow.php?id=606892

Εντύπωση μου έκανε δε που το έχουν σε φυσσούνα (Α37). Εκεί θα μείνει? Θα επιβιβάσει? Θα πετάξει?

Και το DIE στην ιδια φυσουνα ειχε αραξει οταν ειχε πρωτοερθει. Για να δουμε λοιπον... Α52 - SX-FIN, A56 - 5B-AUD, A42 - SX-DIE... Τα Α43/46/46 μενουν μονο για το AUB.

Σας λειπει χωρος σταθμευσης για το τζαμπο σας και εχετε απελπιστει?

Τωρα υπαρχει ο Βενιζελος! :lol:

Δυστυχώς το topic ξέφυγε απο το αρχικό του θέμα και η γραφή των Αγγλικών δεν είναι λύση, ειδικά σε ένα ελληνικό φορουμ.

:!: Majic προσπάθησε να γράφεις Ελληνικά με τέτοιο τρόπο ώστε να καταλαβαίνουμε τι εννοείς. Στην ανάγκη ζήτα βοήθεια απο κάποιον φίλο ή συνεργάτη σου.
Στην περίπτωση που θα γραφτεί αγγλικό μύνημα ή ελληνικό μύνημα χωρίς νόημα, θα αναγκαστούμε να το σβήσουμε.

seven4seven":3ii2f38p said:
Μεσα στο AUB εχει safety cards απο Air Universal, PIA και Iran Air (οποτε προφανως εχει κανει πολλες πτησεις hadj για πολλες εταιρειες).

Credits στον φιλικοτατο μηχανικο που ηταν επανω :wink:
αυτα που ξερω τα παιδια που ηταν πανω ειναι 2 απο swissport με σκουπα

dreamer":2gsb71k5 said:
καμμια φοτο του τριτου μελους του στολου της TWA εεεεε συγνωμη, της HIA ηθελα να πω υπαρχει?????
Ανεβασα μια φωτο του JY-AUB,μου την εστειλε ενας φιλος απο EHAM
Ειναι στο υποστεγο της KLM, δεν λεει πολλα πραγματα,αλλα απο το ολοτελα καλη ειναι..... :lol:
Γιωργος

majic":1u6nhr3e said:
seven4seven":1u6nhr3e said:
Μεσα στο AUB εχει safety cards απο Air Universal, PIA και Iran Air (οποτε προφανως εχει κανει πολλες πτησεις hadj για πολλες εταιρειες).

Credits στον φιλικοτατο μηχανικο που ηταν επανω :wink:
αυτα που ξερω τα παιδια που ηταν πανω ειναι 2 απο swissport με σκουπα

Εγω ξερω οτι ηταν και μηχανικος εκει (του μιλησα)