Hellenic Imperial Airways

• Thread starter Thread starter KOSTAS AGQ
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
seven4seven":1ogxepv3 said:
Παντως, φορτωσε και -αδεια- ULD για να παρει μαζι του. Αρα ισως οντως παει για να επιχειρει απο καπου αλλου. Τωρα, για ποιον, που και πως, φαινεται οτι ειναι κρατικο μυστικο...
θα κάνει αυτούς τους προορισμούς TIP-JED-LHR-MAN...FOR THESE COMMING DAYS

jerry":6fd5wqwi said:
majic":6fd5wqwi said:
θα κάνει αυτούς τους προορισμούς TIP-JED-LHR-MAN...

Με τη φορά που μας λες θα τους κάνει?

path
το κανει τωρα (κανει πτησεις αυτη η στιγμη)
TIP-JED/JED-TIP
αυριο παλι το ιδιο
την αλλη δευ TIP-LHR/LHR-TIP
την τρ TIP-MAN/MAN-TIP....
μετα ένα άλλο πρόγραμμα

Μηπως υπαρχουν πληροφοριες σχετικα με την τυχη του καπετανιου που
αρνηθηκε να πεταξει απο BRU.? Πεταει ακομη η......
Αναφερομαι στο περιστατικο με τους τουρκους επιβατες,ενω το α/φος
ηταν στο εδαφος στις Βρυξελες

Πριν απο λιγο δεχτηκα ενα τηλεφωνημα, και μου ειπαν οτι ηταν 2 κυβερνητες!!! απο Βρυξελες-Κωνστα/λη-Αγκυρα..
Καλα ρε παιδια.. Ερωτησις Α) 2 Καπετανιοι? εγω ξερω ενας ειναι ο καπετανιος..τουλαχιστον αυτο μας λενε στις αναγγελιες πριν την απ/ση
ο Κυβερνητης..ταδε..κλπ..κλπ 2 καπετανιοι εδω?
Ερωτησις Β) Μου ειπανε οτι οι αεροσυνοδοι ηταν αυτοι που ξεκινησαν απο την Αθηνα στις 3¨30 το πρωι και φτασανε στην Αγκυρα στις 5¨00!!!
την αλλη μερα το πρωι,ειχανε μονο 2-3 ωρες στο ξενοδοχειο στις Βρυξελλες Αυτο επιτρεπετε? 25 ωρες!!!! στην εργασια..τι να πω?
Και κατι αλλο..οτι την προηγουμενη παρασκευη πηγε η επιτηεωρηση
εργασιας στα γραφεια της ΗΙΑ, διοτι καποιο σωματιο (δεν μου ειπαν ποιο)εκανε σχετικη καταγγελια για τις ωρες εργασιας των αεροσυνοδων/φροντιστων..αληθευει αυτο?
Αυτα προς το παρων..

thndr_20":1ubcpn33 said:
διοτι καποιο σωματιο (δεν μου ειπαν ποιο) εκανε σχετικη καταγγελια για τις ωρες εργασιας των αεροσυνοδων / φροντιστων...
Ε, καλά, τι κάνει νιάου-νιάου στο Βενιζέλο?

εφοσον πεταει και εχει δρομολογια να κανει ειναι σιγουρα καλα νεα...αλλα υπαρχει περιπτωση να το δουμε να πεταει απο LGAV;
Εστω και charter;

To 5B-AUD / SX-TID απογειώθηκε πριν από λίγο για test flight με ανθρώπους της ΥΠΑ. Το παλιό νηολόγιο ήταν σβησμένο.

Επίσης το JY-AUB προγραμματίστηκε με mode-s ως SX-TIB.

Δεν πίστευα στα αυτιά μου όταν άκουσα περνώντας έξω από τα cargo έναν "περίεργο" θόρυβο.. Και όμως είδα τα beacon του 742 αναμένα!! Αν και έφευγα εκείνη την στιγμή, δεν ήθελα πολύ για να κάτσω..

Hellenic Imperial 5B-AUD LGAV Tower:
:arrow: https://www.airliners.gr/community/album ... c_id=11802
Χωρίς νηολόγιο πάνω του το 5B-AUD (για λίγες ώρες ακόμα, μετά θα γίνει SX-TID) μπροστά από τον πύργο του Βενιζέλου πηγαίνοντας για απογείωση και test flight μέχρι την Ρόδο

Hellenic Imperial 5B-AUD Taxiway B:
:arrow: https://www.airliners.gr/community/album ... c_id=11803
Το 5B-AUD στον taxiway Β εν αναμονή της απογείωσης για test flight μέχρι την Ρόδο. Δεν φέρει νηολόγιο καθώς σε λίγες ώρες θα πάρει το νέο SX-TID

Hellenic Imperial 5B-AUD landing 03L LGAV Tower:
:arrow: https://www.airliners.gr/community/album ... c_id=11804
Το 5B-AUD κατά την προσγείωσή του μετά την ολοκλήρωση της δοκιμαστικής πτήσης μέχρι την Ρόδο με τον πύργο του αεροδρομίου στο βάθος

Με το 3ο αεροπλάνο τι θα γίνει; Θα κάνει και αυτό κάποια ανάλογη πτήση; Θα πάρει το νεο του νηολόγιο σύντομα; Ξέρουμε κάτι ή θα το δούμε όπως και αυτό σήμερα σαν έκπληξη; :)

Τι γινεται ρε παιδες? εχουμε κανενα νεο απο τα πληρωματα που ειναι
στη Λιβυη?
Αν ειναι ακομη εκει?