Hellenic Imperial Airways

• Thread starter Thread starter KOSTAS AGQ
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Συμφουριτη αν εχεις κανενα παραπονο με τη εταιρεια αυτη, δλδ σε εκμεταλευτηκαν εργασιακα, δεν σε πληρωσαν, σε αδικησαν, υπαρχει το ΙΚΑ, ο εισαγγελεας, ΥΠΑ, οποιες αν βρουν καμια παρατυπια θα σε αποζημιωσουν. Η λεξη εκμεταλευτηκαν σημαινει εισαγγελεας...

Καλη ανασταση.

να σας πω τη μαυρη αληθεια ρε παιδια δεν εχω καταλαβει πως λειτουργει αυτη η εταιρεια η αν λειτουργει γενικοτερα...αρχικα οταν πρωτοξεκινησε λεγανε για long-haul πτησεις με υπεροχους προορισμους και μαλιστα λεγανε για το ποσο δυσκολο ειναι να ξεκινησει μια εταιρεια πραγματοποιωντας μακρινες πτησεις με τζαμπο αεροσκαφη,σε μια χωρα σαν την ελλαδα...ειλικρινα δεν μπορω να ξεκαθαρισω στο μυαλο μου τι συμβαινει με την hellenic...

Ακόμα ειναι στις διαπραγματεύσεις...

http://www.hellenicairways.com/
To αναφέρει στο site της εταιρείας πως σύντομα θα ξεκινήσει πτήσεις προς Αγγλία, Γιντάχ και Κασαμπλάνκα.
Ας ευχηθούμε λοιπόν καλό ξεκίνημα στις τακτικές πτήσεις.

(το είχα ανεφέρει πριν μέρες αλλά σβήστηκε, τεσπα..)

Αυτό το Γιντάχ φίλε manos_p, πού ακριβώς βρίσκεται?

Μαλλον είναι μια επιτυχημένη προσπάθεια για να μεταφρασουν την Jeddah(Saudi Arabia νομιζω)...

Μα Αθηνα-Birmingham με 747???Δεν ειναι το λιγοτερο περιεργο???

Αυτά έχουν "πρόχειρα" , αυτά θα βάλουν στην γραμμή................ :D

Το φανταζομαι..Αλλα ρε παιδι μου...Ειναι πολυ περιεργος ο σχεδιασμος και δε μπορω να τον καταλαβω!!...Εσεις μπορειτε?Εγω δε βγαζω νοημα!
Η HIA θα με κανει να αναθεωρησω τις αποψεις μου για τα παντα...!
:thx: