HER(CHQ)-ATH με Athens airways

• Thread starter Thread starter Lovethisflight
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Απ' οτι βλεπω υπάρχουν και χειρότερα! Δεν δείχνει βελτίωση η ZF! Κρίμα για αυτή!

@makedonas Η αλήθεια είναι οτι πετάω συχνά! Ευτύχως γνωρίζω τις διαστάσεις και το βάρος της χειραποσκευής και επειδή πληρούσε ολους τους κανονισμούς είπα να την παρω μαζί μου απο το να την δώσω! Α, και το λάπτοπ έπρεπε να το πάρω μαζί μου, εκτός και αν έχει αλλάξει κάτι!!! :) Καταλαβαίνω ότι και αυτοί πρέπει να βάλουν καπου τις προμήθειες τους! Αλλά όχι σε 4 ντουλαπάκια! Δεν ειναι Α380! Δεν είχα πρόβλημα να βάλω το λαπτοπ κάτω απο το μπροστινό κάθισμα, αυτό που με ενόχλησε ήταν "Η τσαντούλα δεν μας ενοχλεί, βάλτε τη πάνω σας"!!! Μήπως έπρεπε να πεί "Δώστε τη μου θα τη βάλω κάπου εγώ"... Ουτε καν έκανε τον κόπο να κοιτάξει!!! Βλέπετε είχε να βολέψει το στυλο το οποίο δέσποζε περίτρανα στο μπούστο της και το κλαμεράκι της το οποίο έδινε ενα τόνο "ανεμελειας" και "οπως ξυπνησα ηρθα για δουλειά"!!! Ακόμη δεν ξέρω αν φυσούσε, αν χάσανε το δρόμο ή αν πήγαν να προμηθευτούν σολωμο για τα μπριος διότι κανείς δεν μας εξήγησε! ΚΑΝΕΙΣ ΟΜΩΣ! Φυσικά μιλάω για το cabin crew και τον κυβερνήτη οι οποίοι δεν βγάλανε άχνα! Οπότε λιγο δύσκολο να δικαιολογηθεί πάλι λόγω καιρού ενώ ο ήλιος ήταν καθαρότατος και ο Αίολος είχε πέσει σε λήθαργο!

@GP707 Όταν η κοπελίτσα στο check-in μου έβαλε τα καρτελάκια στις χειραποσκευές δεν μου είπε κάτι... Ούτε κανένας άλλος! Άλλες φορές με A3, 3 χειραποσκευές και γεμάτη πτηση, μια χαρά βολεύτηκαν όλα....

@GR321 Ξαναπέταξα με την ZF διότι 1) Ήταν η φθηνότερη 2) Έκανα booking 10 ώρες πρίν 3) Είχα μια ελπίδα οτι θα έχουν φτιάξει λίγο τα πράγματα αλλά...

Ααααα, επισης έτρεχε ενα υγρό απο πάνω στα φτερά το οποίο δεν ξέρω τι ήταν! Το έχω καταγράψει όμως... :twisted: Αν θέλετε την ανεβάζω την φωτογραφία, για να μου πείτε και εμένα τι είναι, που δεν ξέρω!!! 8)

Δέν μπορώ να καταλάβω πως αποτελεί την τέλεια εταιρία για κάποιους ενώ σας έχω παραθέσει τις εμπειρίες μου (και όχι μόνο εγω) και συνεχίζετε και μας βγάζετε τρελούς! :rant: :7: