Hermes Airlines

• Thread starter Thread starter GP707
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Ναι, δεν αμφιβαλλω, εγω απλα εχω αναφερει το συγκεκριμενο, δεν θυμαμαι ποτε ακριβως, αλλα νομιζω ηταν πριν .. δεν εχω ιδεα.. χαχα .. Που να ψαχνω σε τοσες σελιδες.. Ειχε αναφερθει και εδω. Και νομιζω οτι ειχε πεταξει με το γαλλικο του νηολογιο για την εταιρεια καποιες πτησεις.

Τελικα το SX-BHT πηρε τιτλους και στο καθετο σταθερο ενα πραγμα που δεν ξερω τι μπορει να συμβολιζει.. Για τη γραμματοσειρα τι να πω.. Με θυμιζει μια που εχω στο Gimp! και χρησιμοποιω...

Mα καθόλου φαντασία σ' αυτήν την χώρα; Ένα μικρό παιδί να βάλεις καλύτερα αποτελέσματα θα σου έχει :wall: :wall:

Καινούργιο αεροπλάνο για την Ηermes;

Οχι ακριβώς. Ανήκε στην Air Mediterranee, και απο 11/01/2012 "πέρασε" στην Hermes (και στο Ελληνικό νηολόγιο), φορώντας ακόμα τα χρώματα της πρώτης. Απλά τώρα πήρε και τους τίτλους της Hermes (οπως εχει γινει εδώ και κάποιους μήνες με το SX-BHS).

Απλήρωτοι οι εργαζόμενοι για πάνω από τρεις μήνες μαθαίνω.Οι διανυχτερεύσεις που πληρώνωνται τελικά δεν πληρώνωνται εδώ και πολλούς μήνες.Πάνε τα παιδιά στο εξωτερικό χωρίς λεφτά,πρέπει να πληρώσουν την διατοφή τους στην πανάκριβη Γαλλία.Όσο αφορά το αεροπλάνο πουυ έφεραν και το έβαψαν πρόχειρα είναι πανάρχαιο.Τέλος λένε πως εκεί CCM είναι μία πιτσιρίκα από την Ουκρανία,με συγχωρείτε αλλά υπάρχουν Έλληνες οι οποίοι έχουν τεράστια εμπειρία στην αεροπορία και βέβαια είναι άνεργοι.

Οπως ακουγεται, η εταιρια αυτη ειναι φυτοριο νεων χειριστων, οι οποιοι πληρωνουν (?) το κατιτις τους, για να βαλουν ωρες........Αληθευει, η ειναι και αυτο μια κακια??? :mrgreen:

To SX-BHR εχει πλεον τιτλους της Hermes, και το "φτερο" στο καθετο σταθερο. Ακομη με αρεσει η γραμματοσειρα του SX-BHT πιο πολυ (οχι οτι ειναι κατι ιδιαιτερο, αλλα πιο "ενδιαφερουσα" απο το "New Times" των αλλων 2)!