Hero aviation flight school

• Thread starter Thread starter pkarpathakis
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Re: Hero aviation flight school εξασφαλιση αποφοιτων της!

Argail":2is96dai said:
Κατά την άποψη μου ο πιο σίγουρος τρόπος είναι πριν ξεκινήσεις να ρωτήσεις στην ΥΠΑ τι σχολή είναι αυτήν που θα εμπιστευτείς την ζωή σου και τα χρήματα σου.

ναι σώθηκες

Όταν κάποιοι σοβαρευτούν σ'αυτή τη χώρα τότε πολλά πράγματα θα αλλάξουν.Το θέμα είναι να φαίνονται και πάνω απ'όλα να είναι αξιόπιστοι.Υπάρχουν σχολές που εμφανίζουν το στόλο τους
στο διαδίκτυο και τα προγράμματά τους με κάθε λεπτομέρεια.Παρουσιαστείτε λοιπόν ως αξιόπιστος εκπαιδευτικός οργανισμός και εγκαταλείψτε τους ερασιτεχνισμούς ξεκαθαρίζοντας επιτέλους
τι είσαστε και προπάντων τι προσφέρετε.Αυτό άλλωστε είναι και το ζητούμενο κύριοι!!!

43 υποψήφιοι χειριστές συνιστούν hero. Αυτοί ξερουν.
Και κάτι άλλο.. Ποιο Fto στην Ελλάδα έχει τον προαναφερθέντα στόλο και fntp? Fntp απ όσο ξέρω έχει η global, egnatia και η jetstream. Seneca έχει η jetstream αλλα απο μονοκινητηρια έχει diamond.
Μήπως συνεργαζεστε με Fto του εξωτερικού;
Το να παρουσιάζεται το site υπο αυτή τη μορφή δεν το κόβω σαν ερασιτεχνισμο αλλα μάλλον σαν κάτι σκοτεινό και ύποπτο...

Πήρα τηλέφωνο στην ΥΠΑ την Τετάρτη το πρωί για να μάθω τελικά τι είναι αυτή η σχολή... μην τους κακολογούμε χωρίς στοιχεία δεν είναι σωστό. Μίλησα με έναν επιθεωρητή τους στην Δ2/Β και με διαφώτισε:

1. Έχει άδεια να εκπαιδεύει μόνο PPL.

2. Δεν έχει άδεια να εκπαιδεύει κανένα άλλο αεροπορικό πτυχίο!

3. Ρώτησα εάν μπορεί να συνεργάζεται με άλλες σχολές για να εκπαιδεύει άλλο αεροπορικό πτυχίο π.χ. ATPL. Μου είπαν ότι τότε θα με εκπαίδευε η άλλη σχολή, δηλαδή όχι δεν επιτρέπεται να κάνεις εκπαίδευση χωρίς την αντίστοιχη άδεια από την ΥΠΑ.

4. Όταν τους ρώτησα πως τότε τους αφήνει η ΥΠΑ να διαφημίζουν στο site τους ότι κάνουν ATPL μου απάντησαν "δεν μπορούμε να ελέγχουμε τι γράφει ο καθένας, μπορείτε όμως να κάνετε καταγγελία στον Συνήγορο του Καταναλωτή"

Πήγα λοιπόν και βρήκα στο http://www.synigoroskatanaloti.gr/stk_n ... .html#nom7 : "Προστασία καταναλωτών. Αθέμιτη και παραπλανητική διαφήμιση. Επιβολή προστίμου από Υπουργό Ανάπτυξης κατ΄ εφαρμογή διατάξεων του ν. 2251/94 «προστασία των καταναλωτών» , με την αιτιολογία ότι διενεργούσε αθέμιτη και παραπλανητική διαφήμιση."

Αυτά περί διαφήμισης.

Μία ερώτηση έχω μόνο για τον σχολάρχη της HERO, αφού άδεια δεν έχετε τι κερδίζετε με το να παραμυθιάζετε τον κόσμο? Παίρνετε τις προκατοβολές και μετά τι? Πόσο καιρό μέχρι να σας πάει κάποιος που του τα φάγατε στα δικαστήρια? Πραγματικά προσπαθώ να καταλάβω πως το έχετε σκεφτεί?

Μου ανέβηκε η πίεση τώρα... χαιρετώ και καλό τριήμερο σε όλους.

Όταν πριν λίγο καιρό κάποιο άλλο μέλος τους αποκάλεσε απατεώνες και είχε δίκιο κανένας δεν σκέφτηκε τότε να αναρωτηθεί τι είχε συμβεί.Τώρα κάνουν την πάπια με
διαφημίσεις παραπλανητικές και ωραίες φωτογραφίες.Ας βγει κάποιος από αυτούς να δηλώσει ακριβώς τι γίνεται.Αυτά βλέπουμε κι αγανακτούμε και τελικά ουδείς αντιδρά
όπως πρέπει να αντιδράσει και να τους ξεγυμνώσει.Συμφωνώ με τον προλαλήσαντα που το έψαξε το θέμα γιατί κανείς δεν έχει το δικαίωμα να κάνει οτιδήποτε που βλάπτει
όχι μόνο το δημόσιο αίσθημα αλλά και την τσέπη των υποψηφίων.Κατά τ'άλλα έχετε και 43 μαθητές.Τόσους δεν έχει όλη η Ελλάδα συνολικά.Παρουσιάστε μια σοβαρή ιστοσελίδα
και προπάντων μια σοβαρή σχολή με ντοκουμέντα και μετά συζητάμε για αποκατάσταση αποφοίτων και για οτιδήποτε άλλο.Καλό τριήμερο κι από μένα.

Argail":2ti6en3k said:
Πήρα τηλέφωνο στην ΥΠΑ την Τετάρτη το πρωί για να μάθω τελικά τι είναι αυτή η σχολή... μην τους κακολογούμε χωρίς στοιχεία δεν είναι σωστό. Μίλησα με έναν επιθεωρητή τους στην Δ2/Β και με διαφώτισε:

1. Έχει άδεια να εκπαιδεύει μόνο PPL.

2. Δεν έχει άδεια να εκπαιδεύει κανένα άλλο αεροπορικό πτυχίο!

3. Ρώτησα εάν μπορεί να συνεργάζεται με άλλες σχολές για να εκπαιδεύει άλλο αεροπορικό πτυχίο π.χ. ATPL. Μου είπαν ότι τότε θα με εκπαίδευε η άλλη σχολή, δηλαδή όχι δεν επιτρέπεται να κάνεις εκπαίδευση χωρίς την αντίστοιχη άδεια από την ΥΠΑ.

4. Όταν τους ρώτησα πως τότε τους αφήνει η ΥΠΑ να διαφημίζουν στο site τους ότι κάνουν ATPL μου απάντησαν "δεν μπορούμε να ελέγχουμε τι γράφει ο καθένας, μπορείτε όμως να κάνετε καταγγελία στον Συνήγορο του Καταναλωτή"

Πήγα λοιπόν και βρήκα στο http://www.synigoroskatanaloti.gr/stk_n ... .html#nom7 : "Προστασία καταναλωτών. Αθέμιτη και παραπλανητική διαφήμιση. Επιβολή προστίμου από Υπουργό Ανάπτυξης κατ΄ εφαρμογή διατάξεων του ν. 2251/94 «προστασία των καταναλωτών» , με την αιτιολογία ότι διενεργούσε αθέμιτη και παραπλανητική διαφήμιση."

Αυτά περί διαφήμισης.

Μία ερώτηση έχω μόνο για τον σχολάρχη της HERO, αφού άδεια δεν έχετε τι κερδίζετε με το να παραμυθιάζετε τον κόσμο? Παίρνετε τις προκατοβολές και μετά τι? Πόσο καιρό μέχρι να σας πάει κάποιος που του τα φάγατε στα δικαστήρια? Πραγματικά προσπαθώ να καταλάβω πως το έχετε σκεφτεί?

Μου ανέβηκε η πίεση τώρα... χαιρετώ και καλό τριήμερο σε όλους.

Φιλε argail αν ισχυουν αυτα που λες (ισχυουν γιατι το ειδα και εγω στο site της ΥΠΑ οτι ειναι FR) τοτε σιγουρα πρεπει να υπάρχει μια αλλη σχολη δικη τους που να επιβλέπει τα πτυχια ATPL και να εχει την ευθυνη για αυτα! Διαφορετικα δεν ξερω τι να πω....! Καλά μια στιγμη... απαγορευεται μια επαγγελματικη σχολη εκτος Ελλάδας να εχει συνεργασια με τη hero και να κανεις την εκπαιδευση σου εκει μετα το ppl? Η καλύτερα...να εχουν την επαγγελματικη σχολη τους στο εξωτερικο και οχι στην Ελλαδα? Η Υπα δεν εχει γνωση για τις επαγγελματικες σχολες του εξωτερικου! Εχει ευθυνη μονο για τις εγχωριες!!!

Αγαπητέ Κύριε Καρπαθάκη
Οπως θα έχεις διαπιστώσει εδω μέσα επώνυμα μιλάμε μόνο εγώ και εσύ...
Όλοι οι άλλοι μιλάνε ανώνυμα όπως κάνουν όλοι οι συκοφάντες.
Ο ένας ανακάλυψε οτι η εταιρεία είναι RF και το έκανε λέει αφου πήρε τηλέφωνο στην ΥΠΑ (ανώνυμα φυσικά)
Εσύ όμως που έχεις ανοίξει και λογαριασμό χρήστη στο site θα έπρεπε να είχες δεί στην πρώτη σελίδα με κεφαλαία έντονα γραμματα πάνω απο το σήμα μας το GR-RF-020.
Επίσης σαν χρήστης θα μπορούσες να δείς και τον πίνακα προόδου μαθητών (πάντα με ονόματα), το πρόγραμμα πτήσεων, ποίοι εξ αυτών πήραν πτυχίο τους τελευταίους μήνες, πόσοι έλληνες , πόσοι αλλοδαποί και απο ποιές χώρες κλπ.....
Το ίδιο θα μπορούσαν να κάνουν και οι κάθε λογοίς ανώνυμοι αργόσχολοι συκοφάντες οι οποίοι μάλιστα σας δίνουν και πληροφορίες που θα κάνετε καταγγελία γιατί φυσικά γνωρίζουν οτι για να κάνει κάποιος καταγγελία θα πρέπει να μας πεί και ποιός είναι και να υποστεί τις συνέπειες ....
Η εταιρεία δεν έχει υποχρέωση να απαντάει σε ανώνυμες συκοφαντίες όταν μάλιστα ξέρουμε απο πού προέρχονται.....
Επίσης κατανοούμε την ζήλια που προκαλούμε και δικαιολογούμε την αντίδραση του δεύτερου που λέει « 43 δεν έχει όλη η Ελλάδα» όταν μας βλέπουν να πετάμε στα Μέγαρα και στην Καλαμάτα απο το πρωί μέχρι το βράδυ ενω αυτοί κάθονται.
Παρά το ότι δεν έχετε εμπειρία στον χώρο ( αφού ζητάτε πληροφορίες από ανώνυμους) πολύ καλά καταλάβατε ότι φυσικά μπορεί η εταιρεία να συνεργάζετε με FTO εξωτερικού και σας πληροφορώ (επώνυμα πάντα) οτι η εκπαίδευση γίνετε στην Ελλάδα και σύμφωνα με τα JAR FCL δεν είναι αρμόδια η Ελληνική ΥΠΑ αλλά η χώρα της έδρας του FTO ή οποία είναι JAA και μάλιστα πολύ πρίν απο την Ελλάδα.
Είμαι σίγουρος οτι τουλάχιστον ο ένας εκ των 2 (γνωστός) θα επικοινωνήσει μαζί σας με προσωπικό μύνημα για να μας κατηγορήσει και να προωθήσει τα συμφέροντα άλλης σχολής.
Ο μοναδικός λόγος που απαντάμε εδώ σε όλα αυτά είναι γιατί πιστεύουμε οτι ακόμη και τα αρνητικά σχόλια μας κάνουν καλό (όπως λέει και το γνωμικό της υπογραφής μας ).
Εύχομαι η έρευνα σας αυτή (αν και σε λάθος τόπο και με λάθος τρόπο ) να μην σας αποτρέψει απο την εγγραφή σας σε κάποια σχολή της Ελλάδος (όποια και να είναι αυτή) γιατί αρκετά χρήματα μέχρι σήμερα έφυγαν στο Εξωτερικό για αυτό το λόγο.
Σε οποιαδήποτε σχολή της Ελλάδος θα πάρετε ένα πτυχίο JAR και φυσικά τις εξετάσεις τις δίνετε στην ΥΠΑ και όχι στην σχολή.
Οσο για εσάς ανώνυμοι συκοφάντες σας ευχαριστούμε που μας προβάλλετε έστω και με αυτό τον τρόπο δυστυχώς όμως θα σας αφήσω χωρίς απάντηση στο μέλλον,παρά μόνο όταν η ανεργεία σας οδηγήσει σε μάς παρακαλώντας να σας δώσουμε καμμια ώρα πτήσης...........
Επίσης να σας ενημερώσω οτι σε εμάς η προκαταβολή δεν είναι απαραίτητη και μάλιστα χρηματοδοτούμε και την εκπαίδευση με δικά μας χρήματα (χωρίς τράπεζες και κάρτες) έχοντας το πρωτοπορειακό σύστημα δόσεων http://www.hero-aviation.com/index....127:dos&catid=1:latest-news&Itemid=18&lang=en
Επειδή λοιπόν θα σας πάρει χρόνια μέχρι να δείτε κάποιον να μας στα δικαστήρια να προσέχετε την πιεσή σας....(argail)

Καλές προσγειώσεις δεν σας λέω αφού έτσι κ αλλιώς δεν πετάτε.......... :deadthread:

υ.γ. :banana: 1366 προβολές μέχρι τώρα..... :D
για τέτοια προβολή στο GOOGLE θα έπρεπε να πληρώσω.... :thx:

Κυριε Hero

Καταρχην ευχαριστω για την απάντηση σας και για το ενδιαφερον σας! Σιγουρα ειναι ματαιο να συζηταμε τετοια θεματα μεσα απο mail αλλα κανατε πολύ καλα να απαντατε σε σχολια που σας αφορούν ετσι ωστε να ξεδιαλυνονται τυχον αποριες και κακολογιες που αφορουν τη φημη της σχολής σας! Ζουμε δυστυχως σε κακες εποχες που υπάρχουν πολλοι κερδοσκόποι και πραγματικα ειναι σοφο και συναμα συνετο να ψαχνεις κανεις αρκετα, με οποιονδηποτε τροπο μπορει, για να επιλεξει μια σωστη σχολή διοτι υπάρχει ο κινδυνος να εξαπατηθει! Λενε οτι πρεπει να μετρας δεκα φορες για να κοψεις μια!!!! Ισως ο τροπος και ο τοπος να μην ειναι αξιοπιστος αλλα δεν εχω κανεναν αλλο τροπο για να πληροφορηθω! Παντως μην ανησυχειτε για τους κακοβουλους που μπορει να με πλησιασουν, ακουω τους παντες αλλα στο τελος κανω κριτικη των απαντησεων και μετα επιλεγω! Οι δικες μου σπουδες (στο δικο μου αντικειμενο) ειναι απο την Ελλαδα και απο την Αμερικη και συγκρινοντας θα ελεγα πως μπορεις να μαθεις -αν ξερεις που θα πας- πολυ καλύτερα στην Ελλαδα παρα στο εξωτερικό! Δεν ειμαστε στην Ελλαδα του 1980 που ειμασταν ημιμαθεις! Στην Ελλαδα του 2011 υπάρχουν λαμπροι επιστημονες και καθηγητες που μπορουν να μας διδαξουν ισως πολύ πιο καλά και απο αυτους του εξωτερικου!
Πραγματι εχω μπει στην ιστοσελιδα σας που ειμαι μελος και εχω διαβασει αρχεια απο τους μαθητες σας, τις εθνικοτητες τους, τις ωρες πτησεων που εχουν κανει και ημερομηνιες! Να σας κανω μια ερωτηση εστω και δημοσια (αυτο κανει καλο και στους δυο μας)... καποιος λοιπον για να δωσει εξετασεις το atpl μεσω εσας θα παει στην Ελλαδα στην Υπα η στη χωρα που εδρευει η FTO που συνεργαζεστε? Να φανταστω το δευτερο!!!

Ευχαριστω εκ των προτερων και θα εχουμε τη χαρα να μιλήσουμε και δια τηλεφώνου!

Καλησπέρα
δεν εχω αντίρηση να απαντήσω σε εσάς (αφου ξέρω ποιός είστε) αν και θα προτιμούσα να σας δώσω εξηγήσεις τηλεφωνικά.
Ο λόγος που προσφέρουμε μόνο modular και όχι intergraded είναι ακριβώς αυτός..!!
Ολη η πρακτική εκπαίδευση γίνετε εδω καθώς και οι εξετάσεις στην ΥΠΑ για το PPL.
Οι θεωρητικές εξετάσεις για το ATPL στο εξωτερικό καθώς και το MCC και το TYPE RATING.
Αυτό άλλωστε γίνετε και απο άλλες σχολές ακόμη και FTO στην Ελλάδα και μάλιστα στην Γερμανία όπως και εμείς.
Σε κάθε περίπτωση ο μαθητής δεν επιβαρύνετε με έξοδα διαμονης και μεταφοράς στο εξωτερικό.
Πόλυ σύντομα όμως σε χώρο 5.500 τμ στα μέγαρα η σχολή μας θα έχει δικό της FTO -FNTP κλπ.
Οι νέες μας εγκαταστάσεις είναι δίπλα στο αεροδρόμιο και περιμένουμε έλεγχο απο την ΥΠΑ.
Επειδή όπως είπα και πρίν δεν θα συνεχίσω αυτού του είδους την επικοινωνία μεσα απο ένα χώρο που προσφέρετε για συκοφαντίες
παρακαλώ μην θεωρήσετε αδιαφορία την μη απάντηση μου στο μέλλον παραμένω όμως στην διαθεσή σας στο τηλέφωνο μας 2721020022.

Μπράβο κύριε hero.Tώρα μιλάς σωστά.Αναμένετε έλεγχο από την ΥΠΑ.Ετοιμάζετε τις εγκαταστάσεις σας και πιστεύετε ότι όλα θα πάνε καλά.ΜΑΚΑΡΙ.Πρός όφελος της γενικής αεροπορίας εύχομαι όλα
να πάνε καλά και ανθηρά.Ουδείς αντιλέγει.Αλλά μέχρι τότε και παράλληλα με τις όποιες θετικές διεργασίες και προετοιμασίες αλλάξτε και το site,παρουσιάστε μια αξιόπιστη πρόταση,προβάλλοντας
το δικό σας στόλο και τα προγράμματα εκπαίδευσης,όπως γίνεται κι από σοβαρές σχολές σαν την EGNATIA και τη GLOBAL ή την JETSTREAM η οποία παρά τα όποια προβλήματα έλλειψης αεροσκαφών
το παλεύει μπορώ να πω,κάνετε κι εσείς το ίδιο και να είστε σίγουροι κανένας δεν έχει την όρεξη να σας πυροβολεί ή να σας "συκοφαντεί".Άλλη όρεξη δεν είχαμε να ασχολούμαστε με τη hero και την κάθε hero λες και δεν υπάρχουν σχολές ή επιλογές για έναν υποψήφιο να βάλει ώρες.Το πιο εύκολο πράγμα.Όλοι σε παρακαλάνε για το build-up και μάλιστα σου κάνουν και προσφορές.Γίνετε πιο σοβαροί σ'αυτό που προσφέρετε και κάθε προσπάθεια θα αποδώσει.Αυτό είναι το ζητούμενο,αυτό είναι το επιθυμητό.

ΝΙΚΟΣ :great: