Ευχαριστώ για το λινκ, το κοίταξα. Όπως είπα και στο πρώτο μου post, ψάχνω την καλύτερη σχολή στον ελλαδικό χώρο για τον γιο μου.
Τώρα ένα λινκ από το facebook όπου βλέπω τα παιδιά-πιλότους, πως γίνεται το refueling, και μια συνέντευξη δεν μου λέει κάτι για την ποιότητα. Ο καθένας μπορεί να δώσει μια συνέντευξη αρκεί να πληρώσει. Επίσης facebook έχουν σχεδόν όλες οι σχολές. Από τον Αιολο μέχρι και την Global άλλα ας μην επεκταθούμε περισσότερο πάνω σαυτο το θέμα.
Ο Γιος μου επισκέφτηκε την σχολή, πήρε έγγραφα και μίλησε με τα άτομα και διαπίστωσε πως όντως είχαν φύγει μαθητές, ασχέτως αν επέστρεψε ένα μέρος.
Ενθουσιασμένος σίγουρα δεν έμεινε. Η μόνη που του έκανε εντύπωση ήταν η Global και η Jetstream αλλα και παλι..
Τώρα ψαχνει για σχολές πιλότων στην Αμερική και στον Καναδά.
Υπάρχουν σχολές οι οποίες είναι επαγγελματικές και οι τιμές ίδιες η χαμηλότερες και δίνουν FAA και JAA πτυχίο.
Σημασία μου λέει έχει να βρεθούν άξιοι εκπαιδευτές που να ξέρουν να εκπαιδεύουν και όχι μόνο airliners όπως διαφημίζουν οι σχολές. Ένας airliner, όσες ώρες και να έχει, δεν σημαίνει ότι μπορεί να είναι ένας σωστός εκπαιδευτής. Όλα πηγάζουν από την μεταδοτικότητα και την θέληση του.