Hotels in Balcelona

• Thread starter Thread starter gm747
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Βαρκελώνη γενικά

Πώπώ!!!

@ mikedlkece & d|m|tr|s : Ευχαριστώ, θα τα ψαξω!
@ menelaos: Χείμαρρος! Τα ξενοδοχεία θα τα έχω στα υπόψη για την επόμενη φορά!

Έλα και οι υπόλοιποι, ως την Δευτέρα έχουμε καιρό για Βαρκελώνη info!!

Σοκολάτα ρόφημα in Barcelona...

Στην Plaza Catalunia έχω πιει την καλύτερη (ίσως) και πιο πηχτή (σίγουρα) σοκολάτα του κόσμου!!!
Ακούγεται υπερβολικό, αλλά το πιστεύω.
Δε θυμάμαι πως λέγεται το μαγαζί...
Ανεβαίνοντας από τη Ramblas προς την πλατεία, το καφέ βρίσκεται με το που φτάνεις στη πλατεία στο δεξί σου χέρι. Μπορείς να πίνεις εκεί τη σοκολάτα σου τρις ημερισίως (σαν αντιβίωση) και να πιεις μία τελευταία πριν πάρεις το λεωφορείο για το αεροδρόμιο, το οποίο αναχωρεί 50 μέτρα δεξιά σου βγαίνοντας από το καφέ.

Α ναι, ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ χυμούς από την αγορά εκεί!!! Πώς το ξέχασα; (να πώς έκαναν ένα κατ'εξοχήν άσχημο και βρώμικο μέρος όχι μόνο γεμάτο ζωή αλλά και τουριστικά ενδιαφέρον! Να βλέπουμε να παραδειγματιζόμαστε, γιατί δε νομίζω εδώ να υπάρχει μέρος που να σου δίνει δύο χυμούς με ένα euro, ούτε να έχουμε κάνει τόσο... trendy τη... λαχαναγορά!)

Πλάκα του κάνετε έτσι?Σοκολάτες και χυμούς?

Δοκίμασε τη πράσινη νεράιδα δηλαδή αψέντι.Προσάθησε να βρεις με 80% αλκοολ.Εγώ λατρευω τη τσέχικη εκδοχή του.Με έχουν παραμυθιάσει οτι μου πρόσφεραν και με 90%αλκοολ στο Μόναχο.Ωστόσο και το ντόπιο αψέντι στη Βαρκελώνη είναι πολύ καλό.Οχι ανώτερο απο Γερμανία ή Ελβετία ή Τσεχία.Αλλά μου άρεσε.Μόνο μην βάλεις παγάκια.Για πολλούς λόγους είναι....κρίμα.