Η Ελλάδα στο EURO2008!!!

• Thread starter Thread starter Akis
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Το γκολ που φαγαμε ηταν καθαρα λαθος του Νικοπολιδη. Δεν κανεις τετοια εξοδο με 3-4 επιθετικους του αντιπαλου στην περιοχη σου.
Επισης, το γκολ που βαλαμε, ηταν και δεν ηταν οφσαϊντ... Τι διαολο, μερικοι εποπτες εχουν ματι-ρανταρ. Κοιτα να δεις ρε παιδακι μου κατι ταλεντα που χαραμιζονται... Τεσπα. Θα φωναξω το κλασσικο:
"ΔΕΕΕΝ ΠΕΙΡΑΑΑΖΕΙ"
(κλαπ-κλαπ, κλαπ-κλαπ-κλαπ-κλαπ)
"ΔΕΕΕΝ ΠΕΙΡΑΑΑΖΕΙ"

κ.ο.κ.

ακόμα άκουσα ότι αποχώρησαν από την εθνική ο Νικοπολίδης και ο Άντζας :!:

mimithem":bhur200w said:
Κλαπ-κλαπ, κλαπ-κλαπ, κλαπ
χωρίς το τελευταίο κλαπ. :banana:

Οχι ρε, υπαρχει και version με τεσσερα κλαπ στο τελος. 8)

seven4seven":139zskg7 said:
Το γκολ που φαγαμε ηταν καθαρα λαθος του Νικοπολιδη. Δεν κανεις τετοια εξοδο με 3-4 επιθετικους του αντιπαλου στην περιοχη σου.
Επισης, το γκολ που βαλαμε, ηταν και δεν ηταν οφσαϊντ... Τι διαολο, μερικοι εποπτες εχουν ματι-ρανταρ. Κοιτα να δεις ρε παιδακι μου κατι ταλεντα που χαραμιζονται... Τεσπα. Θα φωναξω το κλασσικο:
"ΔΕΕΕΝ ΠΕΙΡΑΑΑΖΕΙ"
(κλαπ-κλαπ, κλαπ-κλαπ-κλαπ-κλαπ)
"ΔΕΕΕΝ ΠΕΙΡΑΑΑΖΕΙ"

κ.ο.κ.
Κοίτα,το λάθος δεν ήταν αποκλειστικά του Νικοπολίδη.Πιστεύω ότι φταίνε και οι αμυντικοί που τον άφησαν το ρώσο με κενό τέρμα.Όντως το γκολ μας ήταν οριακά οφσάιντ.Κρίθηκαν πολλά από αυτό,ειδικά η πρόκριση και ο ιταλός διαιτητής δε μας συμπαθούσε καθόλου όμως.Να μη μιλήσω για τα δευτερόλεπτα που χάθηκαν από έλλειψη οργάνωσης ειδικά στις αλλαγές κλπ.Δε το είχαμε φέτος :cry:

Καλό θα ήταν να αναλογιστούμε μήπως απλά πήραμε αυτό που μας άξιζε.
Δε φταίει ούτε ο Νικοπολίδης, ουτε οι αμυντικοί, ούτε ο Ρεχάγκελ...
Φταίει το γεγονός ότι δεν έχουμε ποδόσφαιρο κάτι το οποίο φαίνεται από όσες ομάδες συμμετέχουν στο Champions League και στο κύπελλο Uefa.
Αν εξαιρέσουμε τη φετινή πρόκριση του Ολυμπιακού, τότε όλες μας οι ομάδες πήγαν (και πάνε κάθε χρόνο) "άπατες".
Το ότι κοιμήθηκε ο Θεός (και ο Αλλάχ και ο Βούδας και ο κόσμος όλος) και πήραμε το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του 2004 δε σημαίνει ότι όλοι θα υποκλίνονται μπροστά μας ή ότι γίναμε υπερομάδα. Ας μην ξεχνάμε ότι το καλοκαίρι του 2004 ούτε οι ίδιοι οι παίχτες περίμεναν τέτοια επιτυχία. Ο Φύσσας μάλιστα αναγκάστηκε να αλλάξει την ημερομηνία του γάμου του, αφού τον είχε προγραμματίσει να τελεστεί πριν τον τελικό.
Ποδόσφαιρο φτιάχνεται σιγά σιγά, καλλιεργώντας ταλέντα, προπονητές και φιλάθλους. Είναι δυνατόν να μην μπορεί να πάει στο γήπεδο μια οικογένεια φοβούμενη την ακαιραιότητά της και εμείς να νομίζουμε ότι έχουμε υψηλό επίπεδο?
Είναι δυνατόν να παίζεται ποδόσφαιρο σε γήπεδα που (το 90% αυτών) δεν προσφέρουν ούτε μια τουαλέτα για να κάνει κάποιος την ανάγκη του?

Όταν πάψουν να ασχολούνται με το ποδόσφαιρό μας άνθρωποι που δεν έχουν ιδέα και νομίζουν ότι μπορούν να κανουν τα πάντα, τότε ίσως κάτι γίνει.
Προς το παρόν ας αναλωθούμε στα δικά μας και ας ασχοληθούμε με το σούπερ σέντερ μπακ με την "κοφτερή" μπαλιά και τη φυσική κατάσταση τίγρη που αγόρασε (δηλαδή δανείστηκε) η ΑΕΚ, τον υπέροχο/φοβερό/συγκλονιστικό προπονητή που προσέλαβε (για βοηθό του) ο Κόκκαλης, τα εκατομμύρια ευρώ που θα σπαταλήσει ο ΠΑΟ για να αγοράσει αστέρια τύπου Κονσεϊσάο που θα έρθουν στην Ελλάδα για "αρπαχτή", διακοπές και clubbing, τους Αιγυπτιορδανοσυριοβραζιλιανοαργεντινομεξικάνους "ποδοσφαιριστές" που θα πασάρουν οι μάνατζερ στον ΠΑΟΚ κλπ κλπ.

Ειλικρινά ευχαριστώ τους ποδοσφαιριστές, τους προπονητές και όλο το "βοηθητικό" προσωπικό (μασέρ, γυμναστές κλπ) της Εθνικής του 2004.
Μας χάρισαν απίστευτες στιγμές που (δυστυχώς) δεν πρόκειται να ξαναζήσουμε και μας έκαναν να δακρύσουμε.
Αυτοί έδωσαν την αφορμή για να φτιαχτεί ποδόσφαιρο στην Ελλάδα.

Όλοι οι άλλοι όμως (κι εμείς μαζί με τους "όλους τους άλλους", μην ξεχνιόματε) δεν κάναμε τίποτα.

Άλλωστε, ας τιμωρηθεί πρώτα κάποιος για τη δολοφονία του οπαδού στα επεισόδια της Λεωφόρου Λαυρίου (τι σας θύμησα, ε?) και μετά ίσως βρούμε το χρόνο να φτιάξουμε ποδόσφαιρο!!!

Συμφωνώ με κάθε λέξη σου Φώτη. Ναι ξέρω δεν ζω Ελλάδα για να κρίνω, αλλά ακούω και βλέπω αρκετά. Το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα είναι πολύ κακού επιπέδου. Δεν μιλάω για την εθνική αλλά για τις ομάδες (φυσικά η κατάσταση στις ομάδες φαίνεται και μέσα στην εθνική, αλλά σε λιγότερο βαθμό). Δεν ξέρω πόσοι από σας είχαν την ευκαιρία να πάνε σε έναν αγώνα σε ξένη χώρα. Και δεν μιλάω για μεγάλους αγώνες. Απλά ένα παιχνίδι αγωνιστικής. Εδώ ένα στάδιο στο Ντόρτμουντ γεμίζει με 80.000 φιλάθλους κάθε αγωνιστική. Ακόμη και με "μικρούς" αντιπάλους!!!

Πριν λίγο καιρό πήγα με την ανιψιά μου που είναι 9 στο στάδιο (παιχνίδι Dortmund - Stuttgart). Μεγάλο πανηγύρι. Στην Ελλάδα αν ήμουν ούτε καν θα το είχα φανταστεί. Γιατί; Γιατί θα φοβόμουν μην φάει η μικρή καμιά καρέκλα στο κεφάλι!!! Πρέπει να αλλάξουν πολλά στην Ελλάδα ώστε το ποδόσφαιρο να γίνει και στην Ελλάδα καλύτερο!

Διαβάστε το παρακάτω που έχω ποστάρει το 2003. Ισχύει δυστυχώς και σήμερα: Γκόμενά σου την ομάδα, όχι παιδί!