Iberia A340 skids off rwy

• Thread starter Thread starter SkyHawk
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας

SkyHawk

First-Class-Member
Περιοχή
HELL
Αγαπημένη αεροπορική εταιρεία (ICAO Code)
AOA
Πλησιέστερο αεροδρόμιο (ICAO Code)
LGAT
Πάλι καλά που δέν είχαμε χειρότερα.....Ωραία φωτο όμως ,
ξαπλωμένο το θηρίο, κουράστηκε..

Κρίμα το αεροπλάνο. Είναι ανεπανόρθωτη η ζημιά;

Με το EC-JOH πέταξα πέρισυ απο Μαδρίτη για Βενεζουέλα. Κάτι με "ενοχλούσε" με αυτο το registration έλεγξα το τριπ ρεπορτ μου. Κρίμα γιατι ήταν ένα καινούργιο αεροπλάνο :? Ευτυχώς το πάνε για επισκευή.

Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες από τα κεντρικά του Airbus Central Entity στο Blagnac θέλουν να μπαίνει πλέον σε πλήρη εφαρμογή το σχέδιο "κάντο να φανεί σαν ατύχημα" ΤΑΧΕΙΑΣ απόσυρσης των 340, με απότερο σκοπό να προωθηθούν εμπορικά τα δικινητήρια μοντέλα. :lol:

Re":3p7mticw said:
Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες από τα κεντρικά του Airbus Central Entity στο Blagnac θέλουν να μπαίνει πλέον σε πλήρη εφαρμογή το σχέδιο "κάντο να φανεί σαν ατύχημα" ΤΑΧΕΙΑΣ απόσυρσης των 340, με απότερο σκοπό να προωθηθούν εμπορικά τα δικινητήρια μοντέλα. :lol:

Ερώτηση αδαη:
Για ποιό λόγο να θέλει η Airbus να αποσύρει τα 4κινητήρια, τη στιγμή που η ναυαρχίδα της είναι ένα 4κινητήριο και μάλιστα με μοτο "4 engines 4 long haul" ? :o
Έχει τίποτα κακό η σειρά 340? Δεν καταλαβαίνω παραγματικά.

Edit: Το μόνο που ξέρω, είναι οτι θέλει "να χτυπήσει" το 787 της Boeing με ένα 2κινητήριο ελαφρύ και οικονομικό αεροσκάφος. Αλλά κατα τα άλλα, δεν μπορώ να καταλάβω τι σκοπό έχει.

Νομίζω οτι η "ανεπιβεβαιωτη πληροφορια" του Re υπάρχει μόνο στη σφαίρα της φαντασίας... :?

Νομιζω οτι κανει πλακα... Ελπιζω δηλαδη