ICELAND EXPRESS NEW DESTINATIONS

  • Thread starter Thread starter COMPUTERISE
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας

COMPUTERISE

First-Class-Member
Εγγραφή
01/09/2005
Μηνύματα
800
Likes
0
Καινούργιες πτήσεις της loco ICELAND EXPRESS από Alicante,BerlinSFX, Frankfurt Hahn, Friedrichshafen, Gothenburg ,Stockholm προς KEF.
Πολύ καλή ιδέα για special βδομαδούλα στην φανταστική ICELAND μέσω SFX!!
 
Όποιος δεν έχει πάει, ΝΑ ΠΑΕΙ! Κανονίστε το απο τώρα για την άνοιξη. Βρείτε μία snowflake τιμή για CPH και μία Icelandexpress για KEF. Υπάρχουν καταπληκτικά ξενοδοχεία σε τιμές καλύτερες απ' ότι φανταζεστε. Η Ισλανδία τελικά είναι πιο φθηνή απ' ότι νομίζατε!

Νοικιάστε αυτοκίνητο. Όλα τα αξιοθέατα (Geysir, Gullfoss, Bláa Lónið, Þingvellir, Kerið) βρίσκονται σε απόσταση το πολύ 2 ώρες από το Ρέυκιαβικ, δεν υπάρχει αστυνομία στους δρόμους και η σήμανση είναι ικανοποιητική. Αν θέλετε να τα δείτε με γκρουπ, προτιμήστε τη Reykjavik Excursions (http://www.re.is) με αρχηγό της εκδρομής την Γκούδρουν.

Καταπληκτικοί άνθρωποι, απίστευτα γεωφυσικά φαινόμενα. (αρκεί να μη σας τα χαλάσει ο καιρός, γιατί τότε καήκατε!)

Τί άλλο θέλετε!
 
αααααααααααααχ....αααααααααααααααααααααααχ.......αααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααχ :lol: :lol: :lol: Τι λέτε? θα ενισχύσουμε την εταιρία?? :lol:
 
@AAKUNZ
...το τηλέφωνο της Γκούτρουν ίσως.... :idea: :lol: :lol:
 
captainjumbo":2lxw225x said:
@AAKUNZ
...το τηλέφωνο της Γκούτρουν ίσως.... :idea: :lol: :lol:

Ξεφεύγουμε από το θέμα καπετάνιε, αλλά αφού με έβαλες σε πειρασμό, θα σου το πω: η Γκούδρουν δε βλέπεται (καμία σχέση με σκανδιναβή θεά), αλλά έχει ιδιότυπο ισλανδικό χιούμορ, μιλά αγγλικά με ισλανδική προφορά (πετάει τους ήχους "Τ" και "Χ" στη μέση των λέξεων), αλλά είναι περιγραφικότατη και έχει εμπειρίες :twisted: από τα ελληνικά νησιά, όπως άλλωστε και κάθε σκανδιναβή που σέβεται τον εαυτό της. Λίγα μαθήματα ισλανδικής προφοράς και ίσως καταλάβεις τα αγγλικά της! Νομίζω επίσης ότι την είδα και στο Travel Channel, στον "Παγκόσμιο Οδοιπόρο" με τον Ίαν Ράιτ, στη φάση που ο Ίαν έχει μπει σε μία μπανιέρα με λάσπη. 99% είναι αυτή...

Για την Icelandexpress δεν έχω άποψη (πέρα του ότι μέχρι πρότινος είχε wet leased αεροπλάνα της Astraeus, ενώ τώρα προτιμά τα MD της JetX) αλλά η Icelandair έχει τις ωραιότερες αεροσυνοδούς που είδα ποτέ μου. Καμία σχέση με την περιπέτειά σου στο Αθήνα-Ελσίνκι!

Αυτά τα ευχάριστα, και συγγνώμη για το off-topic!
 
Παιδάκια με 250ευρωπουλάκια τον Ιούνιο φύγαμε για ΚΕF!! ATH-SFX με EZY και μετά με ICELAND EXPRESS γιά KEF.Τα λεφτά αυτά για ICELAND είναι δώρο!! Το 98 πήγα με FI μέσω LHR και έδωσα γύρω στα 220.000 τότε χιλιάρικα!! Η χώρα είναι άπαιχτη αν και λίγο ακριβούτσικη!! ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΕ ΤΟ μόνοι σας ή και με γυναίκα και θα ΠΑΘΕΤΕ ΠΛΑΚΑ!!
 
Έλεος όμως. Μου @#$%^ τον προγραμματισμό μου... :lol: :twisted: :evil:
Νομίζω ότι είναι ευκαιρία...πάντως.. :idea: ..γιατί με Icelandair έπρεπε πρώτα να βρω ...χορηγό... :lol:
 
Παντως πληροφοριακα δεν ξερω απο τιμες αλλα Icelandair πολυ χλυδα και βεβαια οσο αναφορα στην χωρα Ισλανδια πιστευω για λιγο καιρο ακομη (μεχρι να την παρουν οι πολλοι ευρωπαιοι χαμπαρι) απο τα πιο απιστευτα μερη για διακοπες και βεβαια το καλυτερο μια πτηση VFR απο Ρευκιαβικ στα απομακρυσμενα χωρια της Ισλανδιας.
Τελος μια επισκεψη στο κεντρο υπερατλαντικων πτησεων διπλα απο το ξενοδοχειο Loftleidir ποτε δεν εβλαψε κανενα.
Α! και αν μπορειτε μετα απο αυτο καντε μια επισκεψη ΚΕΠΑΘ στο ελληνικο και συγκρινετε. :roll:
 
Top