Iδιωτικοποίηση περιφερειακών αεροδρομίων (Fraport Greece)

• Thread starter Thread starter SARIDAKIS VASILIS
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.
Πρέπει να είναι αδαής , άσχετος ή απλά εμπαθής κάποιος για να μήν "γνωρίζει" οτι το κύριο έργο της σημερινής ΥΠΑ είναι η παροχή υπηρεσιών αεροναυτιλίας, εκεί δηλαδή που απασχολείται το μεγάλο ποσοστό του δυναμικού της. Ελεγκτές, Ηλεκτρονικοί, τηλεπικοινωνιακοί με υποστήριξη ηλεκτρολόγων, διοικητικών κλπ.. Τοσο στο ΚΕΠΑΘ, στα αεροδρόμια, αλλά και σε βουνοκορφές που υπάρχουν ραντάρ και αναμεταβιβαστικοί σταθμοί λειτουργεί ενα δίκτυο που κάποιοι το δουλεύουν και το συντηρούν...Τα αεροδρόμια απασχολούν - η απασχολούσαν - ενα μιικρό σχετικά ποσοστό υπαλλήλων...
Αν κρίνουμε απο τη μέχρι σήμερα κατάσταση, οι δείκτες ασφαλείας που παρέχονται είναι απο τους καλύτερους, ακόμα και μέσα στην κρίση που περνάμε και πολλά δεν πρέπει να γράφονται !!!

Ρε παιδιά θα μας τρελάνετε δηλαδή! Αν εγώ πουλήσω ένα σπίτι και γράψω ότι είναι επιπλωμένο και ξαφνικά όταν το παραδώσω, δεν έχει έπιπλα, αυτός που υπέγραψε μαζί μου συμβόλαιο, δε θα μου ζητήσει αποζημίωση; Προφανώς και θα ζητήσουν αποζημίωση.

Επίσης, οι υπάλληλοι (γιατί εκτός από αυτούς που λες ότι είναι υπεύθυνοι για την παροχή υπηρεσιών αεροναυτιλίας, υπάρχουν και αρμόδιοι για κάθε αεροδρόμιο) των 14 αεροδρομίων ας δείτε πόσα χρόνια (δεκαετίες) κοντεύετε να τελειώσετε το διάδρομο στο Μακεδονία και πόσα άλλα χρόνια κάνατε για να τελειώσετε το τέρμιναλ στα Χανιά κι αφήστε αυτά τα "σε 5 μήνες κι έχουμε ουρές, ζέστη (τώρα το πάμε στο κρύο μάλλον) και νερά να στάζουν". Η σημερινή κατάσταση είναι αυτή που εσείς αφήσατε! Επίτηδες αφήσατε χάλια κατάσταση για να λέτε ότι η Φράπορτ φταίει που εδώ και 10 χρόνια δεν έχουμε αλλάξει ούτε λάμπα κι ήρθαν αυτοί και δεν κάνουν έργα μέσα στη σεζόν και κοιτάνε την ασφάλεια των αεροδρομίων! Κανένα αεροδρόμιο στον κόσμο δεν κάνει έργα μέσα στην υψηλή σεζόν του!

Η λάμπα προφανώς αναφέρεται για να δούμε ότι ούτε κι ένα κόστος της τάξης των 0,50€ δεν καταφέρατε να απαιτήσετε. Κι αν έφταιγε ο Χ υπουργός που δε σας έδινε 5€ να αγοράστε λάμπες για ποιο λόγο δουλεύατε? Για να γεμίζετε θέσεις?

Η σύμβαση λέει ότι σε βάθος 4ετίας πρέπει να γίνουν τα έργα αναβάθμισης των αεροδρομίων. Αλήθεια ως δημόσιο είχε παραδοθεί κάποιο έργο στην ώρα του? Ο σύντροφος σας, ο κος Σπίρτζης, τους κουνάει το δάχτυλο επειδή αντί για 4 χρόνια δεν τα ολοκλήρωσαν σε 5 μήνες. Ας δει αυτός ποιο έργο παραδόθηκε στην ώρα του...

Αν το καλοκαίρι του 2021 δεν έχουν υλοποιήσει τα master plans που πρέπει να ολοκληρώσουν, εδώ θα είμαστε μαζι να τους κράξουμε και προφανώς ο υπουργός που θα είναι τότε αρμόδιος, θα είναι υποχρεωμένος να τους ζητήσει αποζημίωση ή ακόμη και να τους κηρύξει έκπτωτους.

Αν το καλοκαίρι του 2021 δεν έχουν υλοποιήσει τα master plans που πρέπει να ολοκληρώσουν, εδώ θα είμαστε μαζι να τους κράξουμε και προφανώς ο υπουργός που θα είναι τότε αρμόδιος,
το θεμα ειναι ποιον υπουργο και πια κυβερνηση θα εχουμε το 2021. :)
Ωραιο θεμα, να στε καλα παιδια που μας κανετε και γελαμε :great:
Και εγω πολλες φορες κουταμαρες γραφω ομως αυτο ειναι απο αγνοια.

AirServ":awr4hjk4 said:
Παντως εγω το διασκεδαζω με οσα διαβαζω...Ελεύθερη Αγορά = Η #fraport πήρε τζάμπα κερδοφόρα αεροδρόμια, δεν κάνει τις επενδύσεις που έπρεπε και θα ζητήσει αποζημίωση για τις λάμπες που άλλαξε! Ο Καραμητρος εχει και εσωτερικη πληροφορηση για το που υπαρχουν βλαβες και το οτι ολοι οι ΥΠΑτζηδες ανεξαρτητως φυλλου κατι κανουν...και εχει διαβασει και ολη την συμβαση παραδοσης... Τετοιο εμμισθο τρολ δεν εχω ξαναμαπετυχει.... Δεν μας λες και για τα εξοπλιστικα του Ακη τιποτα; Ποσα εκ.€ φυγαν σε παραπλευρα καναλια; Για τις σχεσεις Μητσοτακηδων - Siemens ; Για το αν το ΚΚΕ πληρωνει με κουπονια; Ελα κατι θα ξερεις...
Τέτοιο άμισθο κακομοίρη υποστηρικτή αλλότριων συμφερόντων δεν έχω ξαναπετύχει! Σοβαρά τώρα, ακομα κλαις τον πεθαμένο (κρατική Olympic handling) που δεν έγινες και εσυ δημόσιος υπάλληλος και με τη βούλα να καμαρώνουν οι δικοί σου στη γειτονιά?

Η Φραπορτ πήρε τσάμπα τα αεροδρόμια γράφεις σε τιμη τετραπλάσια απο όση έλεγε ο Αλεβιζατος πως αποκλείεται να έπιαναν?
Και γράφεις και για τον Ακη που το κόμμα που ψήφισες αποφυλάκισε και αυτός δηλώνει πλέον φανατικός υποστηρικτής του?
Και εγκαλείς ποιον για μίζες στα εξοπλιστικά εσύ ο κρατιστής?
Για ρώτα καλύτερα την Τσοχατζοπουλική πτέρυγα του ΠΑΣΟΚ που πήγε σύσσωμη στο ΣΥΡΙΖΑ.

Γράφεις και για SIEMENS όταν η κυβερνησάρα μας εχει ξεσκιστεί να της αναθέτει νεες συμβάσεις?
Γράφεις και για το ΚΚΕ και τους απολυμένους του?
Μα πόση τρικυμιά εν κρανίο πια? Βρε μπας και σου έσκασε στο κεφάλι καμιά 30κιλη βαλίτσα και σου μείνε το... χούι αυτό?
:with:

Η παραχώρηση των Αεροδρομίων δεν έγινε σαν μια απλή πώληση οικίας, ποιος πάει να τρελάνει ποιον δηλαδή! :)

Υπάλληλοι της Φραπόρτ, ή υπάλληλοι άλλων εταιρειών για λογαριασμό της Φραπόρτ, φιλοξενήθηκαν σε όλα τα παραχωρηθέντα Αεροδρόμια για πολλούς μήνες ΠΡΙΝ την παραχώρηση, με σκοπό να καταγράψουν την υπάρχουσα προς παράδοση κατάσταση* και υποδομή**.
Είχαν καταγράψει λοιπόν με barcode, μέχρι και... τα κάδρα στους τοίχους, τις παραμονές της παραχώρησης έλεγξαν αν τα παραδιδόμενα είναι ίδια με τα καταγραφόμενα και υπέγραψαν τα πρωτόκολλα παράδοσης - παραλαβής. Μέσα στις λίστες, υπήρχαν εργαλεία και γενικά κάθε υλικό και αντικείμενο υπήρχε μέσα στους προς παραχώρηση χώρους.

**Υποδομή = πόσες λάμπες έχει ο Αεροσταθμός;
* Κατάσταση = πόσες από τις λάμπες είναι καμένες;

Μήπως θέλουν να πληρώσει το δημόσιο και τις λάμπες που έχουν καεί από τον Απρίλιο και μετά δηλαδή; :thx: :lol: :banana:

Αρα οι 12,000 λάμπες κάηκαν απο τον Απρίλιο και μετα λες?
Γιατι οι Φραπορτ λέει πως ηταν καμένες στη παραλαβή.
Αρα θα βγει οσονούπω ανακοίνωση του Υπουργείου και της ΥΠΑ που θα αναφέρει αναλυτικά πως δεν υπήρχαν οι αναφερόμενες ζημιές και βλάβες και πως η ΦΡΑΠΟΡΤ λεει ψέμματα με βάση τις απογραφές που καναν πριν την παράδοση παραλαβή.
Ηδη έπρεπε να ειχε γίνει αυτό!
Αντίθετα επικρατεί ακρα του τάφου σιωπή...

Και συντονιστείτε λιγο σύντροφοι, ο ένας λεει πως τις άφηναν καμένες γιατί δεν είχαν άλλες στην αποθήκη να τις αντικαταστήσουν και εσυ πως τις έκαψε η Φραπόρτ απο τον Απρίλιο! Για το καλο της παράταξης ρε παιδί μου λιγο συντονισμός στη κομματική γραμμή...

Καραμήτρε, έγραψα ότι θεωρώ πως τις καμένες λάμπες τις παρέλαβαν καμένες και το ήξεραν στην παραλαβή.

Αρα το ίδιο με τη Φραποορτ λες για την κατάσταση που ηταν τα αεροδρόμια.
Η συζήτηση μας είναι για ποιο λόγο ηταν τα αεροδρόμια σε αυτή τη κατάσταση!

Καραμήτρος Air":i30z404s said:
AirServ":i30z404s said:
Παντως εγω το διασκεδαζω με οσα διαβαζω...Ελεύθερη Αγορά = Η #fraport πήρε τζάμπα κερδοφόρα αεροδρόμια, δεν κάνει τις επενδύσεις που έπρεπε και θα ζητήσει αποζημίωση για τις λάμπες που άλλαξε! Ο Καραμητρος εχει και εσωτερικη πληροφορηση για το που υπαρχουν βλαβες και το οτι ολοι οι ΥΠΑτζηδες ανεξαρτητως φυλλου κατι κανουν...και εχει διαβασει και ολη την συμβαση παραδοσης... Τετοιο εμμισθο τρολ δεν εχω ξαναμαπετυχει.... Δεν μας λες και για τα εξοπλιστικα του Ακη τιποτα; Ποσα εκ.€ φυγαν σε παραπλευρα καναλια; Για τις σχεσεις Μητσοτακηδων - Siemens ; Για το αν το ΚΚΕ πληρωνει με κουπονια; Ελα κατι θα ξερεις...
Τέτοιο άμισθο κακομοίρη υποστηρικτή αλλότριων συμφερόντων δεν έχω ξαναπετύχει! Σοβαρά τώρα, ακομα κλαις τον πεθαμένο (κρατική Olympic handling) που δεν έγινες και εσυ δημόσιος υπάλληλος και με τη βούλα να καμαρώνουν οι δικοί σου στη γειτονιά?

Η Φραπορτ πήρε τσάμπα τα αεροδρόμια γράφεις σε τιμη τετραπλάσια απο όση έλεγε ο Αλεβιζατος πως αποκλείεται να έπιαναν?
Και γράφεις και για τον Ακη που το κόμμα που ψήφισες αποφυλάκισε και αυτός δηλώνει πλέον φανατικός υποστηρικτής του?
Και εγκαλείς ποιον για μίζες στα εξοπλιστικά εσύ ο κρατιστής?
Για ρώτα καλύτερα την Τσοχατζοπουλική πτέρυγα του ΠΑΣΟΚ που πήγε σύσσωμη στο ΣΥΡΙΖΑ.

Γράφεις και για SIEMENS όταν η κυβερνησάρα μας εχει ξεσκιστεί να της αναθέτει νεες συμβάσεις?
Γράφεις και για το ΚΚΕ και τους απολυμένους του?
Μα πόση τρικυμιά εν κρανίο πια? Βρε μπας και σου έσκασε στο κεφάλι καμιά 30κιλη βαλίτσα και σου μείνε το... χούι αυτό?
:with:
Ουτε εργολαβια να ειχες αναλαβει...Δεν διαφερεις σε τιποτα απο κατι τρολλ του twitter..Μην νομιζεις οτι δεν διαβαζω τις αναρτησεις σου στο παρων νημα.. Οχι αγαπητε μου..δεν εχω το μικροβιο του δημ.τομεα... Μια χαρα ειμαι στον ιδιωτικο οπως ειμαι τωρα...Μαλλον εσυ που δεν μπηκες για αγνωστους λογους καταφερεσαι επι δικαιων και αδικων...Αντε τωρα να παρεις τα 750 και να ετοιμασεις αυριο τα ριπορτ σου για αυτον που τα γραφεις και να δειξεις καποιο εργο..Το μηνιατικο σου βγαζω τωρα...

Λοιπόν Καραμήτρε, αν θέλεις να έχει πραγματικά νόημα η συζήτηση, σταματάς να βάζεις λόγια στο... πληκτρολόγιο μου οκ; 8)

Τα Αεροδρόμια ήταν σε μια Α κατάσταση με ορισμένες Β ελλείψεις ( διαπιστωμένες).

Τα Α και Β γνωστοποιήθηκαν στην φραπόρτ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ, όχι μόνο μέσω της ΥΠΑ αλλά κυρίως μέσω των υπαλλήλων της εταιρείας που κυκλοφορούσαν μέσα στα Αεροδρόμια για μήνες ( ίσως και περισσότερο από έτος) κάνοντας ακριβώς αυτή τη δουλειά ( λογικότατη και σωστή κίνηση επιχειρηματικά κατά τα άλλα).

Σήμερα σου λέει ότι επειδή τον Απρίλη παραλάβαμε το Α και το Β, ζητάμε αποζημίωση.

Οι λόγοι για τους οποίους τα Αεροδρόμια ήταν σε αυτή την κατάσταση, είναι χιλιοειπωμένοι και γνωστοί, στα έχει γράψει πριν άλλος... σύντροφος :great: :lol:

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.