Για τα τηλέφωνα, πιστεύω οτι δεν μπορεί να μήν υπάρχει ΚΑΝΕΝΑΣ τρόπος απευθείας επικοινωνίας με το αεροδρόμιο, αφού όπως γράφτηκε απο άλλον φίλο, και στο email που τους έστειλε για να κανουν καποιε ςδιορθώσεις σε λάθη, τον "έγραψαν" κανονικά.... αρα αυττό δεν είναι "προνόμιο" της ΥΠΑ
Γραφείο πληροφοριών υπήρχε και λειτουργουσε πρίν περίπου 10 χρόνια στον Καποδίστρια, όταν στελεχωνόταν με 4-5 εποχιακούς υπαλληλους που εκανε σύμβαση η ΥΠΑ.. το αεροδρόμιο είχε ΜΙΑ ( 1) υπάλληλο αυτής της ειδικότητας. τα τελευταία χρόνια, η πολιτεία αρνήθηκε να προσλαμβάνει εποχιακούς, οπότε το αεροδόμιο έμεινε με την μια υπάλληλο, που ώς γνωστόν δουλέυει οκτάωρο και πενθήμερο και υπερωρίες ή κατά τον gladiator, κανει κοπάνες ...Η λέξη λοιπόν "εργαζόμενους των πληροφοριών" δεν στέκει, αγαπητέ jj_lgkr, που νομίζω οτι το γνώριζες έτσι και αλλιώς, αλλά χάριν δημιουργίας εντυπώσεων σου ξέφυγε !!
Το θέμα του γραφείου πληροφοριών ήταν ένα απο τα παράπονα των παραγόντων, όπως έχω ξαναγράψει... υπολειτουργούσε διαρκώς, δεν ήταν ανοικτό για να δίνει πληροφορίες στους επιβάτες, παρα μόνο έβαζε στοιχεία στα FIDS -με τη βοήθεια των υπαλλήλων των grοund handling - και απαντούσε στα τηλέφωνα όταν η υπάλληλος ήταν εκεί.. Σήμερα, που ιδιωτική εταιρεία με εμπειρία κλπ κλπ λειτουργεί το αεροδρόμιο, γιατί επελεξε να μην στελεχώσει αυτό το γραφείο, αφού ολοι μας εδώ συμφωνούμε οτι είναι ένα σοβαρό στοιχείο παροχής υπηρεσιών μέσα και έξω απο το α/δ ?? Οσον αφορά Website επι εποχής ΥΠΑ, αγαπητοί φίλοι, πώς να λειτουργήσει ενα τέτοιο site και να είναι ωφέλιμο χωρίς να στελεχώνεται με κόσμο... μια υπάλληλος, θα μπορούσε να υποστηρίξει τη λειτουργία του ? υπόψη οτι σε αυτό τον τομέα υπάρχουν και αστικές ευθύνες, αν δηλαδή κάποιος χάσει πτήση, λόγω λανθασμένων στοιχείων, σε τρέχει στα δικαστήρια !! καλύτερα λοιπόν να μην έχει παρά να δίνει λανθασμένες ή καθόλου πληροφορίες !!
Η δική μου ερμηνεία εχει να κάνει με την εταιρεία να περιορίζει όσο περισσότερο γίνεται τα έξοδα, να μην βάζει δηλαδή λεφτά απο την τσέπη της σήμερα ( γιατί απλά δεν έχει) και με τον καιρό που αρχίζει να εισπράττει έσοδα θα κανει και έξοδα ... αν είχε ίδια κεφάλαια, θα είχε ήδη παραγγείλει καινούργια- πρόσθετα κλιματιστικά και θα τα είχε τοποθετήσει στις 12 Απριλίου, αν ήθελε !!!