IFE στην Aegean?

• Thread starter Thread starter giorgosster
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας

giorgosster

Νέο μέλος (Tourist)
Αγαπημένη αεροπορική εταιρεία (ICAO Code)
CPA
Πλησιέστερο αεροδρόμιο (ICAO Code)
LGTS
πεταω στις 30/12 SKG-MAD via ATH (a3101-A3688 και ηθελα να ρωτησω αν καποιος ξερει τι προβαλλει η A3 sto IFE της, γιατι μου φενεται παραξενο αφου προβαλλει ταινιες προς LHR και CDG να μην δειχνει προς μαδριτη (3h45 μονο με τον χαρτη δε βγαινουν :evil: )
ευχαριστω!

πρωτο μου post :banana: :banana: :banana:

Τον Απριλη παντως που εκανα εγω το ATH-MAD-ATH με A3, δεν ειχε προβολή ταινιας.
Δεν ξερω αν εχει αλλαξει κατι απο τοτε...

ας ελπισουμε πως αλλαξε :thx:

8 Νοέμβρη στο ATH-MAD και 13 Νοέμβρη στο MAD-ATH δεν υπήρχε IFE.
giorgosster":67giisrm said:
...3h45 μονο με τον χαρτη δε βγαινουν :evil: ...
Στο ATH-MAD κάναμε 4h20 (μόνο με χάρτη).

Η Ισπανία δε θεωρείται γκλάμουρ.......
Ζώα! :evil:

Μπα! Τίποτε δεν άλλαξε...κανα mp3 player και κανά περιοδικό και βιβλίο είναι απαραίτητα...

In flight system entertainment LGAV-LFPG

Καλημέρα σε όλους σας,

Ήθελα να σας κάνω μια ερώτηση. Είναι αρκετά χρόνια που πετάω με την Αιγαίο απο Αθήνα Παρίσι και πάντα έβαζαν μια ωραία ταινιούλα στο ταξίδι αυτό. Χθές όμως μετά από 6 μήνες περίπου έκανα πάλι την ίδια διαδρομή και προς μεγάλη μου έκπληξη η ταινία πουθενά. Κοίταξα στο βιβλίο και το μόνο που είδα ήταν ότι πλέον ταινίες προβάλονται στη διαδρομή Αθήνα Λονδίνο. Γιατί;;; Θέλω να πώ χρόνος υπάρχει, το ταχίδι είναι 3 ώρες και... Ξέρει κανείς το λόγο που αποφάσισαν να σταματήσουν την προβολή ταινιών απο Αθήνα Παρίσι;

Ευχαριστώ για το χρόνο σας. Να είστε καλά.

Re: In flight system entertainment LGAV-LFPG

Είναι καθαρά θέμα κόστους. Η εταιρεία εδώ και κάποιο χρονικό διάστημα έχει προβεί σε κινήσεις μείωσης κάποιων λειτουργικών εξόδων. Και οι ταινίες είναι ένα απο αυτά!

Ούτως ή άλλως ποτέ δεν είχαν IFE για όλους τους προορισμούς. Απ' ότι θυμάμαι, πέραν του Λονδίνου έβαζαν μόνο στις πτήσεις από/προς Παρίσι και Βρυξέλλες.

Πολλά πράγματα έχουν διαχρονικά κοπεί στα αεροπορικά ταξίδια. Π.Χ. οι εφημερίδες, τα γεύματα, το I.F.E. κ.ά. Και την στιγμή που η Ryanair μελετάει να καταργηθούν ακόμα και τα... καθίσματα και να ταξιδεύεις όρθιος, τότε έχουμε να δούμε πολλές περικοπές ακόμα.