IndiGo Air (6Ε) στην Αθήνα.

• Thread starter Thread starter AirNamibia
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Ανυπομονώ να δω τη στυλιστική επιλογή-statement της κυρίας Παπαδοπούλου στην υποδοχή. Ελπίζω κανένα σάρι.

Από το επίσημο κανάλι της εταιρείας η πρώτη προσγείωση του Α321XLR της στην Αθήνα.
Φαντάζομαι στην Αιγαίου θα παίζει και μουσική όταν με το καλό και άμα έρθει το δικό της XLR το FERTO του ακύλα λόγω eurovision που με μεγάλη προσμονή ταιριάζει στη περίπτωση που XLR ακούμε και XLR δεν βλέπουμε.

Last edited:
Σχετικό λίγο με το θέμα αλλά είναι δυνατόν το αεροδρόμιο να χρησιμοποιεί για τη Μουμπάι την παρωχημένη και κατηργημένη από το 95 αποικιοκρατική ονομασία «Βομβάη»;

Απορώ πώς οι Ινδοί δε τους είπαν τίποτα που οριακά ετοιμάζονται να μετονομάσουν τη χώρα σε Bharat που είναι η ινδική ονομασία

Attachments

• IMG_5861.jpeg
    IMG_5861.jpeg
    93,5 KB · Προβολές: 14
Και από το 1930 η Κωνσταντινούπολη έχει άλλο όνομα....άσχετο

Ανόμοια περίπτωση..

Ειλικρινά πάντως αν ποτέ υπάρξει πτήση για SFO ικανούς τους έχω να το γράψουν «Άγιος Φραγκίσκος»

Καλές οι φανφάρες αλλά ας περιμένουμε να δούμε πόσο θα πιάσει και τι LF θα έχει.

Απορώ πώς οι Ινδοί δε τους είπαν τίποτα που οριακά ετοιμάζονται να μετονομάσουν τη χώρα σε Bharat που είναι η ινδική ονομασία
To πιο πιθανό είναι ότι δεν ξέρουν να διαβάζουν ελληνικά :)

Όπως και να έχει, νομίζω ότι το Βομβάη είναι ονομασία με πολύ συχνή χρήση στα ελληνικά και αυτό είναι που μετράει. Ο καθένας ορίζει τα της γλώσσας του και το ανάλογο παράδειγμα είναι ίσως οι γείτονες που θέλουν να ονομάζονται Turkiye αλλά δεν έχουν συγκινηθεί και πάρα πολλοί εκτός Τουρκίγιας ή εμείς με το Ελλάς/Hellas που μας αποκαλούν μόνο οι Σκανδιναβοί απ'οσα έχω ακούσει.