Internet booking Sites

• Thread starter Thread starter milou
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Mια από τα ίδια.
Θέλω να το δω. :p

Απο ότι μπόρεσα να δω, η Aeromexico χρησιμοποιεί το Sabre οπότε δες αν μπορείς να εντοπίσεις τη κράτηση σου στο www.virtuallythere.com .

Άψογος, τις βρήκα τις πτήσεις.
Ευχαριστώ. :great:

Μήπως ξέρεις και αν μπορώ να προσθέσω τα μίλια στο Flying Blue;
Στο airtickets.gr μου έδωσε δυνατότητα να τα προσθέσω μόνο στο πρόγραμμα της Aeromexico... :|
Eνώ την ίδια ημέρα που έκλεισα και την πτήση για Νέα Υόρκη με Delta, πάλι στο airtickets.gr, μου εμφάνισε τη δυνατότητα να βάλω το Blue. Και ΟΚ, το εισιτήριο για Νέα Υόρκη είναι Air France, αλλά μου έδωσε τη δυνατότητα για αυτήν την πτήση να επιλέξω μεταξύ των προγραμμάτων ένα σωρό αεροπορικών, υποθέτω και της Aeromexico.

Καλησπέρα.
Στο www.checkmytrip.com έχω δει αρκετές πτήσεις για φίλους αλλά και της Aegean. Ήθελα να ρωτήσω να ξέρετε που μπορεί να δει κανείς για κρατήσεις της FR;

καλησπερα εκτος απο το trivago και το hotelcombined.com
υπαρχει καποιο αλλο καλο site συγκρισης τιμων ξενοδοχειων?γενικα ποιο site ειναι πιο φθηνο για ξενοδοχειο ?ευχαριστω

Re: Γενικές (αεροπορικές) απορίες !!!

Γεια σας, θα ήθελα να ρωτήσω κάτι. Αν αγοράσω εισιτήριο μέσω κάποιας ηλεκτρονικής σελίδας (π.χ. airfasttickets) από Μασσαλία για Βαρκελώνη υπάρχει κάποια συγκεκριμένη διαδικασία που θα πρέπει να ακολουθήσω για να παραλάβω τα εισιτήρια; Γενικότερα θα ακολουθήσω την ίδια διαδικασία με το αν έκλεινα ένα εισιτήριο από Ελλάδα για εξωτερικό; Γιατί σε αυτή την θα κλείσω ένα εισιτήριο από την Ελλάδα για δυο χώρες του εξωτερικού.. Ευχαριστώ πολύ.

H ίδια διαδικασία είναι και στις δύο περιπτώσεις.

Πρόβλημα με την Air Fast tickets (;)

Η ΙΑΤΑ διέκοψε τις εργασίες της Airfasttickets στην Αγγλία.Εδώ δεν ξέρουμε ακόμα αν επηρεάζονται οι πωλήσεις/αγορές των εισιτηρίων.

Re: Πρόβλημα με την Air Fast tickets (;)

Η απαγόρευση περιλαμβάνει και την Ελλάδα. Περισσότερες πληροφορίες στο άρθρο της euro2day.

Η ΙΑΤΑ ενημέρωσε μέσω επιστολής τις αεροπορικές εταιρείες προσθέτοντας πως η απαγόρευση επιβάλλεται και για τα γραφεία της airfasttickets που λειτουργούν στην Ελλάδα και τη Γερμανία, καθώς ανήκουν στην ίδια εταιρεία.

Re: Πρόβλημα με την Air Fast tickets (;)

Πριν λίγες ημέρες είχε προσφορά με -20 ευρώ σε κάθε εισιτήριο...Μπορεί να ήταν κάποια τελευταία "αρπαχτή" πριν κλείσει...Ύποπτα...