Internet εν πτήση... εσείς τι λέτε;;;

• Thread starter Thread starter Akis
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας

Θα δίνατε EUR 25,27 για ιντερνετ στον αέρα???

• ΝΑΙ, ΣΙΓΟΥΡΑ

Votes: 1 20,0%
  • ΝΑΙ, ΑΝ ΉΤΑΝ ΠΙΟ ΦΤΗΝΟ

Votes: 1 20,0%
  • ΟΧΙ

Votes: 3 60,0%
  • ΔΕΝ ΞΕΡΩ / ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΩ

Votes: 0 0,0%

• Total voters
    5
captainjumbo":1nyujdrs said:
ÐÜåé ôo internet over the sky áðü ôçí Lufthansa. Ç åôáéñßá áíáêïßíùóç üôé áðü 31 Äåê. 06 äåí èá ðñïóöÝñåé ðëÝïí ôçí óõãêåêñéìÝíç õðçñåóßá. Ï ëüãïò åßíáé üôé ç Boeing óôáìáôÜåé ôçí õðçñåóßá Connexion.

E öõóéêÜ. Ìå ôÝôïéá ôñåëÞ æÞôçóç...ðþò íá ìçí ôçí óôáìáôÞóåé... :roll: Ðïëý êáêü marketing êáé áðü ôçí LH.

Ôï éäéï êáé ç Scandinavian .Áëëá íïìéæù ïôé ç SAS óôáìáôáåé ôçí ðåñåôåñù åíóùìáôùóç ôåôïéáò õðåñåóéáò óå ðåñéóóïôåñá áåñïóêáöç ï÷é ïôé ôçí óôáìáôáåé ôåëéïò :roll:

connie":33gexoor said:
Εγω δε θα τα εδινα.
Η πτηση ειναι απολαυση,δε θα την εχανα χαζευοντας στο internet.

Εχω κολλησει με τις στρογγυλοποιησεις:

Οσοι εχουμε ψηφησει ειμαστε το 98% αυτων που εχουμε ψηφισει "Go figure" που λενε και οι Αγγλοι!

Είδα αργά το συγκεκριμένο τοπικ.
Για να δώσω μια πιθανή εξήγηση στην απορία σου, το ποσοστό που αναγράφει δίπλα δεν κάνει στρογγυλοποίηση στον πλησιέστερο ακέραιο αριθμό, αλλά "κόβει" τα δεκαδικά κρατώντας το απόλυτο νούμερο. Για παράδειγμα αυτή τη στιγμή και αφού ψήφισα κι εγώ, 13 από τους 42 λένε "ναι αν ήταν πιο φθηνό", το οποίο μεταφράζεται σε ποσοστό 30,95%. Το ποσοστό που αναφέρει δίπλα όμως είναι 30%.

Όσο για το σχόλιο, η πτήση είναι όντως απόλαυση αλλά σε 12 ώρες πτήση πόσο πια να απολαύσεις τα υπερωκεάνια συννεφάκια;