IONIAN AIRLINES

• Thread starter Thread starter greg
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Η Ionian έχει δημοσιεύσει αγγελία που ζητά αεροσυνοδούς και ο υπεύθυνος της κ. Μέριανος δεσμεύεται πως η εταιρεία λειτουργεί κανονικά και περιμένει λέει τώρα άδεια για να εκτελέσει δρομολόγια γιατί τον ταλαιπωρεί η πολιτική αεροπορία. Η εταιρεία δεν έχει ιστοσελίδα, ο πάροχος στο e-mail που δίνει για αποστολή βιογραφικών είναι το yahoo, στο διαδίκτυο δεν υπάρχουν πληροφορίες για την εταιρεία - φάντασμα και εδώ που έριξα μια ματιά η εταιρεία έχει να σχολιαστεί από το 07 και είναι καταχωρημένη στις κλειστές εταιρείες. Γνωρίζετε τίποτα πάνω στο τι ισχύει σήμερα;

"Ξεθάβω" το νήμα για να σας πληροφορίσω ότι δυστυχώς ο εν λόγω κύριος (τον οποίον είχα γνωρίσει πριν κάποια χρόνια) είναι τουλάχιστον...αερολόγος.
Δεν έχει καμία σχέση με αεροπορικά θέματα, πέρα από το χόμπι του να κάνει...τη ζωή δύσκολη σε αρμοδίους στο αερδρόμιο της Κέρκυρας. Χαρτιά με το όνομα ΙΟΝΙΑΝ δεν υπάρχουν πουθενά στην ΥΠΑ, και προσωπικά πιστεύω ότι ούτε θα υπάρξουν στο μέλλον. Χαρακτηριστικά να σας πω ότι το τελευταίο του ...κόλπο ήταν ερώτηση (μέσω του ΛΑΟΣ στη Βουλή) γιατί δεν έχει γίνει επιμήκυνση του "αεροδιαδρόμου" :with: της Κέρκυρας, καθώς (έλεγε ο ίδιος) οι επιβάτες κατά την απογείωση Β767 και TRISTAR ( :!: :!: :!: ) βλέπουν το χάρο με τα μάτια τους. Τι να πω, ίσως χρειάζεται το έξτρα Takeoff Distance γιατί τα 747 του θα φεύγουν με πολλά καύσιμα για μακρινούς τόπους, και γεμάτα Κερκυραίους τουρίστες. :lol:

Μια μικρή Χριστουγεννιάτικη ιστορία:Ο κύριος που λέτε όταν τον γνώρισα και αφού του είχα περιγράψει ένα ταξίδι μου στη Νότιο Αφρική, άρχισε να μου περιγράφει πώς πριν πολλά χρόνια, όταν ήταν πιλότος (δε μου είπε δυστυχώς σε ποια εταιρία) και πέταγε στο πίσω jumpseat ενός 747 της South African, είχε πιλοτάρει σε αναγκαστική προσγείωση το 747, αφου λιποθύμισε ο ένας πιλότος, και μάλιστα σε διάδρομο από χαλίκι! Συνέχισε μάλιστα να μου περιγράφει πώς σε αυτό το ημι-εγκαταλλελημένο airstrip στη μέση της Κεντρο-Δυτικής Αφρικής μετέφεραν καύσιμο απο βαρέλια στα φτερά του αεροσκάφους με χειροκίνητη τρόμπα...

Χρόνια Πολλά! :laola:

Ξεθάβω κι εγώ μιάς και χαζεύοντας τη φατσοσελίδα της MAV έπεσα σε πόστ του συγκεκριμένου κυρίου όπου αναφέρει
Γειά σας, είμαι ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της IONIAN AIRLINES LTD και διαθέτω πτητικό προγραμματισμό για επτά αεροπλάνα....!! Εάν σας ενδιαφέρει η πρόταση, παρακαλώ ενημερώστε με και στο georgios.merianos@yahoo.com Σας ευχαριστώ.............!!!