Υποτροφιες Πιλοτων Aegean

• Thread starter Thread starter Mitsos320
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Νομίζω πώς τα χρόνια που είσαι υποχρεωμένος να μείνεις στην εταιρεία δεν έχουν να κάνουν με τα 25.000, αλλά με τα υπόλοιπα που βάζει η εταιρεία

Καλησπέρα , θα ήθελα να κάνω μερικές ερωτήσεις για το πρόγραμμα υποτροφιών εκπαίδευσης πιλότων που προσφέρει η aegean , αν γίνεται να μου απαντήσει κάποιος/α που έλαβε μέρος παλαιότερα στο πρόγραμμα , ή κάποιος/α που να γνωρίζει περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα.

Αρχικά, θα ήθελα να ρωτήσω ποσά χρόνια είναι υποχρεωμένος (με βάση το συμβόλαιο) ο υποψήφιος (πλέον εκπαιδευόμενος) να παραμείνει στην aegean , αφού τελειώσει η εκπαίδευση , και εάν ο χρόνος αυτός εξαρτάται απο το εαν ο υποψήφιος πληρώσει απευθείας ή με δάνειο, τις 25000 που αναφέρονται στους όρους και προϋποθέσεις συμμετοχής , ή απο κάποιο άλλο παράγοντα.

Θα ήθελα επίσης να ρωτήσω εάν γίνονται απορρίψεις αιτημάτων (λόγω π.χ αδύναμου/κακού βιογραφικού, χαμηλού βαθμού απολυτηρίου) ή αν όλοι οι υποψήφιοι θα κληθούν για συνέντευξη και αξιολόγηση ανεξαρτήτος των λόγων που ανέφερα προηγουμένως.
Και τέλος, εάν κάποιος δέν έχει πτυχίο πανεπιστημίου , ή στην περίπτωση που κάποιος είναι φοιτητής πανεπιστημίου , αξίζει να κάνει άιτηση;

Σας ευχαριστώ για τον χρόνο σας.

Καλησπέρα και καλή χρονιά από εμένα, γνωρίζει κάποιος να μου απαντήσει ποια χρόνια λήγει το τριετές πρόγραμμα των υποτροφιών; Όπως επίσης αν μετά από αυτό το πρόγραμμα υπάρξει σύντομα και άλλο; ευχαριστώ

Υπαρχει καποιος που να περασε φετος απο επιλογη για τις "υποτροφιες" να μας δωσει μερικες πληροφοριες για την εμπειρια?

Καλησπέρα σας, υπάρχει κάποιος που να γνωρίζει που μπορούμε να κάνουμε εξάσκηση για το Pilot Aptitude Test που βρίσκεται στην πρώτη φάση της υποτροφίας; Οποιοδήποτε tip καλοδεχούμενο. Ευχαριστώ πολύ!

Καλησπέρα , εγώ έχω στείλει mail με επιτυχημένη αίτηση παρόλα αυτά δεν μου έστειλαν κάποιο καινούργιο . Εσάς σας ήρθε τίποτα ή έχουμε κάποιο νέο;;

Last edited by a moderator:
Καλησπέρα σας, έχει λάβει κάποιος αποτελέσματα της πρώτης φάσης και ενημέρωση για την δεύτερη;