Ιπτάμενο προσωπικό Ellinair

• Thread starter Thread starter marinaki2100
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Re: Ellinair

Ναι ναι εκεί είναι. Ξέρει κανείς πως πάμε με λεωφορείο από Όλγας με Μαρτίου?

Καλησπέρα σας, θα μπορούσε να μας πει κάποιος/α που έχει περάσει από την πρώτη φάση της συνέντευξης για την Ellinair τι περίπου περιλαμβάνει; Όχι τι ερωτήσεις κάνουν, εάν κάνουν, αλλά τι ακριβώς συμπεριλαμβάνει η διαδικασία της πρώτης συνέντευξης. Μια κοπέλα αναφέρει 1-2 ερωτήσεις γενικές. Αυτό θα γίνει face to face με ένα άτομο τη φορά ή σε ομάδες; Γενικά, ό,τι πληροφορία υπάρχει ας μας πει κάποιος που το πέρασε (έχω διαβάσει για την Aegean στο forum και ίσως δεν είναι ίδια η διαδικασία). Ευχαριστώ

Kalispera se olous.!! Hthela na kanw mia erwthsh. Egw kserw agglika na sunennooumai wstoso edw kai duo xronia kanw mathimata rwsikwn alla den ta milaw kala... Yparxei periptwsh na kanoun sunenteuksi sta rwsika? Yparxei kapoios pou na to gnwrizei auto?

Συνήθως ρωτάνε κάποια πράγματα στα ελληνικά και κάποια στα αγγλικά. Αν έχεις δηλώσει και κάποια άλλη γλώσσα π.χ. ρωσικά ή γερμανικά συνήθως κάνουν και μια ερώτηση και στις άλλες γλώσσες. Απ ότι μου έχουν πει τουλάχιστον. Δε γνωρίζω αν ισχύει όντως...

Όσοι θα πάτε στη συνέντευξη παιδιά έχετε προϋπηρεσία;;;

Καλησπέρα σε όλους! Έχω μία απορία! Εγώ κάνω μαθήματα ρωσικών εδώ και δύο χρόνια όμως δεν ξέρω να μιλάω και πολύ καλά υπάρχει περίπτωση να με ρωτήσουν στα ρωσικά? Η αλήθεια είναι ότι έχω πτυχίο ρωσικής φιλολογίας αλλά δεν ξέρω την γλώσσα πολύ καλά! Ο λόγος είναι ότι δεν μάθαμε και πολλά στο πανεπιστήμιο, ότι κάναμε από μόνοι μας ή από ιδιαίτερα! ! Ελληνικά πανεπιστήμια! Τι γίνεται σε αυτήν τη περίπτωση??

Η εταιρία είναι ελληνική όχι ρωσική οπότε γιατί όλη αυτή η αναστάτωση ; Μόνο για τη βάση της Μόσχας ζητούσε η εταιρία άπταιστα ρωσικά όχι για βάση σε ελληνικές πόλεις. Πιστεύω ένα ικανοποιητικό επίπεδο γνώσης της ρωσικής γλώσσας είναι αρκετό από την στιγμή που η πρώτη γλώσσα που μετράει είναι τα αγγλικά

Κορίτσια μου καλησπέρα. Εμένα τελικά με πήρανε προχθές και σήμερα το πρωί πήγα για συνέντευξη. Θα ξεκινήσω λέγοντας ότι όσο περίμενα την σειρά μου πολλά κορίτσια έρχονταν και έφευγαν οπότε φανταστείτε ο ανταγωνισμός μεγάλος το οποίο είναι το μόνο πράγμα πλέον που με αγχώνει. Λοιπόν η συνέντευξη κράτησε 4-5 λεπτά. Μου μιλούσαν καθόλην τη διάρκεια στα αγγλικά λογικά για να δουν αν έχω την ευχέρεια λόγου και επίσης επειδή είχα γράψει ότι γνωρίζω και ρώσικα μου έκαναν και 2-3 ερωτήσεις στα ρώσικα. Οπότε κορίτσια μου να είστε προετοιμασμένες ότι θα ελέγξουν κατά πόσο καλά ή όχι γνωρίζετε τη γλώσσα που δηλώσατε. Επίσης η συνέντευξη γίνεται τετ α τετ και όχι ομαδικά. Για κάποιο λόγο με έβαλαν να συμπληρώσω ένα ερωτηματολόγιο-βιογραφικό στα αγγλικά. Δεν μπορώ να καταλάβω που αποσκοπούσε όλο αυτό από την στιγμή που κρατούσα και παρέδωσα ήδη το βιογραφικό μου. Αν ξέρει καμία ας μου πει. Στο τέλος της συνέντευξης το γυρίσανε στα ελληνικά για να με πληροφορήσουν ότι θα λάβω απάντηση μέσα στις επόμενες 15 μέρες αν πέρασα και όλες τις υπόλοιπες πληροφορίες όπως εκπαίδευση, μισθός κλπ. Αν δεν με πάρουν σημαίνει ότι δεν πέρασα. Αυτή ήταν λοιπόν η εμπειρία μου κορίτσια με την συνέντευξη και ελπίζω να σας βοηθήσει να προετοιμαστείτε για την δικιά σας. Μια φιλική συμβουλή μην αγχωθείτε και δείξτε τον επικοινωνιακό σας εαυτό γιατί μετράει.

AmaliaLed μπορείς να μας πεις μήπως για την ενδυμασία; τι φόρεσες εσύ στην συνέντευξη και γενικότερα και οι υπόλοιπες κοπέλες που ήταν εκει; τελικά το παντελόνι επιτρέπεται ή μονο φούστα;; Δεν μας ενημέρωσαν για συγκεκριμένα ρουχα. Επίσης για τα μαλλια ήθελαν κάτι συγκεκριμένο; Γιατί γνωρίζω στην aegean τους ζητάνε μαζεμένα μόνο. Ευχαριστω :)

Αν δε σε πειράζει μπορείς να μας πεις τι σε ρώτησαν στα ρώσικα; Για να δούμε τι επίπεδο ζητάνε!