Ιπτάμενο προσωπικό Ellinair

Αγγλικά και Ισπανικά. Ξέρω ότι τα δεύτερα δεν είναι χρήσιμα στη συγκεκριμένη εταιρεία, απλά ρωτάω να ξέρω να προετοιμαστώ κ σε αυτά εξίσου κατάλληλα.
 
Παιδιά να ρωτήσω κάτι σε περίπτωση που κάποιος γνωρίζει. Στη συνέντευξη, όσον αφορά τους άντρες υποψηφίους, τα γένια θα πρέπει να είναι φρεσκοξυρισμένα ή επιτρέπεται να έχεις αλλά να είναι πολύ κοντά, τριμμαρισμένα και περιποιημένα;
Ευχαριστώ πολύ και καλή επιτυχία σε όλες και όλους στις συνεντεύξεις!
 
Παιδιά για ποτε ειναι οι συνεντεύξεις ; Για αυτο το Σάββατο;
 
Καλησπέρα σε όλους!! Εμένα δεν με κάλεσαν και δεν νομίζω να με καλέσουν λογικό εφόσον στα αγγλικά επίπεδο έβαλα 4! Αλλα όπως και να έχει ήταν μια εμπειρία και δε θα σταματήσω να προσπαθώ. Όσο για τα μούσια επειδή γύρισα με αεροπλάνο (επειδή είμαι από Αθήνα) είχαμε στην πτήση άνδρα σύνοδο ο οποίος είχε μούσια 4-5 ημερών! Χωρίς να γνωριζω εκ των έσω, απλώς αναφερω ότι είχε!!
Κορίτσια όσες σας κάλεσαν καλή επιτυχία!! Εύχομαι να περάσετε ολες!! Εάν μπορείτε ας μας γράφετε καμία πληροφορία να γνωρίζουμε για το μέλλον.
Καλή συνεχεια!!
 
Τελευταια μερα σημερα ας ελπισουμε οτι θα μας καλέσουν! Ξερει κανείς ποσα ατομα θα πάρουν ειπαν τιποτα; καλη επιτυχία σε όλους!
 
Έχουν παρει κανέναν τηλέφωνο σήμερα? Αρχίζω και απογοητευομαι
 
Τα τηλέφωνα θα γίνουν μέχρι ΚΑΙ αύριο.
 
astronautofemotion":3ap95nc4 said:
Τα τηλέφωνα θα γίνουν μέχρι ΚΑΙ αύριο.
Τότε γιατί σε κάποιους είπανε μέχρι την Πέμπτη? Και εγώ έχω ενημέρωση για μέσα στη βδομάδα,έτσι μου είπαν...
 
" Θα ενημερωθείτε αρχη βδομαδας φαντάζομαι οχι τελευταια στιγμή " ετσι μας ειπαν εμας δεν ονοματισαν μερες πχ Πέμπτη Παρασκευη κτλ
 
Top